Sosyal medyadan çoçuga kendini daha genç biri gibi tanıtıp onunla konuşmaya başlamış. O çoçukta bilmiyor onun benim teyzem olduğunu. Konuştuğu kızın 22 yaşlarında bi kız olduğunu sanıyor. canım sorgulamıyor da. Benim de elimden bişey gelmiyor. Daha önce üstü kapalı bi kaç kez sosyal medyadan birine güvenilmez felan dedim ama anlamadı canım bu arada teyzem evli 2 erkek çoçugu var
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Millet sapıtmış iyicene valla herkes bi doyumsuzluk peşinde belasını arıyor ayrıca sen nasıl öğrrndın bu duru mu?
Bi gün bişey oldu telefonu almıştım elime bi baktım bildirim düştü çoçuğunda adı soyadı yzınca alla Allah ne alaka dedim tıkladım. Bi hesap açıldı görünce de anlattı çok kızdım ama nafile küstüm diyor bana ama konuşmaya devam ediyor.
Bu yaştan sonra heyecan arıyor dwmek sevgili teyzeciğin 😃😃ekran görüntüsü alıp fake hesaptan cpiocuğa atıp bu işi bitir diye tehdit etseydin
Sence korkuyor mu 😀 bide üstüne bana hep konuşmuyorum artık diyor baya oldu yakalayalı. Yaparsam bu sefer benim de eşim dicek nasıl ailen var senin biliyor farkında. Çoçukta evleniriz diyo çoçukta aşırı mal
40 yaş üstü kadınlar genelde oluyor bu tarz sendromlar maalesef senın aılen ya da teyzen dıye degıl herkeste olabılecek bı durum nası yanı cocuk bunun ewlı oldugunu bılmıyo mu ewlılık falan🤔
Yok yok bunu 22 yaşında bi kız sanıyor. Başkasının fotolarını felan atmış
Te Allahım ya🤣🤣🤣yanı şu anda bı hayalle mı yaşıyorlar cocuk ta tam malmış harbi psıkolojıkman mutlu mu oluyo yanı teyzen egosu mu tatmın oluyo genc bırisiyle yazışarak😄😄😄😄
Valla o değil olan bize olcak rezil olcaz. Bi ton sıkıntı olcak korkmuyor da değilim. İlgi herhalde belli bi yaştan sınra kadınlar ilgi budalası oluyor galiba
Kesınlıkle öyle oluyorlar monotonlaşmış ewlılıkler yılların yorgunlığu falan duyduğu ıkı tatlı söze kanıyorlar ama sonuçta senın teyzenle konuştuğunu bılmıyor dı mı hayalı bı kadın
Fiili olarak çoçuk benim teyzemi tanıyor çünkü eşimin arkadaşı ama teyzem fake bi hesaptan kendini genç bi kız olarak tanıtmış ve il dışında ailesii ile birlikte geziyor gibi göstermiş. Çoçugu bi şekilde inandırmak o fake hesaba. Sürekli onunla konuşuyor. Çoçuk benim teyzemi tanıyor ama teyzemle konuştuğunu bilmiyor. Teyzeme aşık oldu yani aşırı saçma bi durum. Karşıyımböyle şeyelre Tabiki mutsuz evliliklere de karşıyım. Ama bu da değil yani
Cocuk hicbizaman aşkona kavuşamayacak desene😃😃😃 e napıyorlar sadece sextıngten mı ıbaret ilişkilrri😃😃
Bilmiyorum ki sorsan temiz saf bi aşkmış çoçuk öyle anlattı teyzem de ben konuşmuyorum diyor yalan söylüyor
Vay be temiz ve saf bı aşk zavallı cocuğa acıdım şimdi😄
Valla tam canım
Nerde yaşıyosunuz İstanbul dışındasınızdır muhtemelen
Teyzem ve eşimin arkadaşı İstanbul biz taşındık evlenince 😀
Yakında müge anlıda izlersın teyzoşunu🤣🤣🤣🤣teyzenin eşi hıc romantık bi adam değilmiş hıc mı ıkı tatlı kelam etmıyo kadına😂
Ya saygı bitince her şey biter bi ilişkide Ama teyzem her zaman kendini hep yüksek gördü. Hor gördü eniştemi hep. En son da soğudular birbirlerinden. Çoçuklar var diye sanırım ayrılmamaları. Ama has suçlu teyzem bariz
Sanırım kendine aşık narsist bi kişilik bıraz😉neyse yalandan da olsa bırak avunsun dursun😄😄ee cocuk demıyo mu n3 zaman buluşcas ne zsman görüşcez hep mı ötelıyecek boyle
Öyle deyınce başka ildeyim yok hasta oldum yok annem hasta yok o yok bu. Çoçukta mal
Öyle öyle tam narsist kendini çok üstün görüyor
Gülsem mı ağlasam mı bılemedim cocuk ta harbıdrn cok malmış😆😆😆😆
Ev hanımı mı teyzen
Yok çalışıyor ağlanacak hala gülupz
baştan yazmıştın da anlamadım sen tam oşarak nası öğrendım teaadufen?
