Sadece hayatımda bir kez kıyafet üstünden elendim diye esc0rt lafını duydum annemden ve yurttakilerden. Naısl kurtulurum?

23 yaşıma kadar el ele bile tutuşmamış kapalı bir kızım 23 yaşımda ses hassasiyetim olduğu için ve annem bana her gün namussuz diyerek hakaret ettiği için bana edilen bi masaj teklifini kabul ettim ama sordum şeyine olmayacak demi diye olmadı da yani ayda 4-5 kez görüşsem kira çıkardı iğrenç kyk yurdunda kalmazdım ve soyunma falan olmayacağına emin olunca kabul ettim gittm ilkinde ben ona masaj yaptım sırt ve bacağına o da benim şalımı bile açmadan kıyafet üstünden kalçama dokundu. İkinci buluşmada ben hoşlandığım izin verdim kıyafet üstünden her yerime dokundu. Sonra para da vermedi. O zamana kadar el ele bile tutuşmamışken boşu boşuna elenmiş olduğum için çok üzüldüm yurttan bi kıza anlattım o da aylar sonra bunu ona zorla anlatmışım gibi müdüre söyledi. ve 10 tane arkadaşıyla esc yurtta kalmasını istemiyoruz diye dilekçe vermiş.10 ay geçti üstünden bi türlü para bulamadım bi daha bi erkekle para için veya başka bi şey için bi şey yaşamaya kalkmadım annrm yazın eve gel diye çok ısrar etti hani bu yaşadığım şeyden yaptığım hatadan dolayı ders alır eskisi gibi her gün hakaret etmez diye düşünüyordum daha geldiğim ilk günden sabah 7de inmiş olmama rağmen uyumama dinlenmeme bile izin vermedi ben sabah biraz uyurken valizlerimi açmış dedi bunları kız kardeşin giyer o severek toplar şimdi sonra akşam birden bağırmaya başladı senin pisliklerini topluyom ben de dedim bana desen toplardım ama annem durmadı sonra bana verdiği bilmem kaçıncı işi yaparken torbamdaki ilaçları mutfak tezgahına döktü bunları tıpla dedi ya dedim napıyosun zaten topluydu bağırdım o da sen hastasın dedi ben de sen hastasın tezgaha eşya dökmek ne dedim sonra gülümseyerek beni aşağılamak için ben seni istemiyorum dedi ben de isteme napıyım dedim sonra bağırmaya devam edince kendimi tuvalete kitledim orada da ta 10 ay önce bi kez kıyafet üstünden elendiğimi yurt müdürü arayıp o 700 tl aldığımı bi kerelik, anneme söylediği için annem bana 24 yaşındasın git nerde kalırsan kal mesleğini yap mesleğine alışmışsın dedi esc gibi iftira atarak sana esc olmayı iyi öğretmişler dedi Allahını seven bana kalacak yer iş ayarlasın nolur
Sadece hayatımda bir kez kıyafet üstünden elendim diye esc0rt lafını duydum annemden ve yurttakilerden. Naısl kurtulurum?