Parama gelmeyen erkegi nasil anlarım?

Erkekler artik kadina guzellik, fizik, maharet disinda para icinde geliyorlar. Gecen sene atandim. Onceden kimse yuzume bakmiyordu acikcasi. Guzel biri degilim bence.

Is yerinde falanda 1-2 erkek yakin davraniyorlar. Ama biri once maasli guzel kizin pesindeydi. O def edince bana geldi. Kizla da konustuk bu durumu. Digerinin amacini da anlamadim.

Akrabalardan falanda önceden talep yoktu. Simdi var. Para icin gelinmesi ozellikle erkek icin kotu ya. Gözümde cok igrenclesiyor boyleleri.

Hadi kendine gore bulursun, belki guzel de bulursun, ahlakimi, oturus kalkisimi, konusmami begenirsin, bundan iyi eş olur, cocuklara iyi anne olur dersin. Ama önceden bunlarin denmeyip simdi denmesi bana maaşım ugruna geliyorlar hissi veriyor.

Bazılarına ilerde belki işi birakir ya da ara veririm çocukları buyuturum diye bir sey atiyorum ortaya. Niye ki o kadar emek vermissin, atanmissin, evde cocuklara bakmak icin mi yaptin bunlari, onlar annelerini ekonomik anlamda guclu gormek istemezler mi diye manipule yiyorum.

Cocuklar annelerini yaninda isterler daha fazla para getirmesini isteyip kres ve bakici elinde buyumek isteyeceklerini sanmiyorum, sen cocuk olsan elalemi mi isterdin anneni mi ister miydin diyorum. Ses etmiyorlar.

Para icin gelmeyen erkegi nasil anlarim?

Parama gelmeyen erkegi nasil anlarım?