Bi gün tesadüfen bana bişey gösteriyordu telefondan. O ara bildirim de gördüm tıkladım açıldı. Yazışmaları okudum iok oldum
sonra da teyzee bunlar da ne mı dedın😄😄
hayırlı bayramlar 😉hrrşey yolundadır umarım 😄teyzoştan ne haber
İyi bayramlarrrrr. Benden yana sıkıntı yok yolunda. Sen nasılsın?
iyilik sağlıl şükür yok bi yaramazlık merak ettim ben de ne yapıyosunuz dıye😃😃😃 sanırım türk toplumu olarak magazıni sevıyorz😃😃😃
heeey selamalr napıyosun😉
umarım buralardasındır😉
A. s nasılsın
iyilik sağlık benden de bugun yorumlara bakarken gördüm burayı aklıma geldin bakayım ne yapıyosu dedım 😉😉 aşıklar napıyo😄😄😄
Bu teyzemi bi sen bi de ben aşamıyoruz 😂iyi yaptın ne olsun aynı devam sen nasılsın.
😅😅😅😅😅 bagımlılık yaptı demek😅😅 ay nolsun valla iş güç koşturmaca bi de aşırı sıcaklar hepımız leyla modundayız senin rumuzun yok mu sahi😄😄😄belki de tanıyorumdur seni😉
Vallahi ya sıcaklardan darlandık. Bezdim. Sanmam ben kimseyi tanımıyorum çünkü 😂
Onumuzdekı hafta eyyamı buhur sıcakları gelcekmiş daha beter kavrulcakmışız🫠🫠🫠🫠🫠Ay sen yıne de söyle belkı tanırım 😅😅😅😅o zaman gizliden cıkayımmm bak bakiyim😊
İsminden de biraz korktum 😂 ölücez sıcaktan az kaldı
Korktum 40 yaş grubundan ahahah :)
Yok yok 40 degil 🤣🤣üye olurken buyuk yazmıştım o zmn😅😅😅
Amma da ödlek cıktın he😅😅😅😅 kımse ıcın kötuluk düşğnmem asla ıyı ınsanımdır herdem😉🫠
40 benim için sıkıntılı yaş grubu 😂😂😂 haha ne güldüm. Yok be niye korkayım
Ay sankı nıkahına alcak benı sesli güldümmm😅😅😅😅
Gel içerı soğuk bişeyler ısmarlıyayım boyle kapı eşiğinde ayaküstu konuşmayalım😅😅😅
Hayrı şimdi teyzeyi de anlattık. Teyzemin mi talibi çıktı anlamadım😂😂
Evet komşu dul zengın bı amca var parası cok ömrü az para yabancıya gitmesin istedım o yuzdrn yani🤣🤣🤣🤣🤣
Hahah olmayana gitsin 😂 bizimkinin durumu iyi
😄😄😄 parası var ama heyecanı yokmuş baksana karıncagaz parayla saadet olmuyo dıyenlerdenmiş😅😅
En azından parası var ya hem parası olmasaydı hemde mutlu olmasaydı😂
O zaman kesın aılecek müge anlıda bulurdunuz teyzeni😄😄😄😄
Siz İstanbul dışında yaşıyodunuz di mi
Haha evet. Allahtan var da düşmüyoruz oralara. Evet evet İstanbul
Sahı istanbulunn neresınden komşu cıkmayalım senınle😄😄😄
Hangi takımlısın 😂
Tabıkı se fenerrrr😊😊 sen?
