Arkadas grubunda dislandim ve yanliz kaldim bu durumu nasil atlatabilirim?

3 kisilik guzel bir arkadas grubumuz vardı ilkokuldan üniversite dönemine kadar arkadas kaldık. Ama iclerinden biriyle ilgili son birkac aydır kafam cok karışmaya başladı. Ortak arkadasimizi benden uzaklaştırıyor bana haber vermeden onunla disariya cikiyor ve diger arkadasimiza ona haber vermeyi unuttum gibi seyler söylüyormuş. Sadece buda değil sırf onu denemek icin yaptigim berbat makyaja bile cok guzel kime guzel gozukmeye calisiyorsun amacin ne senin gibi seyler soyleyip guzel olduguna beni ikna etmeye calisiyor ve nerde bana zarar verecek mantiksiz bir karar varsa onu destekliyordu. Onunla bağımı tamamen kestim ama ortak arkadasimizi da benden alip götürdü bu duruma üzülmüyorum aksine sahte dostlugum bittigi icin mutluyum. Ama senelerdir onlar disinda kimseyle yakınlık kurmadım ve aliskanlik haline gelmis insanlar 14 senelik arkadaşlarımın yoklugunu nasıl atlatıp hicbir sey olmamis gibi hayatima devam edebilirim yardiminiza ihtiyacim var çünkü dusunmekten kafami duvarlara vurmak üzereyim
Arkadas grubunda dislandim ve yanliz kaldim bu durumu nasil atlatabilirim?