Işyeri maceraları vol. 9994758589965 😆
Işyerinde fazla yakın olmadığınız kişilerin düğünü için, bilmem ne zirti için para toplanması olaylarına nasıl bakıyorsunuz?
Fazla samimiyetim olmayan, merhaba merhaba dediğim kişiler beni para toplanması için WhatsApp grubuna eklemiş. Yine bu WhatsApp grupları her yerde karşımıza çıkıyor, WhatsApp olmasa çalışanlar ne bok yiyecek? 😅
Düğünü olan arkadaş bana da davetiye vermişti, o yüzden para gönderdim ama belki de sırf nezaketen davetiye vermiş, belki de gerçek anlamda düğününe gelmemi beklemiyor bile.. Davetiyeyi de resmen çıkışta beni gördü, çıkardı çantasından aa sana da şunu vereyim dedi, yalandan bekliyorum mutlaka falan dedi. Tesadüf etmese bana o gün, davetiye vermeyebilirdi.
Bir de böyle bir gruba eklerken önce yüz yüze konuşulur arkadaş arasında, öyle grup kurulur. Bunlar kendi aralarında konuşmuş, geri kalan alakasız kişileri de eklemiş durmuşlar. Grupta o kadar çok birbirinden alakasız kişiler var ki.. Sırf telefonum var diye eklemişler kısacası, arkadaş olduğumuz ya da olmayı istedikleri için değil. Sinirime dokunan da bu..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aslında bunun cevabını biliyosun sen. Düğün nişan sünnet yenidoğan bebek bunlar için para daha doğrusu bir hediye alınır lakin bunu kişinin yakın samimi arkadasları yapar tabi bu çok eski bir adet ve geçmişin güzel gelenekleri günümüzde formaliteden yapıldığı yetmez gibi yüzsüzlük de katılıyor çık o gruptan net direk tepkidir kimin ne söylediği hiç önemli değil arkandan dedikodu dahi yaparlar bu yardımlaşma sevgi saygı ayıp hep geçmişte kaldı bunu onlar istedi bu düzeni sahtekarlar istedi o sebeble tepkini net koy ben değil iş arkadası çok hatrı sayılır olmayan tanıdığın dahi düğününe nişanına gitmem usulen hediye yollarım tabi öyle işyerindeki ahmete mehmete değil kalabalık yerleri sevmem insanların çok olduğu yerleri sevmem öyle cool karizma falanda değilim yalnızlık edebiyatı yapan. sen git eve çay demle iç gruptan çık ama :)
Köylülerle çalışırsan olacağı o
Köylüsü şehirlisi fark etmiyor. Tüm ofislerde olan sorun bence bu.. para vermezsen de sana başka gözle bakmaya başlıyorlar..
Verme baksınlar mk
Önceki işyerimde hiç beş kuruş bile vermezdim. Bir de elinde kağıtla dolaşıyordu kişi kim vermiş kim vermemiş yazıyor 😆 yoklama alır gibi, canım canım işler..
Ya hayatım koskoca kadınsın 3-5 baskıyla mücadele edemiyorsan kapat git
Canım mücadele ediyordum zaten 😄 o zamanlar 22 yaşında falandım üstelik.
Neyse ya bana laf düşmez zaten sen bakma biz serseri takımıyız ya konuşuyoruz öyle sen bilirsin işini