Annem beni içselleştirmedi?

Arkadaşlar çocukluğumdan beri annem doğru düzgün bana sahip çıkmadı ailesi şiddet uyguladı aç kaldım taciz edildim. 14/15 yaşından beri yalnız yaşadım ufak maddi destekleri hariç pek bir şey yok ancak yanındaysam bana alışveriş yapmak ister falan ama o da daha çok sen kartı al takıl şeklinde lise de hocalarım durumu fark edip üstüne gittiler bir göstermelik o zaman ama millete gelince afedersiniz eşek gibi semer vuracak birini arıyor daha yeni şehir dışındaydı geçmeden yanıma uğrayacaktı ama bir tanığımıza gitmeye kararvermiş koca kadın 40 yaşında gideceği annem 50 yaşında onla çocuk gibi ilgilenip hizmet bile ediyor üstelik sevmiyor onu ve bana demedi bile sana gelmiyorum diye başkasından öğrendim sonra da sana uğrayacaktım diyor ama öyle bir şey de yokmuş memlekete bilet alınmış bile bunlar ufakları çocukken şiddet vs her şey vardı. Bazen de iyi gibiydi bana. Başkalarına harcadığı para da ayrı bir evimiz yok borçtan kurtulamıyor ama evi arabası olana bile döküyor ben aç bile olsam öğrenciyken bunu yapmıştır bir güvencem yoktu lisedeyken açken annem çok rahat benim harçlığımı bile alıp harcardı yani ve asıl problem bu değişmeyecek ne kadar tatlı dille konuşuyorum 8/9 yaşından beri hep anlıyor hak veriyor gibi sonra aynı şeyi yapıp umursamaz davranıyor kızsam üzülsem ben değersiz hissetmekten bu durumda güvensiz ve panik hissetmekten yoruldum. İnsanı doğuran sevmezse kendini sevmek güven duymak çok zor hele li bu kadar Çetin büyümüşken sadece evde biraz daha güvendeyim erkek arkadaşımda sonradan annem gibi oldu resmen hep yalvaran taraf gibiyim ona başarsam rest çekmeyi de diğeri annem bunun bir çözümü olur mu

Annem beni içselleştirmedi?