en basit tartışma konuşmada mesela yok işte sen ne anlarsın bencil cimri yalancı gibi laflarda ya da mal aptal dedik diye ben sana hakaret davası açıcam diyen dilenci embesiller türedi. Ulan her aptal mal diyen birbirine hakaret davası açsa mahkemede yer kalmaz. Şaka mı bu?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Para kazanmak için yapılan bir durum bu. Özellikle sosyal medyada bilerek kışkırtarak argo kelimler kullanmasını sağlayarak para kazanıyorlar.
Aynen ya öyle öyle aynen bu karı da dolsndırıcıydı zaten beni çalıştırdı paramı vermedi sonra da beni kışkırttı ben de sinirlenip işte kötü şeyler yazınca dava edicem diye taciz ediyor ailemle beni para için pislik.
Yazık ya cidden yazık para için o kadar düştüler ki…. Söylenecek söz bulamıyorum.
Evet yemin ederim öyle ben işsizdim kendi milyonlar kazanıyordum ona rağmen ben ondan daha çok para ödüyor hediye alıyordum arkadaşken zaten ondan işte dolandırılıp kandırıldığımı hissedip uzaklaştım. Çevremde de kime anlatsam beni üç kuruşa çalıştırması ya da işte bana hesap ödetmesini hepsi şok olurdu. Üç kuruş için yapmadığı ucuzluk yoktu pisliğin. Hayatımda bu kadar zengin paraya tapan her adiliği yapan başka insan görmedim.
Zaten çalışanları da hep sövüp aşağılıyordu bunu işte ne kadar paragözsün diye hergün hepsiyle kavga ediyor bıkmadan pislik
Keşke geberse
Kendini yetiştirememiş bir insan umarım bu durumu en az hasar ile atlatırsınız.
İğrençler iğrenç bi de ben bu kadına hayrandım saygı duyuyor seviyordum kızına bile bakıyordum işlerini yapıyordum işsiz parasızken kadın beni sömürüp ezip kandırıp ben isyan edince de yine hırsından dava açmaya kalktı pislik.
Gerçekten şok geçiriyorum nasıl sevmişim güvenmişim bu kadar iğrenç pislik adi birine diye hayatımda bu kadar kindar pislik para için çocuğunu satacak modda birini tanımadım.
İşte söylediğimiz gibi insanlıktan nasibini almamış. Bir de çocuğuna bakmışsınız. El insaf ya.
Hani ezgi molanın tecavüzcüye küfür edip hakaret davasından para cezası alması gibi ben haklıyım küfür bile etmemişim karı zorlaya zorlaya para koparmaya çalışıyor pislik.
Bu ülkemizdeki adalet sisteminin çalışmadığını gösteriyor maalesef
Aynen öyle onlar da zaten lafta gibi bela tipler ondan bulaşmak istemediğim için şikayetçi olmadım sessiz kalıyorum karşı dava açmıyorum belalar çünkü. Ve ülkede adalet yok. Para kaptırmak istemiyorum avukata ya da bu pisliklere.
Öyleyse ucuz atlatmışsınız. Daha da pisliğe bulaşıp batabilirdiniz. Böylesi sizin için daha hayırlı olmuş.
Evet herkes öyle diyor işte ondan zaten uzaklaştım daha yakınlaşmadan onlar iyice avucuna almak istiyordu ondan işte avukat da dedi bela manyaklar sessiz kal bulaşma diye bakalım bundan da bi şey çıkmaz diyorlar zaten polis de dedi ifademi alan zaten yurtdışında olduğunuz için de kapanır dedi
Ama işte kadının gerçek yüzünün ortaya çıkamaması ve kşmlir daha kimleri dolandırıp kandırması çok gücüme gidiyor hergün duş ediyorum beter olsun diye.
Dava açılıyor bazıları üstünde durmuyor bazıları da duruyor ve açılıyor sonuç olarak senden şikayetçi olurlarsa dava açılıyor
Çevrende dava açan oldu mu buna. Şaka kı ya insanlar mobbing şiddet taciz görüyor maaşını alamıyor da ona bile dava açmıyor ya da bi şey olmuyor. Biri gitti cimri bencil yalancı dedi diye dava açınca mı ceza verilecek.
