2 gün önce de benimle buluşmak istedi. Yogun calisiyom diye reddettim. Yaptigi çok saçma değil mi?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kutlama engel at sadece
reddeceğine daha yumuşak bir cevap verip şu gün tekrar konuşabiliriz veya şu gün görüşebiliriz deseydin.
iyi yapmış senin kabalığına.
yoğun çalışmak o gün için sebep olabilir ama sonrasına açık kapı bırakmamak senin düşüncesizliğin tamamen
Kendisi Konya da yaşıyor, bende izmitte. Sakarya ya gelicem buluşmak ister misin dedi. Bende kurbandan dolayı çok yoğun çalışıyoruz dedim. tamam bakalım dedi. Ayrica 1 ay önce güven sorunum var birdaha gorusmeyelim diyen kendisiydi. Noldu da buluşmak istiyor? Dengesizlik onun yaptığı. Insan gibi kutluyorum. Kalkmis Eyvallah diyor sadece
toksik ilişki , zaten bitmiş.
muhtemelen başka kızdan umduğunu bulamadı, o telaşla hazırda olanlara sarmış.
şans verme ikinci kez boş ver, kendi yoluna odaklan. her ilişki kurtarılmaz ya da kurtarılmamalı. senin hayatın onun hayatından değersiz değil boş ver
Bundan sonra yazmam zaten. Geri cekilcem. Yok olucam
orasını bilemem :D senin için en iyi şartları diliyorum 🍀
O doğru ne yapsaymiş etkiye tepki bu kadar
Kendisi Konyada yaşıyor, Ben izmitte yaşıyorum. Is için sakarya ya gelecem buluşmak ister misin dedi. Bende yoğun calistigimj söyledim. tamam bakalım dedi. Ayrica 1 ay önce güven sorunum var birdaha gorusmeyelim diyen kendisiydi. Noldu da buluşmak istiyor. Insan gibi kutluyorum sadece eyvallah diyor. Dengesiz
Tam bilmiyordum konuyu burada siz haklısınız
Trip mi attı sana. Hiç bulaşma
Bencede trip bu. Birdaha asla yazmam. Youtube kanalı var. Oraya yorum yapıyordum. Artik sadece begeni atıyor, kalp bile atmıyor. Artik oraya da yorum yapmam. Ayrica güven sorunum var birdaha iletişim kurmayalim diyen kendisiydi;sonra buluşmak isteyen yine kendisi
Bencede öyle yap. Hiç çekilmez böylesi
Aynen yaa. Gitgelli resmen
Asker arkadaşı sanki tepkiye bak
Demi yaa. Sacmalik resmen. Eyvallah nedir?
Allah sabır versin sana
Sagolasin
Yoo değil
Nesi değil. Eyvallah dedi sadece. Normalde kibar adam. Insan bi benimde kutlar
Hem eski flörtün hem de reddetmişsin. Neden sana karşılık vermek zorunda olsun ki?
Karsilik versin demedim. Kendisi konyada yaşıyor. Ben izmitte. Is için sakaryaya gelecem buluşmak ister misin dedi. Bende yoğun calisiyom dedim. tamam bakalım dedi. Ayrica 1 ay önce güven sorunum var birdaha gorusmeyelim diyen kendisiydi. Noldu da buluşmak istiyor? İnsan gibi kutlama yapıyorum. Dedigi sadece eyvallah
Belki de güven sorunu olduğu için ters yapmıştır
Alakasi bile yok.
Peki sence neden tersledi
Konuşmak istemiyor, soğumuş. O zaman ne diye 2 gün önce buluşmak istedi.
Demekki dün soğmuş
Offf ne alaka yaa
Fikrimizi sormuşsun söylüyoruz söylediğimizde de ne alaka diyorsun demek ki Senin aklında belli bir fikir var O zaman neden bize soruyorsun
Soyledigin şey dalga geçer gibi çünkü. Dun soğumuş nedır? Duzgun cevap verin o zmn
Düzgün cevap verdim zaten Ama her cevabıma ne alaka diyorsun
Duzgun cvp değil o
Dalga geçmek resmen. Hala da devam ediyorsun
Ilk başta dediğim şeye de ne alaka diyen sitem eden sensin sonrasında Ben de seni ciddiye almadım doğrudur