Güncellemeler
+1 yıl
Duyar kasacaksınız gelmeyin soruya. Ben iyiyi de kötüyü de ayırt edebilen bir insanım. Ne yaptığımı da gayet iyi biliyorum. Parasını veren de benim. Günahsa bana günah, size değil. Herkes işine gücüne baksın.

Bir pazar klasiği oldu bu, kahvemi yudumlarken size sorayım dedim. Ne yaparsınız bakalım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
İsraile desteğe devam diyorsunuz,
Kolay gelsin ne diyelim
Ok.
Yukarıdaki güncellemeni üzerime aldım, diğer yorumlarıda okudum, tek duyar kasan ben olduğum için bana cevap vermek yerine başkalarıda duyar kasmasın diye güncelleme yaptığın aşikar. Peki şunu sormak isterim iyiyi kötüyü ayırt edecek bir insanım derken sizce gerçekten iyi bir davranış mı?
Merakımdan soruyorum, iyiyse bizde yapalım. Kötüyse yaptığınız bunun acısını çok kişi çektiği kanaatindeyim. Yanlış anlaşılmak istemiyorum, Haa soracaksınız dini bütün birisimisin hayır değilim. Her türlü fırlamalık var bende ama böyle durumlarda biraz nedense kırmızı çizgim gibi davranıyorum, kusuruma bakmayın amacım sizi yargılamak değil, afiyet olsun demek isterdim, yalandan da diyemem. Ama şu iyi dileklerde bulunabilirm umarım o hayatı yaşatmazlar, el açıp yalvartmazlar
Üniversite sınavı var kalabalık trafik vs derken evden çıkmadım bu hafta sonu, dizi açtım onu izliyorum
Evet kalabalıktı ama gezen geziyor. :))
Ben kendimi bildim bileli geziyorum 14 yıl turizm sektöründe çalıştım evimde huzurlu oturmak kadar kafamı boşaltan bir şey yok :))
Bahçeyi biçiyorlar. Onun kokusu eşliğinde koltuğuma suç işlemiş gibi sindim. Çiçekleri inceliyorum. 🤣
Missss gibi ot kokusu hee. 🥹
Bi de senin sesini de açtım. Alın size huzur. Arkadaşlar. Bu kızın sesi var ya. Mükolata. 🥳
Yaaa sus nazar değecek. 🥹
O ses sana özel aşkım sadece sana. 😌
Nah bunlara. Çatlasınlar meraktan. 🤣 Değmez kız. Dillendirmedim yazdım sadece ama dillendirirsem sıkıntı. 🤣🤣🤣
Sakın bak sakın. 🥹
Aynen çatlasınlar, sen iste ben sana hep söylerim. 😌
Yok annem. Benden sana zarar gelmez. 🥹 Anlaştık. Hayranların üzgün şu an. 🤣
Sago Kaf Keeef diyorum o zaman. :))
Olur yenur. 🤣
🤣 🤣 @melankolikmelaike 3 harfli gibi her yerdesin
@Gunah_Perisi Ona laf yok susar mısın? 😠
Sempatik işte sevdiriyor kendini 🤣 sustum
@koyamamyerinesanki bu hayata üç harfli gelmişiz reisim bilir. 🤣🤣🤣
Kırıntıda duble kahve içiyorum ama garsonlar garip türkü söylüyorlar
Nasıl yani?
Adam resmen türkü söylüyor garson işte garip hepsi
Alışverişe çıktım ve şimdi senin yaptığın gibi kahve içiyorum
Afiyet olsun.
Teşekkür ederim, sana da afiyetler olsun
Evdeyim şu an keyifler iyi, herkese mutlu pazarlar.
Mutlu pazarlar 🌸
✨🥳
Yayılıyorum, hayret kimse filistine duyar kasmamış. Keşke kasan olsaydı da dalga geçseydim.
Valla linçleyen olur diye tahmin ettim ama kimse bir şey yazmamış. Ben gelmiyorum normalde buraya arkadaşım için geldim.
Ben uğruyorum arada
Ölü gibiydi diğer yerler daha iyi bence.
Motorla gez denize gir dönüşte gez iç et eve dön kapıda nargile keyfi
Aynı
Ooo yanı başımdaymışsın insan haber verir. :))
Kordezdeki mi : )
Hıı oraya yürüyecektim ama çok rüzgâr vardı gözüm kesmedi. Diğer taraftaydım.
