Eşimin annesi ve kardeşi sürekli kocamdan borç istiyorlar ve bizi hiç kendi halimize bırakmıyorlar hep beraber olalım istiyorlar?

Bir buçuk yıldır evliyim ilk evlendiğimiz gün eşimin annesi (bu arada annesi yaşlı değil 48 yaşında falan ayrıca 24 yaşında kızı var ve kocasıda hayatta) ve babası düğünde altınlarımı benden habersız alıp bozdurup düğün parasını ödemişler. Bununlada kalmayıp, benim annem ve babam yumuşak bi şekilde neden bize söylemediniz diye sorunca, paralarının üstüne yatmadık merak etmeyin vericez dedi sinirli sinirli. Ben ne kadar altın toplandı onu bile görmedim neyse 50 bin tl verdiler sonradan bize 1000 kişinin geldiği düğünden bitmedi yani buzdolabı alacak oluyorlar eşimi arayıp kredi çekermisin biz sana taksitle verelim diyorlar, süpürge alacak oluyolar ona ıstıyolar hatta eşimin kuzenının düğününe takmak için bileziğimi istedi annesi kendi bilezikleri var bu arada ona rağmen yani bende vermeyınce sinirlenip kötü davranıyor yani laf sokuyor insanı kötü hissettiriyor. Bunun dışında sürekli eşime iban atıyor şu kadar atar mısın sana verırım sonra falan diye ya bi keresinde gecenin ikisinde aradı uyuyoduk biz, dediki eve yemek söyledik ama kartta para bitmiş bize 300 tl atarmısın kurye kapıda bekliyo sonra verıcez sana dedi. Ama baksanız benden daha süslü sürekli kıyafetler ayakkabılar alıyor kendısınede kızınada, bana gelince doğum günümde bile bişey almamış param yoktu dedi. evi asla kendi temizlemez temizlikçi tutar hatta geçen gün temizlikçi bulamadım sen yardıma gelir misin dedi bana, iş görüşmem var gelemem dedim tamam sen gelir yaparsın biz bırakırız seni arabayla iş görüşmene dedi. Bende kabul etmedim kızının evde oldugu gun yapın dedım gitmedim sonra eşimden borç istemiş 1500 tl temizlikçi tutmak için 😂😬daha önce gittiğimde yardıma dıye çağırdı evin temizliğinden tutun yemeklerden bulaşıklara kadar herşeyi bana yaptırdı bi daha gider miyim yani kullandı resmen beni. Borç konusundada eşimde bende bişey diyemiyoruz nasıl söylenir onuda bilmiyorum hatta ödemedikleri borçları var bize 30 bin tl kadar ama hanfendi gitmiş kendine bayramlıklar almış yeni perde almış bide kurban kesiyo önce bi borcunu öde sonra kes kurban yani çıldırıcam biz kıt kanaat geçinirken onların sureklı bizden para isteyip lüks içinde yaşadıklarını görünce cinnet geçiriyorum. sürekli para istediği yetmezmiş gibi bide her hafta hatta bazen haftada 2-3 gün onunla görüşmemizi gezdirmemizi falan istiyor. Hatta bi kere yemeğe çağırdı gittik yemek falan yapmamış dediki bi tabak tavuk pilav vardı dur onu getiriyim sana dedi eşime görümcede dediki ee bu kızında karnı aç dedi. Tamam onada bi kaşık verir dedi şok oldum. Bir saat sonra tost falan yaptı ama yani olay yemek yemek değil yaptığı muamele ve aramızda hiç bi sorun yoktu o zamanlar her dediğini yapıyordum bide ona rağmen öyle davrandı. Dışarıya karşı görseniz nasıl güleryüzlü sevgi dolu ama içten içe kötü davranıyor bende artık bu kadar sık görüşmek istemiyorum en son eşim mesaj attı anne bak biz plan yapıyoruz sende her hafta bizi çağırınca sıkıntı oluyor dedı o zamandan beride tripli sinirli bi garip davranıyor

Eşimin annesi ve kardeşi sürekli kocamdan borç istiyorlar ve bizi hiç kendi halimize bırakmıyorlar hep beraber olalım istiyorlar?