Bn actm. Önce CİMER e şikayet ettim karakoldan cagrdilar şikayetçi misn dediler evet dedim o kisi hang ildeyse artk o kisi de ifadeye cagrlmis
Ne demişti ki sana. Beni de etmiş manyak dolandırıcı kadın ama yurtdışında yaşadığım için dava açılamıyor ifadem de alınamıyor kudursun. Hiçbir şey yapamaz. Bana çok sapıklık yapan küfür hakaret eden oldu ama hiçbirinden şikayetçi olmadım vazgeçtim çevrem uğraşma bela olur başına boş ver dedi hep avukatlar da öyle. Düşman kazanmak istemem engeller geçerim. Söverim geçerim. Bu karıyı da sövdüm mal şikayetçi olmuş.
Eğer sikayetciyse Türkiye'ye giriş yaptgn anda polisler ifade içn karakola götürür seni. Esc demişti bnde şikayet ettim. Sosyal medyada herkese hakaret etmemesi gerektgni ogrensnler bi zahmet
Evet öyle diyorlar ama hiçbir bok olmaz çünkü Türkiye’ye gitmeyi düşünmüyorum. Yıllarca gitmezsem de zaten zaman aşımı olur. Ayrıca avukat savcıyla konuşmuş bile. Bu arada ben o karıya demedim başka birine dedim jigolo diye kadına yalancı bencil dedim hakaret bile değil karı işte sırf para koparmak için diğerlerini topluyor ki bi şeyler alabileyim diye. Kendi ailesi avukat önüne gelen parası olandan para koparma derdinde pislikler. Kendileri beni maddi manevi dolandırdı zaten ondan kavga ettim. Mesela çıkarla bana aileme Whatsapptan tehdit mesajları attırdılar bu da suç
Yer kalmıyor zaten, uzun sürüyor mahkemeler. Ama zaten bu tehdilerin %95'i boş.
Aman ezikler ya. Kimler kimlere neler diyor o zaman hergün trafikte bile beş kişiye dava açmak lazım. Ya da şirkette her birbirine laf sokan dava açsın o zaman.
Evet, çoğu korkutmak için. Ama yapan da yapıyor, aptal demek bile tazminat sebebi. Yanlış kişiye sataşmamak lazım
Evet öyle ben bi tane ruh hastasına sataştım işte uğraşıyor yıllar geçti benle bir bok da yapamıyor ama hep arayıp tehdit ettirip dava açmaya çalışıyor ama herkes ve avukatlar savcı da dedi hiçbir şey olmaz vs. Karı beni elde edemedi diye takıntılı kuduruyor bahanelerle intikam almaya çalışıyor benim dediğim işte bencil şu bu laflarından aptal bile demedim. Bi de bana dolandırıcı bir çocuk ayarlamaya çalıştı çocuğa jigolo yalancı dedim diye onunla dava açmaya çalışıyor hakaret etti diye. Avukat da diyor hiçbir şey yapamaz.
Kafayı yemişler. Gerçekten yapacak hiç daha iyi işleri yok
Valla ya ruh hastası. Benim avukat arkadaşlarım çevrem hepsi şaka mı lan hiçbir şey yapamaz dediler. Manyak karı yıllardır beni görmüyor yurtdışında yaşıyorum kuduruyor kıskançlığından sinir bozmak için hakaret huzur bozma davası açmaya çalışıyor neymiş telefonuna yalancı demişim diye. Arkadaşlarım kreşte daha kötü şeyler diyorduk diyorlar.
Karının babası avukat kendi de para delisi itin teki önüne geleni kışkırtıp yoldan çıkarıp para koparmaya çalışıyorlar mafyalar resmen. Avukatım hiçbir şey çıkmaz şu bu dedi geçti. Ailem de bulaşmak istemiyor avukata sormuşlar yok bir şey çıkmaz ciddi bike almaz savcı demiş zaten.
Ama karı beter olsun istiyorum madddi manevi beni dolandırmaya çalıştığı için pislik