Hâlâ var deniz dalgalı olduğun yerde kal : )
Sinir oldum ama uçacağım az kaldı. ://
Pazar sporu knk onu yapmam lazım içim rahat etmeyecek yoksa
Ben de bu hafta 1 gün gittim sadece. 🥺
Yürüyüş yapıyorum o da sayılır dimi?
Normal gezmek için yapılan sayılmaz.
Özen zaman ayırıp kendin için yapman gerekiyor sayılması için
Hem geziyorum hem yürüyorum geçen pazar 955 kalori harcadım. Ama spora gidiyorum iki aydır, kilo veremedim hiç ya. Normal bir durum mu bu?
İlk başta vücudun alışması gerekiyor bir anda kilo veremezsin ama harcadığın kalori kadar ya da daha fazlasını alıyorsan kilo vermen çok zor.
Harcadığından daha az almalısın ve ayrıca yediklerine dikkat etmen gerekiyor
Ediyorum zaten. Günlük hareketim artı spor salonu toplam 600-800 arası oluyor. Verilmez mi daha ne kadar kalori yakayım? 🥺
Verilir de yaptığın hareketler ve kilo vermek istediğin bölgelere uygun şekilde hareketler yapmalısın öncelikle. Aslına bakarsan çok fazla detay var ve amacın kilo vermek yerine mutlu olmak olursa daha fazla kilo veriliyor bunu severek yapmak şok önemli
O zaman rutinimi anlatayım. İnternette ağırlık sonrası kardiyo deseler de ben önce kardiyo yapıyorum, daha iyi oluyor. Sonrasında ağırlığa geçiyorum. Squat yapıyorum sonrasında bacak aletlerini yapıyorum. Göbeğim incelmiş basen uyluk kaldı öyle, hiç kilo verememişim.
Bu hafta gittiğim gün başım çok ağrıyordu, midem de rahatsızdı kötü oldum çıktım. Motivasyonum gitti hâliyle. Aslında mutlu gidiyorum ama iş çıkışı gidiyorum yorgun oluyorum. Başka zamanım yok. Yine de veremedim işte. 😕
Programına düzenli yürüyüş sonrasında hızlı yürüyüş ve ilerisi için koşma eklemelisin
Yorgunluk için gıda takviyeleri kullanabilirsin en azından daha dinç tutup spor zamanında daha fazla efor harcamanı sağlayacaktır.
Zaten ilk başlarda kilo verememek çok normal vücut alışıyor ve sıkılaşmaya çalışıyor ilk etapta yağ dokusu eriyor ve kasa dönüşüyor. Önemli olan yağ oranın düzenli olarak yapmak oranına baktırırsan daha doğru olur.
Basen bölgesi çok zor kas grubu olduğu için özellikle koşu çok iyi geliyor ya da bisiklet
Eğer spor salonu dolu olmazsa 40 dakika kullanıyorum koşu bandını. Eğimde yürüyorum en çok, 2-3 dakikası koşu.
Bacaklarının çok ağrıması lazım gelişme o zaman oluyor tabii öyle hiç yerinden kalkamayacak boyuta gelmemeli benim kaslarımın gelişmesi hep o şekilde oldu
Şimdi şöyle bir durum oldu, siz bilgilisiniz sanırım o yüzden anlatayım. Geçen yaz ben 4 kilo verdim sadece yürüyüş ile. Sonrasında çok hızlı aldım fazlasıyla. Şimdi gitmiyor bu kilolar o zaman göbeğim vardı şimdi basenden aldım veremiyorum.
Basenden kilo vermek zor biraz ama Squat ve sandalye ile ters lunge yapabilirsin çok fazla yapmamaya dikkat et kas aşırı kas oluşursada kilo vermen çok zor olur
Şu an spor salonunun bana tek faydası ince bel ve kalkık popo oldu. Yönlendiren biri yok. Kilo vereceğime kas yapıyorum galiba.
Sanırım öyle olmuş ama basen bölgesinin kas olduğundan emin misin bu da önemli yağ dokusu geç kayboluyor ben bile çok aktif hayatım olmasına rağmen hala biraz yağ olduğunu biliyorum yeterince sıkı olmasına rağmen
Bilmiyorum ki eskisine göre kalçam daha kalkık duruyor. Ama gerçekten nasıl aldım basenden kilo bilmiyorum. Kesinlikle veremiyorum. Salonda herkes çok istiktarlı yapıyorsun diyor gerçekten hakkıyla spor yapan tek benim sanırım. O kadar yorulmama rağmen bir şey değişmeyince moralim bozuldu hâliyle.
