Merhaba arkadaşlar evli kendisi ben bekarım bir adam uzun süredir aynı binada oturuyoruz bi yerden izinli olarak çıktı kendisinin daha önce işlettiği dükkanın önündeydi gözü dış kapıdaydı belki başka birini bekliyordu ben çıkınca bana gözlerini hiç ayırmadan dakikalarca baktı benim kendisine bakmamı istedi resmen göz göze geldik böyle etkilenmedim değil etkilendim.. etkilemeye çalışıp ne yapmaya çalışıyor olabilir
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır alakası yok
Ne o zaman
Evli adamdan etkilenmek ne ya lütfen zıvanadan çıkmayalım
Ama bana niye öyle baktı 7-8 saniye kadar ya aşık olsaydım
Bakmasın o zaman oda öyle kafasını çevirsin Allah Allah
Ne yapmaya çalışıyor o zaman bana bakarken 2 adam daha vardı onların arkası dönüktü Allah'tan farketmediler
Sen ya çok küçük yaştan ya çok bilgisizsin. Ya da edepsizsin başka açıklaması olamaz ki.
Bakmasaydı ne demek ya o bakarsa sen bakma yüz vermezsen avucunu yalar.
Bi anlik bi hoslanti da olabilir ya da o an seni çok çekici bulmustur
Üzerimde çekici bulacak kadar kıyafetim yoktu ama Kedi severken hep yanıma geliyordu adam kedi maması verdi al bumu kedilere ver diye bir canım yaptım pişman oldum aşağıya birsey düşmüştü onun dükkanın önüne almak için ben indim aşağıya dış kapıya kadar getirdi BANA SEN NİYE İNDİN AŞAĞIYA DEYİNCE canım yaptığımı fatkettim sonra benimle çok sık göz göze gelmeye falan başladı bi yerde buluştuğumuz kadınla yanımızdan ayrılırken hem kadına bakıyor hemde bana bakıyor göz göze geldik ne oluyor ki falan oldu böyle en sonda cezaevinden izinli olarak gelmiş dükkanın önünde duruyor çöp dökmeye iniyorum aşağıya yine yalnız gözü hep dış kapıda bende dış kapıdan çıkarken tam göz göze geldik yine ürktüm mü etkilendim mi bilemedim.. bşrsey oldu bende o an hani benimle göz göze gelmek için fırsat kolluyor gibi bir hali vardı
Belkide ben çok fazla anlam yüklüyorum bilemedim etkilenmedim değil etkilendim ama gelince belli olacak hala bakmaya devam ederse
Zor bir durum kac yaşındasın
35 ime girecem bu ay
Evet hemde çok zor bir durumdayım seviyor mu sevmiyor mu acıdığı için mi öyle bakıyor tam anlayamadım evlenemedim ya şimdiye kadar biliyor tam kestiremedim
Peki neden evlenmedin
Alan beğenen olmadı hep önyargıyla yaklaştılar
Hmm hayatinda kimse olmadi mi o halde
Yok oldu da olmadı
Uzun zamandır yalniz olduğun için ufak bir ilgi çok hoşuna gitmiş olabilir
Olabilir adam şimdilik ce, aevinde de cezaevinden çıksa aynı binada oturuyoruz üstelik karşılaşsak nasıl davranmam gerek izinli olarak gelmiş o bana bakarken 2 kez baktığım için çok utanıyorum
Tek mi yaşıyorsun
Kayboldun
Yok annemle beraber yaşıyoruz babayla ayrıyız uzun süredir
Hmm dedim belki yanına gelmek ister dedim de annen varsa gelmez heralde
Kim babam mı?
Hayir etkilendigin kisi 🙂 ya aslinda biz tanissak mi
Annemden çekiniyor biraz ben tek başınayken bu sefer iyi göz göze geldik ben utanırım öyle bakıştıktan sonra adam cexaevinde şimdiliik gelince napacam bilmiyorum
Yuvasına koştu zaten benle bakıştıktan sonra
Peki sen nasil birisin
Ben 1.68 boylarında 78 kilo beyaz tenli 35 yaşına girecek biriyim
Hmm ne kadar hoş 🙂 ben 28 yasindayim yas önemli midir senin için
Tabiki önemli 40 42 yaşlarında olsa fena olmazdı
Mesela ben cok mu küçügum flort icin
Sizi elde etmeye çalışıyor
Sonuç
Sonuç bir şey yok kendisi cezaevinde zaten bana duygusal gibi bakması dikkatimi çekti anlam veremedim sadece hoşlandığımdan mı yoksa başka bir şey mi
Adamın benden hoşlanıyor mu bir anlam arıyorum aramalımıyım hayal kırıklığı yaşıycamın farkındayım.. neden bana öyle baktığına bir cevap arıyorum ya da boş ver diyip anlam aramayıp her erkeğin yağtığı bir şey zaten kendi yoluma bakıyım en iyisi doğrusu da bu zaten
Her erkeğin yaptığı şey bence hiç uğraşma başına da bela alma boş ver gitsin
Zaten içerde ymiş
İzinli olarak çıkmış işte izin gününde oldu öyle basit bakış değildi yalnız gözlerini alamadı benden 8-9 saniye falan başkalarına vardı yanında hani yanındakilerin de 2-3 adam vardı olup olmaması adamın umrunda değildi bakıyor böyle gözlerini dikmiş anlayacaklar diye korktum açıkçası bu adam bu kıza niye bakıyor diye
Size yazamıyorum
Beni elde etmeye çalışşsa arkası gelirdi aramalar mesajlar falan filan karısına saygısı var demekki bakıştıktan sonra hemen eve çıktı zaten
Son durum ne
Adam cezaevinde zaten şu an için bir gelişme yok. ama çok özürdilerim ama özledim diyebilirim😥
Hiçbir temasımız yakınlaşmamız olamaz olmadı zaten uzaktan uzağa böyle adam evli çocuğu da babasını özlemiş zor zaptediyorlar çocuğu bunu onlara yapamam ben kendi yolumu bakıyım en iyisi..
Adamın bakışları aklımı karıştırıyor tabi beni kaybetmekten korkuyor gibi bir halde sezdim önceki bakışlarından ne oluyor ki falan oldu adam Parkta tanıştığımız bir kadın vardı evin önüne geldik komşu kadından ayrıdık o yoluna gitti biz eve girerken
oda afsmda dükkanın önünde dışarıda hem o giden kadına bakıyor hemde bana bakıyor göz göze geldik yine o zamanda
Olmaz olmaz sen vazgeç bu sevdadan. Adamın içi gidiyordur keşke evli olmasaydım diyordur sana bakıp
Gelin biraz dertleşelim
Olur
Yazabilir misiniz rica etsen
Hocam
Evli olan birine niye bu kadar düşünüyon mk
Ne biliyim etkilendim herhalde ama onun umrunda değildir
Yani sana yavşiyprsa evli olduğu halde srfsiztir ztn çok takilma seni de kullanmasin
Doğru
Yas 34 yaziyor ama bu tavir ergen gibi
Hayatın akışında gelişen şeyler birsey yapamazsın ki adam cezaevinde yatıyor izinli olarak gelmiş kendi eski dükkanın önündeydi bende tanıyamadım gözü dış işte kapıda bakıp duruyordu kimi bekliyorduysa ben çıktım kapıdan göz göze geldik böyle sonrası evine çıktı hemen
Dokuz ay sonra görürsün
Neyi?
Yahu hamile kalırsın daha nasıl tercüme edeyim
Zkck abla diyim
Bilemeyiz
Yedek bulmaya