Neden normal efendi dürüst erkekler yerine keko size zarar verecek size hakaret edecek en ufak hareketine karışacak hangi ortamda nasıl davranılması gerektiğini bilmeyen sizi ihtiyaclari için kullanan aynı anda bir sürü kızla konuşan ilişki esnasında sizi aldatan keko erkekleri seçiyorsunuz ve bu seçimden sonrada tüm erkekleri aynı kefeye koyup bize geldiğinizde hepiniz aynisiniz gibi bir terim kullaniyorsunuz bu benim çok zoruma gidiyor bu yaşıma geldim 1 tane ilişkim olmadı fiziksel olarak çok yeterli olmayabilirim tipimde ortalamanın bir tık üstünde, ki çoğunuzun yanındaki keko erkeklerdende yakışıklı sempatik olduğumu düşünüyorum neden yanlış seçimler yapıyorsunuz anlamak istiyorum ve mantıklı bir açıklama istiyorum size anti olmak için yazmıyorum duygusal bir şekilde yazdım bana karşı olmayıp lütfen bana cevap verin teşekkür ederim.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Beynin bir kısmı ilkel dürtüler ile çalışıyor çünkü. keko sevmiyorum ama sevenler için cevabım şu, ilkel dürtüler. korunma isteği. guvenme hissetme isteği. ve kadınsı hissedebilme isteginden ötürü. onlarda bu tarz şeyler var gibi görünüyor ama normal üzeri ve yabani biçimde olduğu için zaten onlara keko , sığır, kro diyoruz. aslinda bunlar genel olarak erkeklerde, insanlarda olması gereken özellikler.
Ama bu keko kesiminde fazlasıyla mevcut olduğundan, ve bünyede hayvanlaşmaya yol açtığından, saldirganlastiklarindan onlar keko
Tabiki her erkekte güven güç ve temel özellikler olmalı ama bu özellikleri gösterip sonrada sevdiği kadın, kız üzerinde kullanması oldukça nefret edici
Soyledimya, olması gerektiginden fazlasını barindirio ne yapacaklarını sasiriyorlar. yabanikesiyorlar oyuzden
Evet haklısın teşekkür ederim cevabın için.
Rica ederim
Keko biriyle hic çıkmadım ama düşüncem şu ; Kızların bi kısmı korunmak istiyorlar ya da ne bileyim sert erkek seviyorlar bu yüzden o tip erkekler hoşlarına gidiyor. Ya da giyiniş tarzı da olabilir ama sen takma illa ki birini bulup mutlu olacaksın.
Bak bu cevap banada mantıklı geliyor ama zaten korunmaları gereken kişi yanındaki kişiler mantığıma uymayan kısım tam olarak orası
Hani o mantık varya atarim keserim ve bunu ciddi yapanlarda var bazı kızlar belki şey diyebilir oha cesaretli ayy kesin beni de el üstünde tutar korur kollar gibi
Evet o kısım harika okey ama birde şu açıdan düşün o erkekle aile kurduğunda ilerde sana zarar verebilir veya farklı bir suça karışıp seninle olan bütün ilişkisini mahvedebilir gibi düşünüyorum, Bu arada seninle konu üzerinde tartisiyorum fikirlerini almak falan istiyorum seninle bir sıkıntım veya herhangi bir kızla sıkıntım yok bilgin olsun istedim
Anladım anladım seni. O kafadaki kızlar onu düşünmüyor işte tanıdığım çoğu arkadaşım öyle o bana kıyamaz , ben onun prensesiyim falan gibi düşünüyorlar.
Sence bu nasıl düzeltilebilir zevkler farklıdır herkes farklı özellikler sevebilir ama sana zarar veren bir özellik bence bir zevk faktörü değildir neden çoğu kız senin gibi mantıklı düşünmüyor olgunlaşma ile alakalı sanırım değilmi?
Tehlike seviyorlar şu an hayat onlar için durgundur büyük ihtimal ama tehlike herkese cazip gelebilir. Insanlar canı yana yana öğrenirler eminim o tip seven kızlarda belki farkına varabilir zamanla yanlış seçim olduğunu.
Evet haklısın iyi bir ders alıp deneyimlemeleri en iyisi bu konuda sana hak verdim ve cevap içimi rahatlattı ama gerçekten bu durumdan dolayı kendimi çok küçümsedim hor gordum kendime değer vermedim kendi kendime seninle bir kişi bile konuşmuyor diyip yıllar içinde ozguvenimi düşürdüm ama bunlara rağmen hiçbir zaman onlar gibi olmadığım için kendimle gurur duyuyorum ve benimle konuşup verdiğin mantıklı cevaplar içinde sana teşekkür ediyorum.
Başkalarına benzemeye çalışma günün birinde seni sen diğerlerinden farklı olduğun icin seven biri çıkacak eminim bundan sen kendini geliştirmeye bak ne kadar çalışırsan o kadar yükselirsin her konuda özgüvenini düşürme eninde sonunda bulacaksın rica ederim beyin fırtınası oldu benim içinde
Gozume direkt keko ve 1 tane iliskim olmadı carptı aynen kankasssss
Sonunuda oku lütfen size karşı değilim tartışmak için yazmadım
Sen efendi değilsin kank asosyalsin, gokten evine yagmaz sohbet etcegin insan
Teşekkür ederim düşüncen için saygı duyuyorum.
Aslında tekrar düşündüm ama asosyal bir insan her gün bir yerlere gezip arkadaşları ile sosyallesip gülüp eğlenen bir insan değildir ben tam olarak hergun bunları yapıyorum benim değindiğim kısım farklı seninle bir sürü erkek konuşurken veya yazarken senin bana bunu söylemenin kolay olabileceğini ve senin empati kuramadigini düşünüyorum
Seninle bir sürü erkek konusurken derken? Kendi kendine cevaplama bence kanka bos ver b
Ama sen benim sadece birkaç cumlemi okuyup yorum yapıyorsun sadece sana itici gelen kısmı düşünüp ona göre yazıyorsun tamamini okuyup her kısım için bir cevap yazsan ve beni kişisel olarak elestirmesen ben genel özellikleri söylüyorum bunlar seni kapsamıyorsa alinmana gerek yok zaten değilmi?