Çok kötü ve büyük durmuyorsa sorun etme o halde vücuduna göre orantılıysa problem etmemelisin
Ediyorum ama kıyafetlerim olmuyor. 38 giyiyordum basen kısmı dar geliyor. ://
Skinny tarzı filan kullanma o halde oversize daha uygun olabilir senin için sanırım. Bence sorunun yokken sorun çıkarıyorsun kendi kendine 😂
Hayır deme öyle yahu. ☹️
Skinny bende çok seviyorum ya gerçekten ama banada çok dar oluyor artık şu ara kargo pantolon daha favorim oldu bence sende ya bir beden büyük almalısın ya da bir alternatif denemelisin. Önemli olan sağlıklı vücudun olmalı bence kafana takacağın bir sorun değil bu
Beden olarak büyümek iyi bir şey değil. Bu konuda çok takıntılıyım. İlk defa şu anki kiloma çıktım. Kan tahlili verdim ilgilenen doktor da yok. Bir sağlık sorunu olabilir desem soruyorum doktora yardımcı olmuyor.
Gece yatmadan yemek yer misin mesela ya da tiroit bezlerinin çalışmaması da etkili olabiliyor aslında çok fazla detay var ve gerçek şu insan kendinin doktoru olmalı ve vücudunu tam olarak bilmeli mesela ben bu yüzden sorun yaşamıyorum hiç.
Hayır öyle alışkanlıklarım yok. Tiroid TSH galiba o da iyi çıktı. Ben tanıyordum vücudumu ama son 1,5 senedir bir dengesizlik söz konusu o yüzden çözemiyorum daha.
Stres bile aşırı etkili olabiliyor aslında.
Bende her şey yolunda olunca seni çözümleyemedim ☹️
Ama aşırı takıntılı olduğun bir konu olduğun içinde veremiyor olabilirsin takıntı insanın büyük düşmanı
O yüzden mi diyorsun yani? En iyisi bir psikiyatriye gideyim ben.
Şu an için psikiyatriler bile saçmalıyor bence hayatında yaşadığın şeylerden tut yapmak istediklerine kadar her şeyi paylaşacağın ve rahatlatacak birileri olmalı hayatında bu bile mutlu olmanı sağlayabiliyor
Nerede? :// Teşekkür ederim çok yardımcı oldun bana. 🙏🏼
Ne demek.
İyi hissettirecekse banada anlatabilirsin. Yardımcı olmayı severim anladığım konuysa tabii ki de
Sordum işte aklıma geleni. 🥹
Bu konuda bildiklerim bu kadar yani 😂
Takıntı durumundan vazgeçip gerçekten severek yapmaya çalışmayı dene biraz öyle gözlemle kendini duruma göre ilerlersin diye düşünüyorum
Temmuza kadar bakacağız. ://
Hala devam ediyor ama takıntılar 😂
Hayatında olan gelişmelerde olumsuz sonuçlar oluşturabilir
Motivasyonum çabuk kayboluyor. :))
Problem bu o zaman motive edecek şeylerin olmalı yoksa başarılı olamazsın
Sağ ol ya. :))
Beni müzik motive ediyor mesela seni eden bir şeylerde vardır elbette ama bunu senin keşfetmen lazım 😂
Sagopa. 💕
Zevkler tartışılmaz tabii ki ama motivasyon kaynağın varsa onunla devam etmelisin biraz kendin destekle ve hobi edinebilirsin ekstradan
Bir şeyler bulacağım arama aşamasındayım. ✔️
Bu da bir ilerleme belirtisi aslında 🤔
Ama ne istediğini bilmemek çok kötü. ://
Araştırmak güzel ama öğrenebilmek için büyük bir adım aslında
maalesef pazartesi denk geldim
Olsun. 🌸
Masa da bir servet yatıyor😀
95 TL. 😬
Kredi çeker yine içerim🤣
Aynen kahvesiz olmuyor. :))
Ben çaysız yapamam sanırım
Birazdan dışarı çıkacam
İyi gezmeler. :))
Teşekkürlerr 😊
Sınava girdim, sonra o bana girdi
Deme öyle. ://
Tam şuanı soruyorsan Türk kahvesi içiyorum.
Afiyet olsun.
Teşekkür ederim hatun.
Çıktık bir hayır yola bakalım
Hayırlısı olsun. :))
Sağol 😅
Ayt ve fenerbahce sınavı ile dolu bir gün
Kolay gelsin o zaman.
ben hala cumarteside kaldım ya
Neden?
hala uyumadım kongre var :(
Dışarı çıkıyorum hava çok sıcak
İyi gezmeler.
