Abim askeri personel yaklaşık bi 5-6 aydır göremiyoruz kendisini bu akşam izin almış yola çıktım geliyorum cumartesi sizin yanınızda olurum dedi bu arada nişanlısı ile aynı şehirdeyiz hani onlarda 1 gün kalıp sonra bizim yanımıza teşrif edecek
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eee ne bekliyordun buna alışşş
Tamm
Adam gidip bi skişecek karışma kızım sanane kalsın
Kızın ailesi var aw nasıl yapıyorlar o işi bunlar mxksms
Karıştırma bunları sen yat uyu. Nişanlısı sonuçta onu * kimi skecek
Neden aklın fikrin bunda? Sadece senin beynin buna mı çalışıyor başka bir şey düşünemiyorsun galiba yazık
Salağın tekisin evlat. Abinin beyninde seks dışında hiç bir skim yok. Aylardır onca erkek içinde Elizabeth yapmış izninde ilk uğradığı o. Sen çoluk çocuksun bunlardan anlamazsın boş ver git sütünü içip uyu evlat
Doğru dedin senin gibi ortalık çocuğu değilim
Aynen şimdi anana söyle ortalıktan çekilsin de kim pembe kim kara görelim
Senin bacını ne skiyorlardır şimdi öfff ortalık malı olanın ortalık kızı olur herkes benim gibi terbiyeli edepli değil işte o yüzden bilmem yaşım küçük benim :)
Küçük bacım yani kendinden biliyorsun bunları. Haa sen bide ensest ilişkiye meraklı olduğun için abinin gelecekteki yengeni * kıskanıyor da soruyorsun. Çok pardon ya şimdi anladım. Umarım en kısa sürede abicigin kedicigine yılanını sokar
Ensest ne demek? Yok ben gerçekten ya çok safım ya da siz ortalık malı olmuşsunuz
Aynen aynen hayırlı işler sana
Şimdi ne demek olduğuna baktım da cidden Çok kötüsün..
Aynen aynen yol al sapık çocuk
Öğk ergen seni
Yani aynen ilk size gelmesi lazım bencede
Kız istiyorsa abinde dayanamıyor gidiyor dur
Öyle zaten
Gece hallefiyordur işini öyle geliyordur
Kanka kız tek yaşamıyor ailesiyle yaşıyor evde abisi falan var nasıl olacak o iş la?
X Perin varsa yaz söyleyim nasıl olck 🤣
Kalsın
Peki ama abin değil bunu ayarlayan yengen emin ol 😂
Tamamda mümkün değil evde kaç kişi var nasıl olacak abim salonda kalıyor
Reis biraz ayıp etmiş :D
Valla ordan zor getiriyoruz buraya gitti mi oraya gidiyor bizde bişi diyemiyoruz
Nişanlısı ama özlemişlerdir ilk size gelse kavga ederler bence :D
Özlediklerini biliyorum sorun ilk buraya uğrayıp uğramaması değil 1 gün boyunca orada kalması onların yanında kalması kendi öz ailesinin yanına tam 1 gün sonra teşrif etmesi neyse
Yapcak bişey yok ya olsun boşverinnnnnnn
Öyle yapıyorum zaten kendisi bilir umarım hep mutlu olur
adam adam 😄
Görümcelik yapma kızmsnddmsm
Bana diyor sinirlenme hanımcılık kazanacak dmskms
Ahshhah abin doğru yolu bulmuş. Darısı diğer erkeklerin başına
Birine hayatını adamak en saçma şey birini hayatının merkezine koymak en aptalca şey
Hiçbir zaman böyle olmadım olmamda herkesin yeri ayrı önce hürmet saygı aman neyse beni ilgilendirmiyor umarım pişman olmaz ben başkada bir şey demiyorum
Buna değecek birini bulduysa çok şanslı. Biri için hayatımızdan vazgecmeyelim tabi ama insanlara bence hakettikleri kadar değer vermemiz gerekiyor ki aynı değeri görebilelim
Peki bir şey soracağım? Bu kişinin buna değdiğini nasıl anlıyorsunuz? Hayatım boyunca iyilik beklemeden iyilik yaptım ve hepsi çok sevdiğim değer verdiğim insanlardı ama bir süre sonra onların gözünde ben hiçbir şeymişim bunu anladım o sebeple cidden kimse için saçını süpürge etme bugün yaa o bunlara değer o çok iyi biri dersin yarın yapmasaydın ben mi sana dedim olur
Kimseyi bilemezsin bu yüzden asla kendimden taviz vermiyorum ben
Anaaa tam görümce he
Babası 63 yaşında anası 55 aylardır oğullarının yolunu gözlüyorlar neyse
Ya tabiki sitem etmekte haklısın ama onların tutkusu aşkı falan gençlik yani anlayın biraz
Aşkım 30 Yaşında :d
Ya zaten inan bana karışmıyorum içime atıyorum öyle yani
30 yaş yaşlı mı kızzz
Ay ateşi başına vurmuş işte açık açık söyletiyon hee
Aahaha kuzum kız evde tek değiill xnksmd
Onlar bulur bi köşe 😅😅😅
Xnksjdjd