Beşiktaş
Neyse Allahtan ki kardeş takımız😄😄😄düm ortaköyde camının orada dondurma yedik yeşil tunıklı bı kız vardı o sendin di mi😄😄
Bu gün git yakamda kırmızı gülle bekleyeceğim 😂
Bugun yeşilköydeydık erken söyleseydın gelurdım yaruın gelsem olmaz mı😅
Yok öyle bekletip bekletip gelmedin 😂
🤣🤣🤣trıp atmadan canıma okumadan bekletılmenın acısını cıkarmadan olmaz dı mı zevk vermez yanı ah sız kadınlar 🤣🤣🤣🤣
😂😂😂 e herhalde
Trıpsız kadın balkonsuz ev gıbıdır dı mı😅😅😅 neyse akşam yendıkkl şu an cok keyıflıyımm😅😇
Cenk’i almanız hoş olmadı ama neyse
Cenk yerıne onsççuyu alsaydık keşke de cenk te zaten yaşlandı😃baya baya anlıyosun futboldan
Bence tayfur u alaydınız 😂 hahah Eyüp’e mi gitti naptı 😂
Yok tayfur bu takımda kadroya gıremezdı zaten😃😃bu sene iddialımısınız pekı😉
Fena değil sanki. Bilemiyorum. Siz 😂
valla bız bu sene de başarılı olamazsak artık cekılelım lıgden ;)
Aslında geçen sene olurdunuz ama boşuna gitti. Takımı keşke hiç çıkarmasaydınız çoçukları. Onlara üzüldüm yalan yok
Alı koç halt etmesi işte kendı aklınca şov gaptı😤😤ama ismaıl hocaya da yazık oldu çok ısterdım onun takımı şampıyon yapmasını
Yok ya bence çoçuklara yazık oldu. İlk dakikadan attılar. Bide sevindiler. Onlar da yani. Gerçekten acayipler
O maçtan sonra bizim takımın konsantrasyonu bozuldu şampıyonluk gıttı😉😉 sız aıleden mı besıktaslısınız hanımlarda istisna olur bu futbol sevgısı😃😃
Evet komple Beşiktaşlıyız biz 😂 herkes Beşiktaş’lı 😂
Tebrıklerrr😊😊😊duman ettınız gs yı😃
Bide üzerine barışı dövdük. 😂
Teşekkürler bu arada
Ellerınize saglık😄mehmet buyukekşinin olmayışı nasıl da 5 yedırdı cıncona😄😄 nerelı oldugunu tshmın edeyım mı😄
Et
Az daha devam etseydi 6-7 yi görürdü😂😂 eksik kadroyla çıktılar hahah
Siirtlımısın😉
Hayır 😂
O zaman hangı bölge onu söyle tahmın edeyım😉
Karadeniz
O zaman samsun😃
Ay hayır ya sen tahmin etme 😂
O zaman sen söyle😄🫠
Niye söyleyim napxaz toprak mı çıkıcaz 😂
Yok bız 7 göbek istanbulluyuz akraba cıkmayız😄😄😄
Kesin öyledir 😂 neresi İstanbul’un
Bakırköydenım ben de 😉
Ama kokenımız arnavutluktan gelme
Göçmensin yani.
Ortaya karışık😄😄anne tarafım da iranlı
Sen aslında yoksun😂
Sanırım nihilizm hıclık felsefesınden baya etkılenmşsin kant ta okurmusun 😁😁😁
Nasıl bi İran bu 😂
teyzem daha ilgili bu konularda düşünür müsün? :)
İran ama 100 yıl önce gelmişler neredeyse😃😃
Şu çapkımin teyze mı 😄😄olur nıye olmasın fıkırsel mülahazalarda bulunuruz bol bol 😄
Hahah manyak 😂 oldu o iş
😅😅😅teyzeyle kankasın galıba😄 kesin ikizlrr ya da yengectir teyzen😃
Hayır değilim aksine yanlış buluyorum.