Uzanıyorum kahve içiyorum
Afiyet olsun.
Teşekkürler
Uçuştan geldim. Tekrar uçuşa çıkıcam. Çalışıyorum
Kolay gelsin.
Teşekkür ederim. Keyifle 🥰 sana da afiyet olsun 😊
Teşekkürler. :))
Sıcakla mücadele 😁😁
Evet ama yaz geldi artık sıcak olsun biraz da. 😀
Sen akdenizde degilsin anlaşılan 😅😅
Bilmem Akdeniz, Karadeniz, Marmara her yer olabilir. :))
Akdeniz Şu an bildigin cehennem ondan dedim
Bilirim ama yaz böyle oluyor artık eskisi gibi hafif olmaz, mevsimler şaşırdı iyice.
Pert olduk evden cikamadik denize bile gitmedim sabah😐😐😐
Gidersin gidersin yaz yeni geldi daha.
Aksam olmadan cikilmaz beyin pişiyor 😱😱
Pazartesiye girmiş bulunuyoruz ))
o saatlerde çalışıyordum
Eve geldim yemek olmasını bekliyorum
Nabalım bea... oynatırım
Düğüne gitcem onu bekliyorum
Çalışıyoruz her zamanki gibi
yine almış kahvesini :D
Evet kahvesiz olmuyor.
Afiyet olsun :D
Bitti bitti teşekkürler. :))
Ne demek :D iyi pazarlar yine de
Viana kahvecisinde tatlı yedik çay içiyoruz
Afiyet olsun gelim mi yanına
Hayır gerek yok.
Seni yicez sanki 😏
Aynen Mazallah.
Yenecek bişey misin 😂
Tatlıyım yeterli değil mi? :))
Görmeden bişey diyemem 😎
Boş ver kanka yeter bu kadar sohbet hadi by.
Byby 👋
Çalışıyorum..
Kolay gelsin. 🌸
Sahiline çıkıp sandelyemi de alıp oturacağım siz?
Kahve içtim gezdim, biraz daha gezeceğim. :))
Afiyet olsun diyelim
Çay keyfi yapıyorum
Afiyet olsun.
Teşekkürler, sana da afiyet olsun 🦋
Teşekkürler. 🌸
İyi sen
İyi ben de. :))
🤣 🤣 O büyük boy mu
Evet en büyüğü. 😬
🤣 Yarım litre o
Beni ancak kesiyor. 😃
🤣 2 saat oyalar ama zaman geçer
Hayır maksimum 15 dakikada bitiyor.
Sınava girdim geldim
Geçmiş olsun mu demeliyim? :))
Belgesel izliyorum
Ne tür?
Serengeti
O ne imiş ben cahil bu konuda?
Aslanlar 😃
Hıııı ormanlar kralı bir de Galatasaray'ın. 😎
Galatasaraylı olmak şereftir 😃
Sınavdan çıktım
Nasıl geçti?
Yani 7 yıl arqdan sonra ayt mayta 20 net yaptım 40 ta gayrt iyi djjd
Oha Maşallah tü tü nazar değmesin. Ben de dün girdim ama çalışmadım. Çalışarak girmek isterdim ben de. İnşallah istediğin yeri tutturursun.
Yok tutmaz ben doktorluk istiyırum
Onun için bu sene çalışcam
O zaman hiç nefes almadan çalışman gerekiyor.
Ölürüm o zaman
Doktorluk istiyorsan biraz dişini sıkman lâzım. Başka bir bölüm yok mu aklında?
Yok tek hedef o ya da pilotluk
Zaten mühendisim bir üstü onlar işte
E mesleğin varmış ya daha niye zorluyorsun? Memnun değil misin?
Değilim sevmiyorum cocukluk hayalim doktor olmaktı
Anladım. Zeki adamsın belli ki istediğin yeri tutturursun. Hayırlısı olsun darısı bana güzel bir meslek sahibi olmayı çok istiyorum.
Çalış sende bu sene yaparsın
Ben işe gidiyorum zamanım yok maalesef.
Meslek ne
Güvenlik
Elinde jopla geziyo musun😁
Ahah hayır tabii ki onu kullanacak bir durum yaşamadım henüz. :))
Aman yaşama 😇
Seninde baby
Teşekkürler.
Hangi il
Söyleyemem onu.
Ahahahah
Neresi komik bunun söylemek zorunda mıyım?
Hiç.
Bu kaçıncı pazar hayatımın 🙂
Temizlik
Kolay gelsin.
Teşekkürler
Finaller ve kahve
Afiyet olsun.
Evdeyim