AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yazmaz ve seni etkilemek istiyor
Bindiğim taksiyi de ödedi görmedim.. sadece dedi her şey tamam sadece in ve sarıldı hafif.
Himm seni etkiliyor ve biraz etkilemiş te
Ama o gece güzel davransa da farklı anlayip kendimi açıkladım. Hani gecelik ilişkilerin peşinde olmadığımı hani eve gelmeler vs.. biraz sert yazmış olabilirm ya da onu farkında olmadan ezmiş olabilirim sanki sana karşı birşeyim yok.
Otururken dedi zaten haftaya yapalım mi yine hani çıkalım mı.. olur dedim
Fakat bugün ilişki modunda olmadığını söyledi şimdilik ama iyi ki tanıştık hani keyifli akşamdı arkadaş olmuş olduk. Çözemedim.. bu da kendimi ifade ettikten sonra oldu
Ona dedim ki Kasteğim bir şey yok sadece kendimi ifade etmek istedim. Tanışmış olduk :)
Biraz karışık bir davranış bence
Etkilenmekte değil ben güzel şeyler yaşamış biriyim bide eksik birşeyim yok bir taksi odedi diye etkileneceğim değil. Sadece beyefendi gibi davrandı ve güzeldi. Sonra biraz karışık buldum.. Ki ben 2 senedir yalnızım çok mesafeliyim ve dikkatli o yüzden hep sorarım 😄
Kafası karışmış ne yapacağını bilmiyor ya da kendini ağırdan satıyor
Olsun yine çekmiş kendine seni
E tani yani ben biraz klas severim beyefndi olacak güzel sohbet edecek, yalnış hareket yapmayacak.. Bana dedi tabutlarını kıracak biri lazım ama çok sakin yaşıyorsun.. güldük biraz sonra dedim böyle kendime göstermeyim diye uğraşıyorum bazen ama yine rengimi belli ediyorum.. hemen de yook bu çok gğzel bir şey hiç saklama çok zarifsin.. ne bilim kendini ağırdan satıyorsa sataın bakalım 😄 benden yana mesaj gitmez ben 2 senedir yalnız yaşayan biriyim 😄 insan bir kere alıştı mı sonra bu kendini zordan satanları satın almaya çabalamıyor
Himm değişik bir bakış açısı
Peki ne istiyor sun şimdi sevgili mi yoksa arkadaş mi
Benimki mi değişik? Ya ben kendimi bazen tam göstermek istemiyorum çünkü karşı taraf saf olarak algılayabilir.. o yüzden öyle dedim ama o çözdü yani rengimi belli etmişim duruşumla.. Arkadaşı vardı orada tanıştırdı o da çok zarif bir kızsın dedi.. Biz uzun konuştuk ve onu tanımak istedim çünkü çok düzgün sohbet ediyor bir kere de yalnışını görmedim açık saçık vs.. Bir daha görmek ister miydim evet isterdim, yine güzel bir gün geçirmek isterdim.. Sevgili ya da arkadaş düşünmedim.. o onun yaklaşmasına bağlı..
Dün dedi haftaya yapalım mı yine olur dedim.. Bu sohbetten sonra yazarsa eğer çıkarım belki ama çıkarsam tersime gelir biraz yorarım onu, çünkü arkadaş gibi davranmadı bana hani ne istediğini anlasın diye
Himm sen bilirsin yaş kaç senin
29
O zaman buluş bak duruma fazla da yorma adamı belki olur amacı cinsellik değilse
Hani yazarsa hoş bir şekilde çıkarım. Madem arkadaşız ona göre davranırım, yakınlaşırsa hatırlatırım.. kendisi bilir ona kaldı. Amacı cinselik ise bence bir daha davet etmez😄 benimle uğraşmaz
Peki amacı cinsellik için ise sen ne tepki verirsin
Ne yapacak sin
Belli değil mi? Ezerim yollarım
Sen yapmaz misin öyle bir şey
Neyi kurcalıyorsun anlamıyorum? Boş boş yazmadım. Okurdan yazdıklarımı anlarsın. Son olarak ezerim yollarım dedim. Beni de bu konulara dahil etme. Net yazdım.
Anladım canım sen niye kızıyorsun şimdi
Cevap verdiğim soruya tekrar tekrar sormana saçmalıktı. Hem cevabim belli hem yapmazmısın öyle bir şey. Bb
Ya anladım özür dilerim sohbet etmek istiyorum seninle
Yattınız mi peki
Ay yok hiç söz konusu bile olamaz. Dışardaydık sohbet ettik eğlendik o kadar.. kendisi de twm beyefendi gibi davrandı en ince detaya kadar.. mesafeli olduğumu anladı ve çok sakin yaşadığımı söyledi evet dedim bunu bazen göstermemek için uğraşıyorum ama olmuyor hemen rengimi belli ediyorum hani beni saf zannetmesinler diye,, yook saklama bu çok gğzel bir şey dedi vs.. Taksiye bindirdi ödemiş yaklaştı sarıldı hafif ve sadece in dedi her şey tamam, sorun yaptım ama kabul etmedi öyle de bitti gece. Eve gelir gelmez mesaj aldım
Yine de dikkat et onun istediği bu
Her erkek ister belli bir şeyden sonra fakat sadece yatmak ister bana söyleyemezsiniz beni onu tanımıyorsunuz.
Tamam siz en doğrusunuz
Öyle bir şey söylemedim. Her çıkan kadın erkek için bunu da yazamazsınız insanlar çıkıp tanışıyor ayrılıyor/ilişki kuruyor bs vs.. İyi günler dilerim
Güle güle
Beğenmiş hoşlaşmış
Ama o gece güzel davransa da farklı anlayip kendimi açıkladım. Hani gecelik ilişkilerin peşinde olmadığımı hani eve gelmeler vs.. biraz sert yazmış olabilirm ya da onu farkında olmadan ezmiş olabilirim sanki sana karşı birşeyim yok.
Otururken dedi zaten haftaya yapalım mi yine hani çıkalım mı.. olur dedim
Fakat bugün ilişki modunda olmadığını söyledi şimdilik ama takılma olarak da görmediğini, iyi ki tanıştık hani keyifli akşamdı arkadaş olmuş olduk dedi. Çözemedim.. bu da kendimi ifade ettikten sonra oldu
Ona dedim ki Kasteğim bir şey yok sadece kendimi ifade etmek istedim. Tanışmış olduk
Biraz karışık bir davranış bence
Beğenmiş sen beğendin mi
Beğenmemiş
🤣🤣🤣 tamam
😅😅
Verdin mi
Yok canım soz konusu olmadı :) Neden hep bu oluyor? Dışarda oturup sohbet ettik yani olgun insanlarız anlamadım ki.. hemen cinseliğe neden giriliyor? Keyifli bir sohbetten sonra eve geldim oyle bir mesaj aldım basit
Hmm o zaman senden hoşlanmış olabilir yaşlar kaç
29-36
Vermek istiyor musun
Ay bana saçma saçma yazma hadi uza git aklınızda bi tek o var cahil insanlar
Sor ona