Beni çiplak gördü. Ama kapıyı çalınca girme diye bağırdıgim halde giriyor öküz. şu an çok utanıyorum ve onu gebertmek istiyorum. Girme diye bagirmasam neyse. Niye kitlemedin diyebilirsiniz anahtar yok çünkü para vermek istemediler almak için. Sinirden delirecegim ya. Suçlu ben miyim şimdi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Suçlu sensin, Banyoda giyinmen gerekirdi. Evde yalnız olsan giyinmeden çık, ama birileri varsa dikkatli olacaksın.
O da kadın vücudunu merek etmiş işte, illaki bişey yapacak değil bakmış sadece.
Benim bir odam var ve bir kadın olduğuma göre özel bir durumum olabilir hayvan gibi odama dalması gerekmez. Hiçbir söz onu haklı çıkarmıyor. Ama annem her hatasında arkasında olduğu ve kızını ezdigi sürece o kendini bir halt sanmaya ve hatasını sürdürmeye devam edecek.
Banyoda süreyi aşacak şekilde dursam ordan da kovuyorlar çok tutuyormuşum gerçekten yukardaki arkadaşın dediği gibi duş almak yerine ıslak mendille temizlenmeliyim burdan onu anlıyorum.
Genelde eğitimsiz aileler böyle yapıyor kizlari insan yerine koymuyorlar ve erkek onlar icin baştaci gibi. galiba dogu taraf gibisiniz.
Eğitimsiz ailede yaşamak gerçekten çok zor
Sen onu görsen sorun yok ama onun seni öyle görmemesi lazımdı. Sen bayansin. Hadi gorse bile özür dilemesi lazım. Pat diye odana girmemesi lazım kapiyi vurmadan.
Annem bana herkesin içinde sen hatalısın kapının arkasında hemen giyinmeliydin dedi. Bu sözden cesaret alıp senelerdir aynı saygisizligi yapıyor zaten kardeşim. Benim bu evde değerim ve bir hukmum yok. Annem erkek kardeşimi en değerlisi olarak gördüğü sürece.
Annenle otur konuş
Saçmalama senin suçun yok kardeşin terbiyesiz yaşlarınız kaç
19 o ben 22
Bayada büyük bilerek yapmış olabilir mi
Bilemiyorum aptal kendisi
Sapık herif sen dikkat et bunu yapan yarın üstünede saldırır
Senin bir suçun yok, kadın odasına ablada olsa izinsiz pat diye girilmez. Yaşlar kaç sen ve kardeşinin
Yaşım 22 o da 19. Ama anneme söyleyince kardeşimi haklı buldu düşünebiliyor musun 😄 kapının arkasında hemen giymeliymişim hata bendeymiş o dalabilirmiş çocuğum saygısız demiyor da aptallar ya
Annen gibi düşünürsek bence sen bundan sonra banyo falan yapma, ıslak mendille temizle kendini 😅 yanlış anlamada kapıyı pat diye açınca sen o an tamamen mi soyunuktun ve o an neler oldu hshshs çocuk küçükte değilmiş
Ya boş ver onun tek sevdiği aptal oğlu onda asla kusur bulmaz canım hepsi
Sende boş ver kuzu ya, önemseme sana değer vermiyorlarsa. Gerekirse duştan çıkınca kapına giyiniyorum yazan bir kağıt as
Haklısın bu hiç aklıma gelmedi teşekkürler
Rica ederim, ailenle sorunların çok var gibi, kafan bozulursa burdayım çekinme olur mu. Hangi şehirde yaşıyorsun
Annem hata sende deyince bende ip koptu kızdım ya hatayı nasıl bende buluyorsun diye. Sonra babam devreye girip bana bağırarak yolladı. Annem sevinmiştir şimdi. Benim sorunum annemle çünkü ayrım yapıyor. Erkek her şeyi yapabilir ama kadın kendini sıkmak gerekirse her şeyden vazgeçmek zorunda. Dolabıma bakıp makyaj malzememe şampuanıma bakımıma her şeye karışır. Kendilerin istediği gibi bir hayat sürdüm tamamen zorla kapandım yanlarında üniv okudum onların istediği bölümü okudum beni tamamen onlar yönettiler ama bu evde hep başımı ezdi gerçekten artık bıktım usandım ben gitmek istesem yine peşimden gelecekler onlarınki hastalıklı bir sevgi. Nefret ediyorum ve kendimi sakinleştiremiyorum da.
Haklısın, baskıcı bir anne modeli bu, ve senin kararlarına saygı duymuyorlar belli. Ama okulunu bitir veya mesleğini eline al o evden ayrıl derim. Hangi şehirde yaşıyorsun
Baya sinirlisin şu an anlıyorum, istersen kendinle ilgili bilgi vermeden bana sorunlarını anlatıp paylaşabilirsin
Ne yapacağımı bilmiyorum hiçbir şey iyi hissettirmiyor
Dediğim gibi mesleğini eline alana kadar sabretmelisin
Mesleğimj alamicam gibi çünkü ben mezun olunca bir anda bölümümün önü kapandı şans bu ya.
