Ağlamış olabilirim. Olmaya da bilirim. Bu sadece beni ilgilendirir. 🙄

Ağlamış olabilirim. Olmaya da bilirim. Bu sadece beni ilgilendirir. 🙄
Herkesin hemcinsine ve karşı cinsden birine de ağlamış olduğunu düşünüyorum, ağlamaması için hayatında hiç kimseyi kaybetmemiş olmalı ki bu da imkansız, örneğin; dedesini, ninesini kaybeden az mı kişi var...
Hayır ağlamadım. karşı cins için değil daha çok karşı cins tarafından umursanmadığım ya da sevilmediğim için ağladım bu da bir kişiye özel değildi yani genel olarak kadınlar beni umursamadığı ya da hiç ilgilenmediği için, yalnızlık için ağlamıştım. zaten insanın bir kişi için göz yaşı dökmesi çok saçma geliyor. kimse vaz geçilmez değildir. sizi seven bir kişi mutlaka bir çıkarı olduğu için seviyordur. ağlamak da sevgi göstergesi değildir bazen sadece pişmanlık bazen de takıntıdır. bazen de içe atılmış duygulardır..
Yaş 16 platonik (ulan ne canım yahu) aşk acısı çekiyordum babam ağlarken yakaladı ve"oğlum o da seni sevse anlarım seni de eee sen tek kişilik aşka ağlıyorsun"dedi ve bende olay o anda bitti
Karşı cins için değil ama kendimden verdiğim ödünler ve kaybettiğim değerler için ağladım. Belki bu bencilce olabilir ama insanı yaptığı ve karşılığını alamadığı her şey canını acıtır.
Cevap
23Cevap
Iı ağlamak gözlere iyi geliyormuş o sebepten ağlıyorum 🙄😄
Evet ağlamıştım vakti zamanında, aklıma tüküreyim...😄
Evet, sevdiğim adam için ağlamıştım.
Hiç ağlamadım. Beni böyle saçma şeyler aglatmaz çok daha ciddi mevzulara aglarim
Açıklamaya göre bizim de "sanane" dememiz gerekir de neyse...
Üzüldüğüm her insan için ağlarım. Aaa bu erkek ona ağlanmaz, kızlara ağlarım sadece gibi bir mantığım yok. Hepimiz insanus sonuçta, cinsiyet fark etmeksizin. Ağladı₥
Ağladım. Neden mi? Zamanında Lösemi kanserinden vefat eden arkadaşım Volkan için. Dün gece şehitlerimiz için ve niceleri... Duyguları olan insanlarız sonuçta
Uzun zaman oldu ağlamayalı.
Fakat, ağlamak güzeldir.
Masumluktur
Saflıktır
İçindekilerin dışa vurumudur
Rahatlatıcı etkisi vardır
Tabi timsah gözyaşları olmadığı sürece
Yanlış hatırlamıyorsam ağlamıştım. Ama terk edilmek gibi şeyler yaşadığımdan değil (öyle olsa ağlamazdım) zaten sevgilim olmadı hiç, farklı bir durumdu bu.
Lisede evet Brad pitte çok gözyaşı dökmüştüm 🤣🤣 ayyy şimdi adamla aynı adada kalsam tipim değil demekki neymiş zamanla her şey değişiyor 🤪
Ohoooo ergenliğim erkekler için ağlamakla geçti, çok isterdim akıllandım demeyi ama aynı tas aynı hamam.. Napalım..
Karşı cins için ağlamadım fakat bana yaşattıklarına müsaade ettiğim için ağladım üzüldüm kendime kızdım.
Baska bir sehre gidecegi icin tum gece aglamistim sabahina goz davul uyandim tabi, asla yapmam birdaha 😂
Ayrıldığımızda ağlamıştım ama bu onun için ağlamak sayılır mıydı bilemiyorum
Ömrü hayatım boyunca annem dışında yalnızca bir kadının ardından ağladım o ilk ve söndü
Sondu
Ağlamış olabilirim. Olmaya da bilirim. Bu sadece beni ilgilendirir 🙄
zamanında karşılıklı bile ağladık yaşandı ve bitti :)
Ben ağlamışsam kendime ağlamışımdır. Bir erkek için aşk ilişkilerinde ağlamadım.
Şimdi şöyle bir şey var. Ağladıkça ağlatmayı öğreniyo insan🙂
Bihter öldüğü zaman ağlamıştım erkeklerde ağlar.
Evet ağladım, geçmişle ilgili unutamadığım şeyler değmeyecek kişiler için akıttığım göz yaşlarım 🙁
O beni biraktiginda çok aglamisligim oldu.. her detay ayrıntı hala aklımda şuramda.. Ama değer miydi diye sorsalar teğet bile gecmezmiş.
Ör kaç yıl önce şimdi baktığımda ondan nefret ediyorum karaktersiz yüzünü göstermişti 😅 ay akıllım kimse için ağlamayın ben ilk ve sondu
Ailem için ağladım.
2018 de ilk ayrıldığımızda beraber ağlamıştik aw jdjdjfjfjckv
Çok ağladık, sonra baktık fayda yok bu işlerden. Şimdi de neden taş kalplisin diye soruyorlar.
Kaç gecemi ağlayarak geçirdim onlar için ama arkadaşlar değmiyor yapmayın. Siz ağlarken o başkasıyla gülüyor bunu da unutmayın
Hiç ağlamadım birisinin arkasindan ağlayacak kadar delirmedim henüz
Sadece babamın gizli gizli ağladığını gördüm
para için aglamişim karsi cins icin agladımı sandım
Ağladım ama geçince bu dönem çok gereksiz olduğunu anlıyorsun
Hüngür hüngür ağlarım 😂
Defalarca kez ağladım seven ağlar
Ağladım da cunki malım
Çooookkk ağladım değerimi bilmediler valla
Az önce kendim için ağladım
Ben gece gündüz ağladığımı bilirim maalesef
lise çağlarında evet 🤣🤣
Birkaç kere öyle bir hataya düştüm
Hayır, ağlamadım
Henüz nasip olmadı sdfgh
Çok kez ağladım, ama değmiyor.
Evet, olmuştu eskiden.
Olmuş olabilir.
Üzüldüm ama ağlamadım.
Ağlatacak kada masum olamadı kimse
Kadar*
Bir kere ağlamıştım
Hayır ağlamadım. Daha aşık olmadım belki ondandır.
Hayır böyle bir olay için ağlamak çok saçma
Evet ağladım
ben ota b0ka ağlarım
Ben ağlamayı bilmiyorum djdjd
Yaşadık yaşadık onunda en kralını yaşadık 😂
Ağladım bu gidişle daha çok ağlarım
Evet maalesef
Hemde ne ağlamak ama değdimi hayır
Evet ağlamıştım
Hayır yaa gözüme çöp kaçtı...:)
Ooo çok ağladım zamanında
ağladım