Aile & Toplum Daha önce karşı cinsi ağlattığınız oldu mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ya ben bunu aşk ilişkilerinde paylaştım bite buraya attı bunu Daha önce karşı cinsi ağlattığınız oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet ağlattım hemde bir kez değil. Ve farklı kişiler. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Vicdansızaınız gerçekten Yorumla busegmss +1 yıl Teşekkürler. Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim ne demek Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Ağlatmam üzecek bir şey yapmaktan kaçarım ama bizi üzüyorlar işte gönül kırmayalım diye biz kırıklıyoz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın be kral Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ağlatacak bütün sözler ve davranışlardan kacinirim gerek yok... ama eğer birisi yüzünden gözümden tek damla yas gelirse gözünün yaşına bakmam. Bunu yaşadığım oldu bir kere 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz ağır konuşurum Yorumla
Gökhannnnn_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl İstemeden evet. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl istemeden Yorumla
abk0kba Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ağlattım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Vicdansız mısın kızım Yorumla abk0kba +1 yıl Yav napim aglak olmasınlar o kadar Yorumla Soran +1 yıl Bir kadın ağlıyorsa sevmiştir bir erkek ağlıyorsa o kadını bir daha o erkek gibi kimse sevemeyecektir Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Asla ama asla 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzel Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Oldu.. 0 0 Yorumla
Dertliymxm Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 894 cevap paylaştı. Hyr kiyamam 0 0 Yorumla
Asilade Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Maalesef 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. seks anında mı? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet ağlattım hemde bir kez değil. Ve farklı kişiler.
Vicdansızaınız gerçekten
Teşekkürler.
Rica ederim ne demek
Ağlatmam üzecek bir şey yapmaktan kaçarım ama bizi üzüyorlar işte gönül kırmayalım diye biz kırıklıyoz
Haklısın be kral
Ağlatacak bütün sözler ve davranışlardan kacinirim gerek yok... ama eğer birisi yüzünden gözümden tek damla yas gelirse gözünün yaşına bakmam. Bunu yaşadığım oldu bir kere
Biraz ağır konuşurum
Bile isteye ağlatmadım ama ağladığını söyleyen birisi olmuştu
İstemeden evet.
Nasıl istemeden
Evet eşimi ağlatmıştım istemeden
olmadı
Güzel
Ağlattım
Vicdansız mısın kızım
Yav napim aglak olmasınlar o kadar
Bir kadın ağlıyorsa sevmiştir bir erkek ağlıyorsa o kadını bir daha o erkek gibi kimse sevemeyecektir
Hayır olmadı
Güzel
Asla ama asla
Güzel
Oldu..
Oldu
Ağlattım
Hyr kiyamam
Olmadı
Köpek gibi hemde 😂
olmaz olaydı oldu
Maalesef