Anneme büyü yaptırmak istiyorum?

Kimse kusura bakmasın ama ev içinde yaşadıklarımı en iyi ben bilirim. Hiç anne sevgisi görmedim saçım okşanmadı bu yaşımda hâlâ arkadaşlarımın annelerini kıskanırım. Ev içinde hep hizmetçi muamelesi gördüm. Kendi isteğim gibi giyinsem ors. p denildi ve bir insan bunu kendi kızına dedi. Daha ağırlarını da söylüyor ağza alınmayacak hakaretler. Kaç yıldır dua subliminal falan denedim hiçbir işe yaranmadı daha az önce yine hakaret işittim. Geçen sene kafamı duvarlara vurmuştu. Ben yaşadığım fiziksel ve ruhsal acıyı onun da yaşamasını istiyorum. Büyükbabam bana kızdığında hakaret ettiğinde güler susar büyükbabama hak verir hatta daha da hakaret eder. Bu evin içinde yaşadığımı bir ben bir Allah bilir. Sıfır kol bir body ile dışarı çıktığım için seni isteyen ilk erkeğe vericem senin or. spuluklarından uğraşamam dedi. Ben ona karşı artık hiçbir umut sevgi beslemiyorum bana nasıl davranıyorsa abime tam tersi çok güzel davranıyor üniversiteye hazırlanıyorum ve bu şehirde okumam için şimdiden baskı yapıyorlar bile lütfen fikir verin büyü yapmalı mıyım?

Anneme büyü yaptırmak istiyorum?