Mk cildiricam ya zaten hayatim bombos (bosluk) geciyor
Biri selam veriyo onu dusunmeye basliyorum
Ustune dusup ilgi versem kaçacak onuda biliyorum Asik olmaktanda korkuyorum ben ne yapicam ya?

Mk cildiricam ya zaten hayatim bombos (bosluk) geciyor
Biri selam veriyo onu dusunmeye basliyorum
Ustune dusup ilgi versem kaçacak onuda biliyorum Asik olmaktanda korkuyorum ben ne yapicam ya?

Ben öyle evlenmeyeceğim kızla samimi olmam Zaten sevdiğim kadından ayrılınca yıkıldım başka da kimseyi ne sevebildim ne de yeniden evlendim
Şimdi başkasının hayatı olan bir kadına ve çocuğuma olan hasret ve hüzün içinde karmaşık ve saçma sapan bir boşluk içindeyim zihnimi sürekli arındırmaya çalışıyorum nekadar başarılı olacaksak artık hayırlısı
Selam veririm ben, ama evlilik başka boyut kendimizi tamamlamamız lazım Kafalar uyuşması lazım
Benim üstüme düşseler sıkılmam valla hoşuma gider :D
Cevap
19Cevap
Arkadaşça selam veririm ben sadece.
Baskalarıının hislerini sktr et sen bir şey hissettgn olursa acıl belki geçicek bu şu an böyle oluyor sevdiginde unutursun
sevgiye ihtiyaç duyan bir insan bazen karşı tarafın her hareketinden anlam çıkarır günlerce düşünür acaba benden hoşlanıyormu diye
Her selam verdiğimizle evlenseydik haremimiz olurdu prenses 😎
Selam vermek evlenme teklifi mi dmeek yahu sende acayipsin he
Art niyetle yapmıyoruz biz sadece iletişim kuruyoruz
Kendını kaptırmadan sadece olabılır ışığı yak sonrasında duruma göre degısır zaten
Korktuğun şeyler başına geliyor genelde onun için bırak gitsin akışına
Yakisikli erkekler selam veriirse asik olursun anca onlarinda cogu ciddi dusunmez zaten
illa evlenmek mi lazım
Yorum yok konuşursam çok ağır konuşurum 🤐
umarim anlamissindir ne demek istedigimi
o kadar mı boşluktasın
Bisey yapmana gerek yok.
Ne istiyorsan öyle yap
Yani durum sende mi anlayamadım.
Ah nerelerde gezdiğini bir bilsem
Ne alaka her selam verdiğimde evlenecek miyim
Selam, çok haklısın.
Çok zayıf ve safsınız kadınlar yani
Sen her sana selam vereni düşünürsen işin zor