Annem ile karım anlaşamıyorlardı, ben genellikle annemin tarafında oluyordum çünkü çoğu zaman haklı o, hem annemi elin kızına tabiki de değişmem her erkek gibi, neyse bunlar son bir aydır çok iyi anlaşıyorlar, karım her şeyi alttan almaya her istenileni yapmaya başlamış, öğrendim ki annem bunun için büyü yaptırmış, bu böyle olmaz anne dedim git geri bozdur, ama ne yapmam lazım bilmiyorum, aslında böyle iyide gidiyorlar hiç karışmasammı :D
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yapanda yaptıranda ebedi cehennemlik ama ne olacak
ondan dolayı anneme bozdur tövbe et diyorum
Şeytan senin annen seytan
Birazda mesajını okudum elin kızı diyorsun yazık o da anne kuzusu değil mi onunda sahibi yok mu sana güvenip seni eşi olarak görmüyor mu neden böyle hor görüyorsun bence bu da yanlış ve hata hatayı doğuruyor bence iyilikle güzellikle konuşmak adar iyisi yok
annem şeytana uymuş olabilr, insandır sonuçta
el kızı sonuçta burada yanlış mı var? ben hiç bir zaman eşimi hor görmedim sadece yerini bilmesi lazım
Esin de şeytana uyabilir insan sonuçta o zaman oda yapar annenin laf söylemesi saçma o zaman
@redfield agzina sağlık ya bir erkekten bunları duyduğuma çok sevindim Şu an
hayır yerini haddini bilecek o öyle bi şeye kalkıştığında çocuklarla kendisi sokakta bulur
El kızı sonuçta :D hangi bölgenin insanısın sen madem el kızı ne diye alıp kanına giriyorsun? Eşimi hoş görmedim diyorsun lakin ademden geleni el diyorsun buna ne diyeceğiz? Buna rağmen kendilerine zarar verecek ve yarar sağlamayacak şeyi öğreniyorlardı. Andolsun onlar, bunu satın alanın, ahiretten hiçbir payı olmadığını bildiler; kendi nefislerini karşılığında sattıkları şey ne kötü; bir bilselerdi. Bakara 102. Ayet bu konuda katiyen nettir hiç kimse anenin yerini alamaz o ayrı ama özgür iradeye müdahele ve hakir görüyorsun yazık
Senin çocuğuna da yazık sende vicdan olsa böyle şeyler demezsin
@middaygardeniaa Çok var bunun gibi bu da bunun sınavı olucak gibi öyle görünüyor her insan bir değildir, biz her insanın kaderini onun çabasına bağlı kıldık ayetide bu konuda nettir (İsra 13) bırak yapanda yaptıranda bu zihniyete düşünende bu işten payını alır
benim çocuğumda halinden çok memnun, daha el kadar ama ona amerikan borsasından bile hesap açıp hisseler aldım, 18 ine bastığında milyoner olarak yaşamına devam edicek
annem ile karşılaştırırsa kendini tabikide el kızı olur, bu kadar basit denklem
ahahaha çocuğuna hisse almanla ne alakası var beyefendi, herkesin yeri bellidir anne ayrı eş ayrı ama emanete razı olmayan şeylere normal veyahut hala komplekse girmek doğru değil kendimden biliyorum gerçekten kınadığını hakir gördüğünü olmaz dediği ne varsa yaşıyor insan bunu bu yaştada olsa gerçekten öğrendim
Yeter artık 😅
lanet olsun nerden geldim açtım konuyu feministler toplandı ya, işim gücüm yok bunlara laf yetiştiriyorum bi de
Konu sürekli hortluyor doktor 😅
Allah sizin gibi ana ogulu hiçbir kadınin basina bela etmesin yazık eşine aile kurmuşsun hala elin kızı diyosun senin gibi ana kuzusu erkeklerden nefret ediyorum
her erkek annesini seçer elin kızı yerine, gerçek bu ister inan ister inanma
Allah kahretsjn seni esin olmuş hala elin kızı yazık valla eşine INSALLAH O BUYU BOZULUR OKADIN SIZI SURUM SURUM SURUNFURUR INSALLLLAHHHH
eşim olmuş olabilir ama annemin yerine alamaz hiç bir kız, her erkek için durum böyledir, biri gelir biri gider karıdır bu ama annem baki kalır
Annenin yerini alabilir demiyorum zaten ama bazı durumlarda da eşini korumalisin illa annen diye her seferinde annenin arkasinda durmak nedir ya kadın ailesini bırakmış gelmiş yanına yemeğini yapıyor çamaşırını yikiyor bu kadar da nankörlük olmaz ya
yıkıcak tabi boşuna mı aldım, yeri gelince korurum elbet ama herkesin yerini bilmesi lazım, eş vs anne karşılaştırmasında her erkek gözü kapalı annesini seçer, bunun bilincinde olması lazım
Yani sen haksız olsa bile anneni savunursun
Ulan Allah senin belanı versin yıkacak tabi diyorsun bide yobaz kopek seni
Aldım ne demek pardon esin mal mı da alıyorsun?
