Aile & Toplum En sevdiğiniz öğretmenin branşı neydi? Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Matematiği sevmezdim ama hocamı severdim :d En sevdiğiniz öğretmenin branşı neydi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. İngilizce 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. İngilizce hocalarını severdim çünkü İngilizceyi çok seviyordum. 0 0 Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Matematik öğretmenim 🙂 hâlâ da iletişim halindeyiz sayesinde matematiği sevdim. 0 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tarih, Edebiyat ve Matematik öğretmenlerimi çok sevdiğimden 0 0 Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ayrı ayrı matematik coğrafya ve tarih. Bide ilkokul öğretmeni 0 0 Yorumla
VViolet Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl En sevdiğim öğretmenim ilkokuldaki sınıf öğretmenimdi 0 0 Yorumla
SilentWolf Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Beden eğitimi öğretmeni ya da din kültürü öğretmeni 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. en sevdiğim diyebileceğim bir öğretmen olmadı hiç :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İki tane vardı; en fazla sevdiğimin Türkçe, ikinci en çok sevdiğimin Edebiyat. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. İngilizce ve matematik 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Matematik hocamı cidden seviyordum 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Edebiyat ve biyolojiydi 0 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. sınıf öğretmeni 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bioloji 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı. Coğrafya 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. biyoloji 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İngilizce
İngilizce hocalarını severdim çünkü İngilizceyi çok seviyordum.
Matematik öğretmenim 🙂 hâlâ da iletişim halindeyiz sayesinde matematiği sevdim.
Tarih, Edebiyat ve Matematik öğretmenlerimi çok sevdiğimden
Ayrı ayrı matematik coğrafya ve tarih. Bide ilkokul öğretmeni
En sevdiğim öğretmenim ilkokuldaki sınıf öğretmenimdi
Beden eğitimi öğretmeni ya da din kültürü öğretmeni
en sevdiğim diyebileceğim bir öğretmen olmadı hiç :)
İki tane vardı; en fazla sevdiğimin Türkçe, ikinci en çok sevdiğimin Edebiyat.
İngilizce ve matematik
Matematik hocamı cidden seviyordum
Ekonomi
Edebiyat ve biyolojiydi
sınıf öğretmeni
Hep tarihcileri sevmisimdir
Bioloji
hiçbirini sevmezdim
ingilizce
İngilizce
Felsefe
Tarih