Aşağıda yorumlar içler acısı. Dışarıda kocasının yanında tayt giydiği için şiddet gördü. Evlenmeden önce psikolojik onay almak şart olmalı.

Aşağıda yorumlar içler acısı. Dışarıda kocasının yanında tayt giydiği için şiddet gördü. Evlenmeden önce psikolojik onay almak şart olmalı.

Evli kadın taytta giyer elbise de giyer etekte giyer. Kocam bana giyim tarzım için el kaldıracak ahahaha etek giydirir mahallede gezdiririm onu. Çiftler karı koca olsa bile birisinin giyimine kuşamına laf etmek, namusunu benimsemek kimsenin haddine değil. Bir kadın kendi giyimini kuşamını kendi ayarlayabilir beğenmeyen mi var, laf mı ediyor kapı dışarı et el mi kaldırdı aynısını yap. Bu kadar basit.
Namusunu benimseyecek tabi gavad gibi karısını paylaşanları övme burada
Öyle erkekler gavaddır
Kadın kendi namusunu kendi benimser kendinizi bir erkek olarak çok üstlerde görmeyin kardeşim.
Evli kadın tabii ki tayt giyebilir. Ama sıkıntı şu;
Bulunulan çevre önemli. Bazı bölgelerde taytlı bir kadın gördüklerinde sapıkça bakışlar ya da laf atmalar oluyor. Kadının yanında kocası ya da sevgilisi olmasına rağmen. Şahsen benim yanımda eşim varken böyle kişiler denk gelirse o kişilerin ağzını burnunu kırarım. Ha sevgilim ya da eşim bunu bilmesine rağmen ısrarla bunu yapıyorsa gidip şiddet uygulamam. Uyarırım ilk önce. Dinlemezse ayrılır ya da bosanirim.
Ben ne diyordum ülkenin %99.9'u c@hil ve kötü niyetli insanlardan oluşmakta
Celal sengör ne diyordu dışı avrupalı medeni gözükür ama içi afganistan gibidir diyordu
Alın sonuç ve yorumlarda kadınlarda desteklemiş.
Kısaca bu ülkeden de bu ülke vatandaşlarından da bir 💩 asla olmaz.
Bu arada kıskanmak sevgiden kaynaklı değil tamamiyle güvenmeme kendini yetersiz hissetme kaynaklıdır. Yani benden daha yakışıklısı çıkarsa benden daha zengini çıkarsa arabası varsa evi varsa şirketi varsa benden boyu daha uzunsa vs gibi düşünürler bu kadınlar içinde geçerlidir ve kısıtlamaya kıskanma bahanesiyle başlarlar. Hatta c@hilleri şiddete de yönelir görseldeki gibi.
Cevap
13Cevap
kendi kararıdır isterse gezebilir
Şiddetin hiç bir şekli kabul edilemez. Eğer eşin senin istediğin gibi giyinmiyorsa en fazla boşarsın.
Ya ben bu haberi gördüm insanlığımdna utandım abi şiddet nedir ya istemiyorsan ayrıl gitsin derdiniz ne ne bu cahillik ne bu ahlaksızlık hele şu yorumda bir bayan şiddeti savunmuş kadınlığımdan utanıyorum şu an ahlaksız
yazıklar olsun diyorum başka da bir şey demiyorum! evli kadın taytta giyer şortta bikini de kime ne evlenince ne değişiyor
Hayır gezmez debu dinimizle alakalı cezasını Allah verir zaten kula düşmez saçmalık yaaa kıyamet alametleri
Kendi kararı giyebilir. Evli olunca kıyafetler değişecek diye bi şart mı var
Ülke şiddet yanlısı şer*fsizlerle dolmuş resmen! Böyle bir durumu normal ve haklı karşılıyorlar
Şaka gibi mk bide övmüşler şiddeti si*tiğimin cahilleri bu ülkeye ciddi bir EĞİTİM ŞARTTT MKKK
Evli bir kadın neden tayt giyerki her yerini belli ediyor tayt iç çamaşırı bile eşi rahatsız oluyorsa giymemesi gerekir
Kocası olmadan giyse sorun yoktu yani kocasının yanında giydi diyemi
Giyer neden giymesin
Yorumlardakiler beyinlerini yerde düşürmüşler.
kocasının cibiliyetine göre değişir yavrum
Bu ne saçma soru
Ahhaha abla gezmiş sanırım🤣
Gezen çok
malzemeyi belli edenler var göstermek için
Millet kafayı yemiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?