Ben Romanım. Biz yan mahalleye Amcamlardan dolayı çok gidip geliriz orada Kürt bir Doğulu aile var. Allah onlardan razı olsun Bir gün evlerine gittim çağırdılar beni evlerine gittim bende Ailemle gittik olağanüstü bir misafirperverlik sanki kendimizi Roman değilde ingiliz kraliyet ailesinden bir bireymiş gibi hissettik 25 yaşındayım 26 olacam şu ana kadar Ben böyle harika bir misafirperverlik görmedim Türklerin Misafirperverliği kötü olduğu için değil Hepiniz Harikasınız ama Kürtlerin Misafirperverliği Mükemmel olduğu için ben Kürtleri çok seviyorum. Benim dilim Hindistan Romancasına aşırı yakın onların ki ile aynı değil tabi Onlar Kız derken Kannu derler biz Çay deriz Türkçe okunuşuyla halbuki Chay diye yazılıyor. Ve bunlar gibi binlercesi var ama diğer Romanlara nazaran Hindistan Romancasına %20 oranında daha hakimim kız ve diğer kelimeler yani şöyle Düşünün ana diliniz Türkçe ve Türkmenceyi nasıl duyuyorsunuz her kelime aynı mı. Onun gibi düşünün. Türk dil ailesinden olduğunu anlıyorsunuz ama Her kelimeyi değil. Yanlış anlaşılmalar var. Biz böyle kullanmıyoruz diyorsunuz. İşte Bizim Romancamızda öyle. Dışardan beni görseniz aaaa sen cidden Roman mısın dersiniz (hahaha genelde anlamazlar) işte bu Kürt aile bakın sadece 2 veya 3 dakika konuşmuşuzdur yanlarında ardından 6 hafta geçti 1 ay felan net olmuştur yani yine çağırdılar gittik bakın Dilimizi öğrenmişler yahu nereden öğrendiler nasıl öğrendiler bilmiyorum 🤷🏻♀️ Daha önce de Bir Kürdü ingilizce konuşurken görmüştüm halbuki ondan 2 ay önce hi kelimesinin anlamını bilmiyordu. onların dilleri bu kadar kolay öğrenmelerini anlamıyorum. Bakın istediğiniz kadar deyin ki "Kürtlere bir şey olmaz, Tüm Kürtler Pkk'lı, Kürtler çok kötü kokuyorlar" deyin bu insanların hakkını ödeyemezsiniz. 26 olacam daha bir tane Romanım diye Irkçılık yapan Bir tane Kürt tanımadım siz tanıdınız mı? Bu insanlara bu muameleyi layık görmeyin artık onlara yapılan Irkçılığı görünce ben üzülüyorum yeter :(
Bu insanların tek iyi yönü bu olabilir
Gördüm
Görmedim
Bence çoğunluk görmediğini söyler
Bence çoğunluk gördüğünü söyler
Bu insanları çok seviyorum Hayat onlarsız olmaz Onlarsız bir Türkiye olmaz ❤
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası