Eşim benden izinsiz annesine giderek bana saygısızlık yaparak 1 hata işlememe sebep oldu. Bu hatayı yaparken kahrolmuş perişan hale döndüm bunun sonucunda gelme ihtimali %90dan %0a düşürdüm. Şu an ise ne annem onları istiyor ne de eşim geri dönmek istiyor. Yetmezmiş gibi evlerine gelmemi istemiyor. Söyler misiniz canımdan daha değerli 2 varlığımın benden uzakta bayram geçirmesi ne demek oluyor. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi... Ailemden hiç 1 insanın bayramını kutlamayacağım bu yüzden. Kutlamamı isterlerse gitsinler eşimi alıp gelsinler diye şart koşacağım.
Ömrüm boyunca tartıştığım insanlardan şu an ki durduğum yer tamamlandığı için ayrıldım onlardan nihayet geçen sene evlenip kısa sürede çocuk sahibi olduktan sonra başkalarının sorunlarını bende sürekli çektim... Gerçi çektiklerim için asla pişman değilim. Yine olsa yine çekerim hiç gücenmem bunun için başkalarına ama bana yapılacak herhangi 1 saygısızlık işte buna müsade edecek kadar hanım evladı değilim. Bana yapılanı başkasına yapan 1 insanım kısacası...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aldattıysan yeterince hanım evladısın
Öyle 1 durum yok. Ne yaptığıma gelirsek ona kendi paramla aldığım kıyafetleri aksesuarları ve tabak çanakları o günün gecesinde kırdım kestim parçaladım ertesi gün gittim kapılarının önünde yaktım :) Yetmedi babasını ve onu benim arkamdan konuştuklarını söylendiği için gittim satış yaptığı yerde (kendim dahil) herkese rezil ettim.
Bu evliliği toplayamazsın artık. Annesine gitmek istemesi en doğal hakkıydı sende gitseydin veya reddedemeyeceği bir teklif sunsaydın. Sen pişman da değilsin oh olmuş iyi olmuş abicim alnından öpeyim o kadını benm
Bana yapılanlardan pişman olmam ayrı mesele benim yaptıklarından pişman olmam ayrı mesele artniyetli düşünmekten vazgeç lütfen adı üstünde hata yaptığımı söyledim güzel 1 şey yaptığımı 1 kez bile dile getirmedim... Ben bunlar olduktan sonra bile onun gönlünü alacak adaklar diledim şayet bunu hala kendisine söylemiş değilim. Şayet gelecek olursa benim sözümü dinleyecek olursa ben onun gönlünü yapmasını çok iyi bilirim. Reddetmeyeceği teklif sundum açık ve net şekilde öğrenmek istiyorsa dediğim gibi bana güvenip herşeyi oluruna bırakmasını isteyeceğim.
Önümüzdeki haftada konuşmaya gideceğiz her şey o zaman belli olacak.
Sana koşulsuz şartsız güvenmesini bekliyorsun bu kadın için çok zor... Açık ve net bi şekilde ona sun. Ama bence bunun geri dönüşü yok onun önüne dünyayı da dersen çok zor bence hayırlısı olsun ikiniz içinde.
Benim yapacaklarımı sıralayacak olursak
1- Benim yanımda durarak büyüklerimize durumu anlatıp onları pişman olmalarını sağlamak
Bunun için sadece gözlerini benim üstümde tutması yeterli
2- Fiziksel olarak vereceklerimi görmesi için benle birlikte yaşaması
Adaklarım vs bunlar için doğal olarak benimle yaşaması şart
3- 2. maddeye benzer şekilde benimle ömür boyu kalmaya gayret ederse şaşıracağı sürprizler yapmak...
Koşulsuz şartsız güvenmesini istemiyorum açıkçası bunun için 1 teminat vereceğim kabul eder etmez onun bileceği iş. Bunun için uygun 1 yolum var. Bana şöyle 1 umut ışığı yaktı gelecekte bu gibi şeyleri düşünmeyeceğimiz duruma gelirsek o zaman düşünürüm diyor. Diğer üyeye yazdığım yorumlara bakarsan 1 şeylerin daha farkına varırsın.
Bişeylerin farkına varması gereken ben değilim :)
Kızın bana dediği şey şu beni seviyorsan kendine zarar verecek 1 şey yapma
İyi güzel yapma sende
Neden gitti niye geri dönmedi anlayamadım
Ben ona izin vermeyeceğimi düşünerek annesiyle birlikte hastaneden taksiyle birlikte hiç 1 kimseye haber vermeden kaçtılar oradan. Kendi aklıyla gitmiş güya söylemeyi unuttum oğlum kötü şekilde hastalanmıştı... Onun için hastanedeydiler... Annesine babasına beni doldurdu üstelik babasını arıyorum. O bugün bu eve gelecek diyorum adam kendi frekanslarında çalışıyordu... Eh bana öküzlük yapanı bende böyle öküzlük yaparım işte üstteki arkadaşın yorumunu oku orada özet geçtim.
Gerçekten ruh sağlığının normal olmadığını düşünüyorum
Gerçekten değil aylardır evde ağlarken o çocukla keyfine keyif katıyor beni zerre düşünmeden ama herkes bilir ki yeni çocuğu olmuş 1 annenin düzgün düşünmesi için aradan 2-3 yıl geçmesi gerekir. Sürekli baskıya dayanamadığım için 1 yerden sonra pc gibi mavi ekran vermeye başladım.
Gittiği günden beri ağlıyorum içime tamamen kapandığım zamanlar...