Sen bu kafayla çok yaşamazsın 3IQ yobaz akpli seni
Allah bu yaptıklarının bedelini öyle bir ödetir ki ama feleğin şaşar senin merak etme çektiklerini bin mislini çekersin inşallah o kadının ahı senin tepeden bitmez umarım
aldım tabi, düğünü ben yaptım, öncesinde istediği altınları aldım, o kendini mal olarak görüp bunları istemeseydi o zaman, o saatten sonra mal olarak görmem normal değilmi
yediği önünde yemediği arkasında, hangi koca böyle davranır, gayetde iyi davranıyorum bugüne bugün kötü söz söylemişliğim yok ama yerini haddini bilmesi lazım yoksa bildirirler
3 iq diyorsunda, doktorum ben sen ne anlatıyorsun, daha lise mezunusun
Pardon da muslumansan kuranda mehir siye bi kavram var zaten bunu sen vermek zorundasın ve şuna da gelelim o kadın da evde senin psiligini topluyo yemegini yapıyor çocuklarına bakıyor sen de hayvansın o zaman kendi ihtiyaçlarını karsilayamadigina göre
Doktor olsan en yazar insan olamadiktan sonra okumuşsun ama cahil bir insandan farkin yok
yok ben zaten kendi ihtiyaçlarımı karşılıyordum, fakat eve ömürlük makine almışım gibi düşün ;), iş paraya gelince gelenek görnek mehir diye zırlarsınız, o zaman geleneklerimize göre herkes yerini haddini bilip, evi toplayıp yemeğini yapacak, BİTTİ, ağlayarak günlüğüne yazabilirsin işine gelmiyorsa
aynen cahilim aynen, benim senin yaşın kadar makalem vardır, hala yükseklisans yapıyorum, sende evde oturup kendinin çok zeki olduğunu düşünmeye devam et
Zekana sokim
Çok yaşa ulan denecek laf yok sana vicdansız it oğlu it Çok yaşa ananda sende
Yazdığın makalene si**rim insan olamamışsın sen vicdandan merhametten yoksunsun
Eşine makine diyon madem anan da ömürlük babanın makinesi kölesinden başka birsey değil
Küfürü çok yaşa diye çevirmiş senin gibiler mümkünse az yasasin
Bu arada senin turk olduğunu da düşünmüyorum türklerin geleneğinde kadın el üstünde tutulur senin geleneğin Arap geleneği demmekki kadını ezik gormekse eğer
Bence artık cevap vermemelisin hanımefendi senin için söylüyorum gerçekten.
Neden
Çünkü zaten laftan anlmayacak adamın normali bu kendini yıpratıyorsun sadece benim demek istediğim sadece kendi sınavıda o olacak.
Anladim teşekkürler güzel düşünceniz için🥰💖
Doktor olman mümkün değil. Doktor olman için yüksek lisansı ve doktoralı bitirmen gerekiyor. Yaşın itibarıyla doktorayı bitirip doktor ünvanı alıp üzerine bir daha yüksek lisans yapma ihtimalin olmadığı için havadan sıktığın açıkça ortada. Zekan yalan söylemeye bile yetmemiş. Böyle birinin böyle düşüncede olması çok normal. Belli zeka seviyesinin altında olan insanların evlenmeyi bırak sevgili bile yapmaması lazım. Eşine çok üzüldüm umarım senden zekisini bulur senden boşanır onunla evlenir 😉
cehalet rüzagarısın, insanların nefret ettiği tiplemesin hiç bişey bilmeyip çok biliyormuşsun gibi konuşmuşsun gel abicim anlatıyım sana, 18-24 tıp fakültesi 24+4 =28 uzmanlık, bak bakiyim ben ne demişim YÜKSEKLİSANS YAPIYORUM demişim, yaptım dememişim, ben kaç yaşındayım 29, sana kısa bir matematik ve okuduğunu anlama eğitimi verdiğim için bana minnettar olmalısın, zekadan konuşuyor bi de daha toplama çıkarma bilmiyor ;)
Doktor derken akademisyenliği kastediyorsun sandım. Sen tıpı kazanmak için sabah akşam test çözdüğünden sosyalleşmeyi unutmuşsun kendini başka alanlarda geliştirmemişsin. Kadını bir eşya olarak görme sebebinde anneni baban öyle gördüğü içindir. Malum ailenden başka sosyal ortam yok örnek alacak. Yazık sana umarım üremezsin
hahahahh ezik seni noldu hemen geri vites attın hani çok bilmiş havalarına girmiştin, ben tıpı kazanmak için sabah akşam test çözmeden doğuştan yeteneğim var, inanmazsın belki ama lise hayatım boyunca dersleri derste dinlerdim eve gidip bir tane test kitabı açmazdım, hala akşamları işten sonra barlarda gitar çalarız grubum var ve ben bas gitaristim, sabaha kadar ağlasanda bu gerçek değişmicek, kadınlar yerini ve hadlerini bilecekler o kadar, sende ağlayarak günlüğüne yazabilirsin bunları çingene seni
neyse daha fazla laf yetiştiremeyeceğim sizin ve söylediklerinizin konuyla alakanız yok, ne beni ne hayatımı bilirsiniz size iyi günler dilerim hanımefendi.
@Cagkes tüm yorumları okudum ve diyeceğim şu ki konu sahibi sonuna kadar haklı, erkek adam tabiki annesini ilk sıraya koyucak, gelinde kaynanaya saygısını belli edicek laf yetiştirmeyecek, bu adamda bu kadar işin gücün arasında böyle saçma sapan şeylerle uğraşmazdı, konu sahibine tek tavsiyem anneni ikna et büyüyü bozdur, baktın karın hala aynı davranıyorsa annene boşa gitsin.