Yok yahu öyle değil genel anlamda
Ben böyle ıyı analştıgın arada yaş farkı olmayan kankan gıbı bırısı mı demek istedim😉
Nerlerdesin küçük hanım😉
🙄🙄
Durup durup aklına teyzem mi geliyor 😀
Yok yahu sen habersizce yazmadan gidince merak ettim seni 😅😅 teyzoşun zaten leyla olmuşs al gitsin kadıncagazı😅😅😅
O zaman teyzenı ısteyeyım senden başlık parası da verırım bak😁😁😁sonra rahatsız etmem senı bo daha😅
paraya öyle ihtiyacımız yok 🤣 al git
😅😅😅😅ay bu da şey gibi oldu yeter ki al git😅😅
Teyzen kudurmuş belli ki
İyce saçmaladı
günahını almayayım da cayır cayır yanıyor belli ki. Yazık
O kadarını bilmem. Ben ilk yakaladığımda demiştim utanmıyor musun iyce saçmaladın diye bana sadece duysal bişey dedi ama tabi yanıyorum dicek hali de yok
imkansız. Duygularla birlikte bedensel çekim oluşmuştur. Sence masumca konuşma mı geçmiştir şuana kadar? Nude atmadıysa helal olsun derim ben
Nude atamaz. Ona eminim 😀 tarif ettiği kendinin zıttı He netten bulmuştur atmıştır o kadarını bilemem. Aklım almıyor şimdiden gülüyorum
sexting de yapmamışsa tamamdır o vakit :D
Buluşmadan tadı olmaz
Buluşmadan nerden baksan 2 senedir konuşuyormuş itiraf etti bana. Ben 4 senedir evliyim. Görmüş fake bi hesap açıp yürümüş. Bu canım benim sevgilim var deyip duruyor du megersem teyzemmiş.
Teyzen kaşınıyor. Dikkatli olsun.😄
Vallahi öyle canım başına iş açıcak
Elin oğlu acımaz. Erkeğin niyeti belli. Teyzen macera arıyor. Sonu yatakta biter.😄
Ama soruyu çok yanlış anlamışsın o benim teyzem olduğunu bilmiyor ki. 22 yaşında bi kızla konuştuğumu düşünüyor 😀 buluşalım dese patlıcak hep il dışındayım diye yalan söylüyor
Haa anladımm.,😄😄
Oğlana acırım öyleyse.. Hayalleri kursağında kalacak.
Parası mı var fiziği mi iyi
İkiside yok zaten o teyzemle olduğunu bilmiyor ki sanal bi ilişki sürdürüyor. Fake bi hesaptan.
Nasıl sanal neler yapıyorlar
Normal sevgili gibiler. şu an il dışındayım ha geldim ha gelcem diye oyalıyor. Cinsellik yok ama bildiğin aşk yaşıyor. Çoçukta buna deli gibi aşık
İnceleyelim mi
Naısl inceleyim sence bana telefonunu verir mi o
İg var mı
Seni ilgilendirmez
Ya nasıl ilgilendirmez. Eşimin arkadaşı bi duyulsa
Eşinin arkadaşı eşin degil
Bi duyulsa eşim bi duysa ki teyzem böyle şeyler yapmış. Ki onu da geçmiş anneannem bi duysa kahrolur kadın
Kimden neyden duyarsa duysun senden mi duysunlar sana ne
Hiç bi gerçek saklı kalmaz gün olur çokta gün yüzüne. Çünkü o kadar belli etmemeye çalışsa da bağlanmış ki teyzem konuşmalardan gördüğüm kadarıyla sonu iyiye gitmiyor
Teyzeni uyarirsin vicdanini rahatlatirsin olur biter davul zurna caldirip herkese beyan etmene gerek yok haa ben dedikodu seviyorum insanların açığını kovaliyorum hata yapani rezil rusva etmeye bayılıyorum diyorsan sen bilirsin. Teyzen hata yapan insan sen ise kötü bir insan olursun sonunda
teyzenle konussana
Konuştum. Bana mısın demiyor bana valla konuşmuyorum diğer öteki türlü yürütüyor işi