Hangi bölüm ve nerede yaşıyorsun
Biraz neşelen pozitif ol, herşeyi düşünmen sana sadece zarar verir 😊
🙂 Ne için neseleneyim bilmiyorum. Öğretmenlik bitirdim.
Pozitif ol boş ver 😊
Dur biraz gülelim 😅
Kardeşin kapıyı açınca sen napıyordun, seni ne halde gördü tam olarak ve o an aranızda nasıl diyalog oldu hshhs
Bornozla uzanmis telefona bakıyordum o da bana baktı hemen kapıyı kapattı bende bağır çağır giyinip annemin yanına gittim. Ama hiç eglenmiyorum ya bundan başka bir şeyler lazım 🙂
He bende seni çıplak gördü sandım, bornoz varmış üstünde 😊 Hangş şehirdesin
Ama onu açıktı iste bornozun maalesef. Demek bundan sonra erkek kardeşim öküz gibi odama dalacak diye hazır olda beklemeli ya da annemin dediğine göre kapı arkasında durup giyinmeliyim çünkü ogluna hic toz kondurmayacak ya. Ya gerçekten kardeşim kiymetini bilse tamam diyeceğim anneme en çok değer veren bendim en fedakar davranacak olan, erkek kardeşim ise annemi bir hizmetcideb öte görmüyor. Bende mi kötü davranmaliyim bilmiyorum. Sehri boş ver ya burada kalıcı değiliz zaten. Sen? Doguluyum bunu bilsen yeter bence.
Yo böyle düşünme, kalıcı oluruz anlaşırsak çok normal bu. Ben Marmara bölgesi. Özel bölgelerini görmediyse utanma ayrıca senlik bir durum yok utanılacak bir şey yok takılma bunlara
Hayır bu şehirde kalıcı değiliz buraya ayak uyduramadilar çok muhafazakarlar ya sürekli içki iciyorlarmis çok açık giyiniyorlarmis burdakiler. Yani işleri güçleri milletin hayatı ama gerçekten aile yaşantıları belki de bizimkinden kat kat daha iyidir. Gerçekten bunları düşündükçe üzülüyorum. İnsanları kiniyorlar ve kinadiklari her şey de başlarına geliyor. Keşke once kendi aile içindeki sorunları cozseler. Bilemiyorum içimde o kadar kotu düşünce var ki artık hislerime engel olamıyorum soğuyorum tamamıyla. Özel bölgemi gordu mu bilmiyorum yani ben uzaniyordum görmüş de olabilir görmemis de ama davranisi kötü ve bağırdıgim halde duymadım yalanına başvurması. Nasıl takilmayayim ki haklı iken haksız konumdayim şu an, bayram öncesi olay çıkartıyormusum hatalı olan benmişim kendiler bir odada büyümüş yine de ses etmemişler hep geçmişle şimdiyi kiyasliyorlar. Ve babam da dahil olup bana bagirip çağırdı böyle durumlarda her zaman annemi haklı bulur. Ya benim tek istediğim bu evden gidene kadar olan biten hiçbir şeyi kafama takmamayi öğrenmek. Onları degistiremicem. Kafanı sisirdigim icin kusura bakma ama çok doluyum
Yok ne kusuru, istediğin şekilde anlat ben okuyorum. Sen onları değiştiremezsin polemiğe girmekten kaçınmaya bak derim. Gerekirse bundan sonra banyoda giyin kilit varsa kapıda
O sinir anlarında tutamıyorum kendimi ama davranışları çok zoruma gidiyor. O zamanlarda kendimi nasıl sakin tutabilirim? Değiştiremeyecegimin sadece kendime zarar verdigimin farkındayım onların umrunda olmuyor pek hayata devam ediyorlar kaldıkları yerden ama ben çok takıyorum ya. Nasıl öğreneceğim kayıtsız kalmayi ne kadar zoruma da gitse? Yani tabi ki buna dikkat ederim de iste annem her zaman her şeyde beni haksız bulur iteler kötü davranır. Bu davranışları da zoruma gidiyor ama takmamayi öğrenmem gerek. Yani tek burada kalmıyor kavga annemin genel olarak bana tavrı bu her konuda. Sosyal çevrem de yok sürekli ders başındayım ara verdiğimde konuşacak kimse yok. Bunları dile getirdim hala anlamıyor sınav dönemimde ailem yapıyor başta kötülüğü.
