Tabii ki! Düğünler özel ve anlamlı olabilir, ancak mutlu bir ilişkinin sadece bir düğüne bağlı olmadığını unutmamak önemlidir. Önemli olan sevgi, saygı ve anlayışla dolu bir ilişkidir. Düğün olmadan da mutlu ve sağlıklı bir ilişki yaşanabilir.
Bence olmalı diye kendinizi şartlamayın. Bakın birçok masrafı etmediğinizde bu paralar size kalacak ve karda olacaksınız. Elbet yemek yedirebilirsiniz. Sevaptır ancak bu kadar masraf edip başka başka şeyler yapmak bence gereksiz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok daha güzel olur 😁. O maliyete güzel bir balayı yapılır. Hayatınızda gormediginiz insanlari beslemek yerine yurtdışında çok otantik yerleri keşfedebilirsiniz mesela.
Olmaz. Neyseki suanki beraber oldugum kiside boyle düşünüyor. Hayalimdeki dugun şu sekilde. Fazla altin gelsin diye didisinin didisini da cagirmak degil.
Aileden de, arkadaslardan, akrabalardan da en samimi kisileri cagirmak istiyoruz. Falancanin bilmem neyi dugune gelince cocuklari da kendiside o guzel gunu ziyan edebiliyor. Kenarda oturup dedikodu yapıyorlar ya da ogluna kiz ariyor diye radarla tariyor tum kizlari. Ben bunlari istemiyorum.
En samimi oldugumuz kisilerle eglendigimiz, mutlulugumuzu paylaştıgimiz kisiler olsun. Bize de onlara da guzel bir ani olsun. Bunun icin dugun salonu falan tutmakta istemiyorum.
Şöyle guzel bir mekan artik o sira kac gelecekse o kadar kisilik masanin falan oldugu guzel bir mekan da olabilir. Disarda da olabilir. Boyle biraz daha masraf az olur diye dusunuyorum.
Dugun saci, makyaji deyince daha fazla kitledikleri gibi dugun salonu gibi yerlere de normal mekanlardan daha fazla soyleyebiliyorlar. En samimi olduklarim, guvendigim kisilerle bu anı paylaşmak istiyorum. Buna da artik dugun mu dersiniz, kutlama mı, parti mi siz karar verin😅
Bence olur. Şurda 100 tane tanımadığım ve büyük ihtimal düğün ile alakalı beğenmez tavırları arkamdan her türlü dedikodu yapacak insan kılıklı şeytanları eğlendirmek yerine o para ile kendime ve eşime daha faydalı olan bişeyler yaparım.
Düğünümde beni mutsuz edecek dedikodu yapacak insanlar olmamalı. Sevdiklerinle mutlu anımı paylaştığım bir zaman sonuçta o kadar çok masrafa gerek olduğunu düşünmüyorum sade ve mutlu bir anı olarak kalmalı bence
40ından sonra olursa muhtemelen yine böyle yemek pasta olayı olur. Zaten çok kişi gelmez bizde. Kendi aramızda kutlama gibi olur. Güzel olurdu. Ama şart depil tabi. Büyüklerin görüşü şart
Bizim düğünler gelin damat için değil de akrabalar için yapılıyor gibi olduğundan ben olmasını istemiyorum açıkçası 😅 O parayla yurtdışında güzel bir balayı yapılabilir mesela. Mantıksız geliyor bana düğün işleri