Hayır kocam la kocam istemiyorbdisardan gören olur diye bir gece açık yatabiliyorum o evde yokken istediğim gibi geziyorum umrumda degil çok sıcak oluyor en üst kattayim beni askılı ile görse cam boyunda otururken gece mesela ışık yakmadan tel bakıyordum perde vardı tek çıplak cam boyunda ne işin var ben demedim mi sana diyor gece bile anca yatakta yoksa herseyime karışıyor
Anca gündüzleri evde yokken istediğim gibi geziyorum o gelince giyiniyorum normal bir kıyafet uzun elbise kısa kollu giydiriyor o evdeyken öyle askılı şort felan varken gezemiyorum perde tül varken bile çıplak ne işin var cam boyunda diyor ailemleyken bile rahattım
İşte öğlen geliyor eve yemeğe 5 te de evde genelde evde durmuyorum zaten geçen akşam battaniye alıp bacak ve gogus bölgesi kapancak şekilde gebelikte oturmaya çıktım gözüken yer yoktu napitorsun böyle burada dedi üstümde var görmüyor sun heralde dedim o gece bin kere balkona girip çıktı içeri girdim de gelip gitmesi kesildi pek arkadaşı da yok başıma bela oluyor üstelik hamileyim de bu sıcaklar çekilmez oluyor hamilelikte
şu an lik pek birsey farketmiyor karnım dan ama bir farklılık var eskisine göre tabi tam ağırlık tam sıcaklar da sadece sıkıntı yürümek zor oluyor hemen yoruluyorum hava sıcak olunca daha kötü oluyor
@Deli1deli seninle polemiğe girecek değilim bir terbiyesizliğimi gördün mü de konuşuyorsun gördüysen söyle yoksa uzatma muhattap alınmayacaksın benim tarafımdan. Buraya konuşmanın içine etmek için gelmişsin belli ki.
Perdeler kapat sende olmuyor inan ben komsuyu gordum yatak odasinda cam acik aynanin karsisinda kendi k3ndini seviyodu kimseye soylemedim ama baskasi olsa soyler tlf var kameraya ceker Her yeri kapat gez bende kimse yoksa cirilciplak gezerim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Evde kimse yoksa çıplak fakat evdeki olan kişilere göre giyiniklik düzeyim değişiyor ama yandıysam direk soğuk su altins girerim
Yalnız olursam çıplak gezerim ancak ev halkı varsa şortla.
Yatarken tşörtü çıkarıyorum yalnız olsam alttakini de çıkarırım da işte uygun değil
Ev boş olsa çıplak gezerim de malssef fırsatlar el vermiyor
İmkanlar degilmiydi o
Hepsi aynı yol
Değil
Aileyle mi yaşıyorsun
Hayır kocam la kocam istemiyorbdisardan gören olur diye bir gece açık yatabiliyorum o evde yokken istediğim gibi geziyorum umrumda degil çok sıcak oluyor en üst kattayim beni askılı ile görse cam boyunda otururken gece mesela ışık yakmadan tel bakıyordum perde vardı tek çıplak cam boyunda ne işin var ben demedim mi sana diyor gece bile anca yatakta yoksa herseyime karışıyor
Perdeyi çekince kim görecek saçmalamış
Anca gündüzleri evde yokken istediğim gibi geziyorum o gelince giyiniyorum normal bir kıyafet uzun elbise kısa kollu giydiriyor o evdeyken öyle askılı şort felan varken gezemiyorum perde tül varken bile çıplak ne işin var cam boyunda diyor ailemleyken bile rahattım
Oda saat 5 te evde öğlen yemeğe geliyor rahatım hiç yok
zaten gündüz iştedir rahat takılırsın bişey olmaz heralde
Sen şimdi evde misin
İşte öğlen geliyor eve yemeğe 5 te de evde genelde evde durmuyorum zaten geçen akşam battaniye alıp bacak ve gogus bölgesi kapancak şekilde gebelikte oturmaya çıktım gözüken yer yoktu napitorsun böyle burada dedi üstümde var görmüyor sun heralde dedim o gece bin kere balkona girip çıktı içeri girdim de gelip gitmesi kesildi pek arkadaşı da yok başıma bela oluyor üstelik hamileyim de bu sıcaklar çekilmez oluyor hamilelikte
Hayırlı olsun bebişiniz olacak demek sevindim😊 Allah kolaylık versin işiniz zor sıcaklarda
Amin teşekkür ederim
Kaç aylık bu arada
5. ayin sonlarindayim 1 2 hafta sonra 6. aya giricem çok sıcaklara 7 8 ay kalıyor doğum nasipse ekim gibi
Büyümeye başlamıştır artık git gide zorlaşır eve klima vantilatör öyle şeyler lazım
şu an lik pek birsey farketmiyor karnım dan ama bir farklılık var eskisine göre tabi tam ağırlık tam sıcaklar da sadece sıkıntı yürümek zor oluyor hemen yoruluyorum hava sıcak olunca daha kötü oluyor
Tabi bu süreçleri biz de geçirdik biliyorum kolay olur umarım
Sorun olursa sorabilirsin her zaman
Teşekkürler
Ben de size sorarım sorun olmazsa sizin için. Her zaman seviyeliyimdir o konuda şüpheniz olmasın
Evlimisiniz
Evet
Özel bölgenizin ismi ve cinsiyeti var mi? ↗
Seviyeli insana bak sen özel bölgesine isim takmis ama oradan soylemezmiş 😂
Bendensin
@Deli1deli seninle polemiğe girecek değilim bir terbiyesizliğimi gördün mü de konuşuyorsun gördüysen söyle yoksa uzatma muhattap alınmayacaksın benim tarafımdan. Buraya konuşmanın içine etmek için gelmişsin belli ki.
Ekmeğine taş koydum diye sinirlenme 😂
Perdeler kapat sende olmuyor inan ben komsuyu gordum yatak odasinda cam acik aynanin karsisinda kendi k3ndini seviyodu kimseye soylemedim ama baskasi olsa soyler tlf var kameraya ceker
Her yeri kapat gez bende kimse yoksa cirilciplak gezerim
şişme havuz al bebeler için koy odana bak keyfine
Bu sıcakta tayt yakar, şort giyyy
Allahım terliyorum ya olur 😫
Şortunu giy, soğuk suyunu al yanına. Ya da ılık bir duş
Arada bir kafamı suya sokuyorum falan vücuduma su atıyorum
nasıl gözüküyorsun acaba. ben cıplağım şu an.
🤣🤣
öyle bile terlersin ya
Şimdi banyoya giriyorum benim odam aşırı sıcak 😃
buz gibi soğuk suyun altına gir mis gibi iyi gelir.
wc de dur. orası serindir
Crop yapışıyor serin tutmaz
Harun abi düşüyor mu böyle 🤣
Odamdayken sadece bokser
Şortla geziyorum çok sıcak ya
Teksem cirilciplak biri varsa kotpantolon tisort
Boxerla efil efil geziyorum
Çırılçıplağım ben valla hala terliyorum
Tayt mı bu sıcakta
Tshirt uzun eşofman ve istanbuldayım :D
Sıcak da tayt ile nasıl rahat ediyorsun
Boxer ve atletle ama yine sıcak