Seni iyi anlıyorum ama bir şekilde umursamamayı öğrenmen gerekiyor, onların pek umrunda değilsin anlatmana bakılırsa, sende umursama bundan sonra bir şey dediklerinde tamam de geç bir şeyle ilgilen yanlarından ayrıl yani, onlarla bir araya fazla gelme madem sıkıntı yaşıyorsan. Beni arkadaş olarak görebilirsin bundan sonra, hiç utanıp sıkılma rahat ol yani benimleyken 😊 kusura bakma uyumam lazım yarın girince bana bildir devam ederiz olur mu? İyi geceler diliyorum 👋
🥺 Dogru söylüyorsun. Yapılacak pek bir şey yok gibi. Teşekkür ederim yardımıniz için. İyi geceler size de.
Ne demek rica ederim, bir sıkıntın olursa her zaman buradayım unutma 😊
Günaydın, hayırlı bayramlar
Günaydın size de hayırlı bayramlar
Nasılsın
İyiyim peki sen
Bende iyiyim teşekkürler
Yanlış anlama kapının kilidi bozuk diye merak ettim, mastürbasyon nasıl yapıyorsun ve terledin iç çamaşırını değişince nasıl oluyor bu işlerin
😄 sence nasıl. oluyordur? Dediğim gibi gerekirse hepsini kapının arkasına geçip yapmaliymisim.
Ben nerden bilebilirim? 😅 bence gece onlar uyurken yapıyorsun
Evet bence de 🥲
Gece en rahatı olur zaten senin için
Yani muhtemelen
Ne sıklıkla yapıyorsun peki, stresin için aslında iyi olur
Yapmıyorum pek bana iyi geldiğini düşünmüyorum. Faydalı bir uğraş degil
Anladım
Napıyorsun sesin çıkmıyor hshhs
Bilmem hastayim sesim kisildi ondan olablr
Geçmiş olsun
Teşekkürler
Rica ederim
Duş aldın mı bugün hshsh
Tovbe mi etsem artık😄 ıslak mendille silinirim
Ya özel bölge bu sıcaklarda koku yapar 😅
Duş en temizi
Ciddiye alıyor musun😄
Yo sana eşlik ediyorum ayıp olmasın hshsh
😄😄 gizli mi kalacaksın
Yakın olsaydık çıkardım ama buluşma şansımızda yok bence böyle iyi 😊😅
😄 yakın olsaydık buluşma şansımız kesin olacak mıydı ki. Bir süre sonra kopar burası o yüzden dedim
Olurdu bence yani normal bu 😊 sorun yok
?
Selam, duşa devam mı hshshs
Tabi ki değilsin anne ve babana şöyle rahatsiz olduğunu kardeşini uyarsinlar
Ya ne canım adam ya girme diye bağırıyorum hayvan gibi dalıyor odaya
Tahmin edebiliyorum benim de 16 yaşında ergen bir erkek kardeşim var annene ve babana söyle hatta bu durumu da anlat
Bir seu diyim mi annem beni suçlu çıkardı niye kapının arkasında giymiyormusum niye öyle bir şey yapayım ki bura benim odam bir anahtar alması çok zordu zaten. Bıktım bu kardeşimi her bokta haklı çıkarmasından
Haksız değil haklısın da bir disiplin lazım kardeşine adam akıllı
#Hükümdar
Ne disiplini ya annem daha beni haksız buldu başımda böyle bir anne varken sence kendini hatalı görür mü 😄 ben hataliymisim kapının arkasında hemen giyinmeliymisim
İşte aile disiplin vermiyorsa askeriyede iyi disiplin ederler onu veya disiplin edecek adam illaki çıkar
Bilemiyorum ben bu evde itile kakila yasamaya katlanamiyorum
Yeni bir hayat kur kendine neredensin il olarak
Sana kilit göndereyim ve usta göndereyim
Yemin ederim ailem yapmıyor söz de en muhafazakarlar da kendileri. Annem suçlu beni çıkardı niye kapının arkasında giymiyormusum sanki öyle bir zorunluluk var benim odam. Bendeymis suç 😂 bu her bokta kardeşimi haklı görmesinden nefret ediyorum
kapıyı çalma alışkanlğı yok galiba
Sıkıntılı konu efendim ama suçunuz yok
Babama söyle dövsün onu jsjsj
Şaşırdı mı 😂😂😂
Kaç yaşında
19 ben 22
Tamamen suçlu o ben olsam kavga çıkardı
Suç bendeymis annem diyor niye kapının arkasında gitmiyorsun 😂 her bokta suç kadında olur çünkü
Annene babana anlat bence
Annem suçu bende buldu diyorum 🙂 kapının arkasında giymeliymişim öyle bekleyemezmişim
O ne farkeder
Kardeşin kaç yaşında
19
Laftan anlıyor mu. Konuş onunla