Farkettimde bazı kadınlar anlık hareket ediyor , gereksiz değmeyecek boş erkekler için her şeyden vazgeçiyorlar , eğer her anlamda 10da10 erkek istiyosanız ona göre olmalısınız mesela türlü türlü erkeklerle çıkmış, bişeyler yaşamış , belli karakteri olmayan kişileri pek istemiyorlar. Yakışıklı heykel gibi zengin ve kaliteli adamlar böyle şeylere çok dikkat ediyor söyliyeyim çevremde hep böylesi olduğu için biliyorum , böyle birini istiyosanız bunlara dikkat etmelisiniz öyle sormak istedim 🙃
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Çevrem hep zengin insanlar bi kişi bile bunu kimseye sormuyor birçoğu evlenip aile kurdu herkes aynı değil 👍🏻
Valla benim tanıdıklarımda dikkat ediyor şahsen bende bu kısma dahilim 3 kızı sırf bu yüzden reddettim. Erkekler artık akıllıca düşünüyor
Herkesin görüşüne saygı duyuyorum. Ben kendi çevremden memnunum birsey yaşamazken bile yaşadım sanırdı insanlar bana buna göre sevgi verecekse vermesin isterim... ama dediğim gibi herkesin kendi hayatı
Şöyle düşün taş gibi adamsın karakterin sosyal ortamın bir kalitede önceden saçma sapan kişilerle bişeyler yaşamış birini neden isteyim ki bana saygısızlık değilmi? çoğu erkek böyle düşünüyor artık
Yorumun güzel teşekkürler
Çoğu erkek öyle değil sizin çevreniz öyle... birçok örneğini gördüm doktor, mühendis, ceo... birçok yani
Valla kendi değerini bilen insan böyle düşünmeli bence bak kadınlar içinde geçerli geçmişi saçma erkeği istemeyebilirsiniz. Kendimize saygımız her zaman olmalı.
Ben bide tasarımcıyım sanat tasarım fakültesini dereceyle bitirdim en böyle marjinal insanların olduğu yer 😅 ama orada bile ben gibi düşünüyor çoğu erkek
Ohoo okula gelirsek ben de boğazici mezunuyum... sizin çevreyi duyunca kendi aileme ve çevreme şükrettim.
Ya abla ben bağnaz bi insan değilim çevremde öyle değil kızlarlada aram iyidir 10 tane kız kankam var , ama insanın azda olsa kriterleri olmalı diye düşünüyorum ya
Bağnaz demedim ki. İnsanın kriteri tabi olur yani ben karışamam haddim değil. Ama mesela birisini hayatıma alıyorum beni tanımadan iki sene önce birsey yaşamış e banane ki, o zaman bej yoktum sonuçta yani ilgilendirmez ki beni
Imm anladım o konuda haklısın ama ben kıskanıyorum ya o eski şeyler aklıma gelir üzülürüm çünkü bişeyler yaşanmış , özeli değilim, okunmuş bir roman okuyor gibi düşünürüm belki yanlış düşünüyorum bilemem
Herkesin kendilerine göre doğruları var. Herkesi memnun etmemiz imkansız zaten o sekil de seçim yaparsan huzursuz olacaksan tabi ki kendine göre birisiyle yap diğer türlü karşı tarafa da yazık.
Çok güzel bi kızla ilişkim bu yüzden bitmişti üzücü ama işte... Yorumun için sağol ablam 🙃
İnsanlar istediği gibi yaşıyor gelecek sadece erkek ile sınırlı değil ki.
İstediği gibi yaşanır tabi ama çoğu erkek geçmişe dikkat ediyor hele dediğim tiptekiler. Sırf bu yüzden ayrılıyorlar
İşte diyorum ya tüm kadınların gelecek kaygısı erkekler değil. Mesela benim değil arkadaşlarımın da değil.
Ee ama yakışıklı zengin vs birini görünce keşke böyle biriyle sevgili olsam demiyormusunuz biz erkekler güzel bi kıza deriz genelde
Sevgililik tek bir kriter değil Yusuf var bizim bana da yürüyor ama sosyal becerileri sıfır mesela. Çok zengin atadan varlıklı ama kişilik kendini geliştirebilmiş olmakta önemli. Sadece hoş görünümlü erkeklerle belki tek gece yatılır sonra aranmaz
Çok yanlış düşünüyosun kanka tabi becerileri 0 olanda sıkıntı ama böyleleri hayatta tutunuyor diğer türlü kişilerle zaten sürünür gidersin ne maddi ne manevi yönü iyi olmayan erkeğin sosyal yönü iyi olsa ne olur ki?
Parası olmasın çalışkan olsun ben balya para aramıyorum benim de işim var. Evimizin kirasını öderiz gezer tozarız yeni şeyler keşfederiz. Beceriksiz adamın parasıyla lüx bir marka çanta almaktan öteye gidemezsin.
