KKizlar eski flörtüm benim doğum günümü kutlamadi baska kizin dogum günü kutladi sizce neden boyle bir sey yapti?

Arkadaşlar aklıma bu konu tam oldu eskiden bir flörtüm vardı onun doğum günü geldiğin de onun doğum gününu kutluyorum onunla ayrilmadan 1 yıl önce onunla küsmüştük birbirimize sonra barışmıştı ama ara sıra bana laf sokardı sonra doğum günüm geldi bi arkadaşım var flörtümu çok seviyor işte o kız benim doğum günümü kutladı flörtüm biliyor gördü kutlamadi 1 hafta sonra o kızın doğum günü geldi flörtüm gözlerimin önünde bana bakarak kıza doğum günün kutlu olsun bir tanem canım benim mutlu yılar sana dedi ama bunu söylerken gözlerimin içine sinsi sinsi bakıyordu bana sonra sinirlendim kırıldim beli etmedim sonra gittim sizce bana neden bunu yaptı madem benim doğum günümü kutlamicaksin o kızın doğum gününu neden bana bakarak benim yanımda ona öyle şeyleri söylüyorsun dimi sizce ne yapmaya çalişiyordu

KKizlar eski flörtüm benim doğum günümü kutlamadi baska kizin dogum günü kutladi sizce neden boyle bir sey yapti?