AİLEMİN İSTEMEDİĞİ AMA BENİM SEVDİĞİM KİŞİYLE NAPICAM?

Bu konuda artık tanımadığım kişilerin önerilerine ihtiyacım var. Ben 29 yaşındayım, erkek arkadasım 27 yaşında. Kendisi Ağrılı ve ben istanbulluyum. Artık kültür farkımı ne derseniz diyin. İlişkinin en başında evliliğe karar verdik birbirimizi görür görmez. Kendisi dünyanın en naif , en anlayışlı ve gerçekten ailesi ile alakası olmayan biri ( kültür ve seviye açısından ) ailesi bildiğimiz köy ailesi gibi, katı kurallı full saygı çerçevesi, aşırı kalabalık vs vs. Doğulu ve kürt ailelerini bilirsiniz. Bizimkilerde tam tersi elit İstanbul kesim. Orta halliyiz , ne zengin ne fakir. Onlar ise bizim durumumuzdan birazcık aşağıda. Ben bunu hiçbir zaman sorun etmedim, para benim için asla önemli olmadı. Sevgi herşeyin önüne geçer ve beraber başarırız diye düşündüm her zaman. 7 aydır birlikteyiz neredeyse ve ben her gün aile manipülasyonuna uğruyorum. Ailem onu istemiyor , abim benimle görüşmüyor. Annem , ablam hiçkimse istemiyor. Yanıma yakıştırmıyorlarmış. Çirkinmiş , parası yokmuş , işi düzgün değilmiş. ( Ben bugüne kadar hep iyi şartlarda yaşadım, her istediğim alındı. Ailem bunu evlenince yapamayacağımı söylüyor ve çok zorluk çekiceğimi ailesiyle anlaşamayacağımı düşünüyor ) Bu ve bunun gibi çok sorunlar var. şu an erkek arkadaşım Turizm sektöründe, bir otelde Restorant şefliği yapıyor ve iş yerinde oldukça sorunları var. O kadar manipüle edildimki , onun yaşadığı en ufak sorun bana dert oluyor ve bu sefer sorgulamaya geçiyorum. İlerde nolucak, napıcaz diye. şu an biraz borcu var, ve gerçekten çok çalışkan biri.

Ben şimdi ne yapayım? Ailemi mi dinliyim , yoksa sevgimden mi?

AİLEMİN İSTEMEDİĞİ AMA BENİM SEVDİĞİM KİŞİYLE NAPICAM?