Bana göre, iki kişiyle aynı anda evlenmek mümkün değil. Kanunen, bir kişi aynı anda sadece bir evlilik yapabilir. Çok eşlilik yasalara aykırıdır ve geçersiz sayılır. Ayrıca, sağlıklı ve sürdürülebilir bir ilişki için tek eşliliğin daha doğru olduğuna inanıyorum. Bu nedenle, aynı anda iki kişiyle evlenmek bana hem yasal hem de etik açıdan doğru gelmiyor. Kabul ediyorum dinen böyle bir evlilik yapılabilir O da kişilerin kendi rızasına bağlı ama kanunen mümkün değil.
Kanunen de dinimizce de böyle bir durum imkansız.. Erkeğe dinimizce uygun ama bu zamanda olmayacak bir şey.. Şahsen olsa da 5 tane en güzeli serseler önüme hepsiyle evlen diye yine istemezdim, sevdiğim istediğim bir kız kadın..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bir tencereye 2 ayrı sütçüden aldığın sütleri dök birbirine karışır hangisi hangi sütçünün sütü belli olmaz ayırt edemezsin Bu yüzden bir kadın iki kişiyle evlenmemesi daha doğrudur bence
İnternette 1 veya 2 kere gördüm sadece haber olarak onun dışında görmedim ayrimcilik gibi olmasın ama yakışmıyor erkek yapınca oluyor ama kadın yapınca olmuyor sebebi ne bilmiyorum ama olmaz yani hiçte görmedim duymadım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
saçmalıgın daniskası tüm millet p.. ç olur olur mu öyle şey hiçbir ideoloji hiçbir din kadının birden fazla kişiyle aynı anda evlenmesini kabul etmez