Günümüzde cidden hiçbir kız evlenmeye dair olumlu izlenim vermiyor.. Ya bana çok bağımlı oluyorlar tek bıraksam yaşayamayacak gibiler ya da çok kopuklar, çoğunda sorumluluk bilinci yok zaten, en kötüsünün hesabında en az 20 tane erkek isteği var, ciddiyet 0 zaten, kafaları bir şeylere takıp kitlenmişler, çoğu birde ask acısı çekiyor, saçma sapan talepler vs hajxjfnwkzkoxs ne diyeyim bu dönemde yalnız kalmak tercih, evlenememek zorunluluk haline geldi...
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
evlenilecek insan yok.
Evlenilecek erkekler zaten ağaçta yaprak gibi çok
Ee ne yapacağız gündelik asklarla kalplerimizi yormaya devam mı edeceğiz, ayrıl barış döngüsüne.. Kimle evleneceğiz biz yaw, sokağa çıkıp imdat diye bağırıcam 😂😂
Evlenilecek erkek kalmış mı bi de onu düşün bakalım
Ben erkekle evlenmeyeceğim o yüzden düşünmüyorum onu
Mantıklı
Görücü usulünden devam hacı
Yok bee tanımadığım biriyle çat diye evlenmem, tanıdığımızı zannettiğimiz insanlarda neler neler çıkıyor sonradan görücü usulü falan çekemem
Tanısıyorsun zaten çat diye evlenmiyorsun
Tanışsanda onda direkt aileler tanışıyor, aile tanıştı mı hemen oldu bittiye gelsin istiyorlar kızın çayını kaç şekerli içtiğini bile öğrenmeden bi bakıyorsun nişan takmışsın
em azından kafası net karakteri oturmuş biri oluyor karşında kendin bulduğunda evliliğe ikna etmeye çalışıyorsun bir de
Zaman kısıtlı olduğu için rol de yapar evlenene kadar bambaşka evlendikten sonra bambaşka biriyle de karşılaşabilir o yüzden ask ilişkisinden ben devam ama artık son zamanlarda gelecek görmediğim kişilerle sevgili bile olmuyorum inan
Nasipten öteye köy yok
Orası öyle de kader de gayrete aşıktır.. Doğru kişiyi istemek için senin de doğru kişi olman lazım
Evlilik bu devirde enayiliktir bir erkek için.
Eee reis biz ayrıl barışlardan çok sıkıldık, artık gönlümüzü saçma sapan kişilerle yormak yerine küçükken aşılanan o aşk evliliğini yapıp çocuklarımızla karımızla yaşamak istiyorsak o ne olacak
Tercih meselesi.
Sana bağımlı kızı bıle beğenmiyorsan yapacak bısı yok
Bana bağımlı derken duygusal anlamda değil, kendi gereksimlerini karşılayamayan anlamında.. Örn x kişiyle evlendim yemek yapmayı bilmiyor, hasta olsa nane limon kaynatamaz, çamaşır makinesi çalıştıramaz beni bekleyecek.. Yani ben nasıl çalışabileceğim ki kafam rahat, bazı kızlar hâlâ çocuk gibi birilerine bağımlılar anlamında söyledim. Bir önce ki sevgilim hiçbir şey bilmiyordu mesela ben yemek hazırlarken müzik açıp dans ediyordu hahxjfmslmsls sevgiliyken güzel şeyler ama evliyken mesela çocuğumuz olduğunda da çocuğa mama yedirmek yerine müzik açıp karşısında oynayacak mı
Ben de bilmiyorum nekadar zor olabilir ki ama
Olay zor veya kolay olması değil zaten bilmiyor ve öğrenmiyor oluşunuz. Sizi evde bırakıp işe gidince veya siz bir yere gittipinizde acaba yemek yedi mi, çamaşırlarını ne yaptı diye düşünmek falan annelik yapmak istemem ben eşiyim merak eder arar sorarım bir şekilde hallederim ama bana bir şey olduğunda ne olacak yani? Kendi kendinizi öld. rmeyecek kadar yetebiliyor olmanız lazım.
Tamam o öğretir dıye düşünüyorum en fazla 1 ay alır bence çamaşır yemek yani yaparken izlerım annemı izlemem hıc ama evlenınce vaktım olacak izlemek çünkü anneyı izlemek sıkıcıdır ama eşı zevkle ızlersın. Sen yemek yaparken dans etmem çünkü artık bır gereklilik olur ogrenılecek o evlendiysem 2 ay da sürse 1 yıl da sürse. Bunu zevkle yapmak onemlı ya.
O güveni veriyorsa sorun yok zaten ama çoğu kişi vermiyor. Verse evleneceğiz zaten hdhjrkeodmelw
😂😂 evet
Adam gibi adamlarda yok piyasada..
Adam gibi adamın piyasada ne işi var
Görünürde güvenilir erkek yok demeye çalışıyorum
Biz kaldık, biz.. Son kale olarak dimdik duruyoruz ama evlenecek kız kalmamış ki
Acele etme be vardır mutlaka öyle biri
Umarım vardır, yanlış yollarda yorulmak değil doğru yolda koşmak istiyorum çünkü..
👏🏻Bu düşünceyle devam..
Teşekkür ederim, iyi geceler bu arada..
İyi geceler 🌙
Erkek için de aynı şey geçerli
Bilmiyorum kızlarda bu oran daha yüksek bence.. Kimse güven vermiyor bana daha doğrusu