Ya kanka olay o değil ki genelde çok yakışıklı olanlar her konuda üstün becerili oluyor zaten ilginç şekilde 😅 demek istediğim boş beleş sıradan insanlar için gelecek aşkınızı bitirmeyin. Yarın birine aşık olursun geçmişinden dolayı istemezse üzülürsün buna çok şahit oldum
Geçmişimden istemezse aynı kafada değilizdir demekki neden zorlayayım ki ayrıca ben yurtdışında yaşıyorum
He o zaman ayrı tabi knk 😅 ama çoğu erkek geçmişi önemsiyor benden demesi en azından yeni nesiller
Benim bulunduğum ülkede böyle bir durum yok cinsel devrim yapılmış bana geç bile diyorlar sldjsk erkeğin ne istediği değil iki kişinin ne istediği önemli zaten geçmişinde yapmış birisi yapmamış birisini ya da bunu dert eden birini istemez ortak noktaları yok çünkü
Ya kanka bu devrim falan değil ayrıca yabancı bi çok erkek arkadaşım var bende yurtdışında yaşadım ordada var böyle düşünenler
Var ama azınlık Almanya’da böyle düşünenler gelenekseli üç beş kesim yani tanışman bile zor Almanlar bile socially awkward diye düşünüp iletişim kurmuyor böyle insanlarla. Tuhaf görülüyorlar
İlginç ya kanka kusura bakmada bu bana güzel kardeşim gibi geliyor ya , abi kendi değerini bilen insan kadın erkek fark etmez azda olsa kuralları kriteri olmalı ya
Kuralları kriteri olmadığı anlamına mı gelir cinsel ilişkiye girmek? Hiç öyle bir şey görmedim
Şöyle düşün sen senden önce 30 kadınla bişey yaşamış bir erkeği sevebilirmiydin evlenmek istermiydin
Hayır ama hayatına laf etmem beni ilgilendirmez bu adam bana gelse hayır derim normal olarak o da diretmez. İlişki yaşamak 100 kişiyle yatmak değil ki. Benim ikinci sevgilim ikinci ilişkim ciddi ilişki olmadan yapmıyorum mesela ve evlenmeyi düşünüyoruz
Bak sonuçta istemiyosun gerisinin önemi pek yok 😅 ve haklısında. Böyle oluyor işte umarım mutlu olursunuzz
Teşekkür ederim. İstemem Çünkü fazla partner istemem ister istemez bizim gibi insanlar soğur ama insan buna göre de hayatını şekillendirmez ister saklar ister saklamaz ama illa ki bulur birini
Demek istediğim bu işte evet illaki dikkat ediyor ediyor insan , tabii tek kriter bu olmamalı. Ben bu yüzden bi süredir yalnızım galiba kandırabilen yok kullanabilen yok fazla zeki ve gözü açık biriyim 😅
İnan düşünmüyorlardır bile aşırı zengin bir kıvanl Tatlıtuğ değilsen bu da bir gerçek. Şansını deneyip reddedilmek kurdurulacak bir sebep değil
Şöyle diyim harbi baya yakışıklı biriyim italyan-türk melezi biriyim , yolda çarşıda üniversitede gören her kadın süzer bakar. Ama buna rağmen yalnızım bilmiyorum belkide yanlış bişeyler vardır
İnsan insana bakar illa yaklaşırlardı o kadar süpersen ve sadece tip erkek için etken değil ama kadın için etken
kanka türkiyede kadınların yaklaştığı nerde görülmüş 😅 ki vardı yaklaşan az biraz ama ben beğenmemiştim
Ben çok yaklaştım trde skdnsknd italyaya git bakalım bir de orada dene
sjjs sen gibi az ya ben bide sert duruyorum kocaman sert bi adam insanlar çekiniyoda olabilir ama görsen harbi baya översin sende eminim 😅
Atsana bi fotonu merak ettim
çık gizliden atim
Beğeniyorum sorunu
beğen
şu karizma kardeşine bak kdkd
Ay hangisinin sen yanlışlıkla toplu kabul ettim slfkslnfksnc
hey allahım kdkdk leventt
levetn adım ya
Tamam
Allah herkesi dengiyle kavuşturur bence zaten
Öyle oluyor zaten ama akıllıca düşünen ve geleceğini önemseyen birisi basit hatalar yapmaz bence
Aynen öyle katılıyorum. Ama bizim hata olarak nitelendirdiğimiz şeyleri bazıları gayet doğal karşılayabiliyor
Yani onları bilemem ama çoğu erkek doğal karşılamıyor artık
Valla her haltı yiyen arkadaşlarım benden önce evlendiler adamları kandırıp
İşte ben kanılan saf adamlardan olmadığım için yalnızım ya kdkdjsks yazık adamlara
annemde sal gitsinci düşünme bunları boş ver diyoe kdkd