5 yıllık evliyim evlenmeden önce eşimin zoru ile kapandım ve şu an açılmak istiyorum ama izin vermiyor ama kendimi çok mutsuz hissediyorum bu şekilde dışarı çıkınca sanki öz güvensiz paspal biriymisim gibi dolaşıyorum resmen eşimi nasıl ikna ederim?
Güncellemeler
1 yıl
Kocam eski sevgilisine arada mesajlar atıp rahatsiz ediyormus bir mesajinda yakaladım o günde sonra ona eskisi gibi yakın olamıyorum sizce bir şans vermem gerekir mi?
Bence sizin kararınız.. içinizden geliyorsa çıkabilirsiniz
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kararım benim ama eşim olacak insan hayır asla diyor kesinlikle dini açıdan baktığını sanmıyorum sadece böyle kapalı olayım kimse bana bakmasın gibi aptal düşünceler
Şal fiyatları 50tl tabi 700 olan da var ama 50 tlye de güzel kombin yapabilirsiniz. Mesela neler var sizde şu an inanın güzel şeyler vardır hepsine bayılırım
Tesettür aşığıyım o kadar bayılıyorum ki tesettürlü hanımefendilere. Tüm kıyafetlerine bakıyorum ve şallar da geçen merkezi bir yerde 50tl'ye görmüştümm :(
kesinlikle katılıyorum amaaaa lütfen çıkmayın elinizdekilerle güzel kombinler yapmaya bakalım? Sonrasında sırf kendiniz için harcarsınız parayı olmaz mıı
Bence oncelikle esin olacak o insandan hallice kisiden bosan, daha sonra da açıl. Bu hayat senin hayatin neden bir baskasinin yonlendirmesine müsade ediyorsun lutfen biraz ozsayginiz olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence sizin kararınız.. içinizden geliyorsa çıkabilirsiniz
Kararım benim ama eşim olacak insan hayır asla diyor kesinlikle dini açıdan baktığını sanmıyorum sadece böyle kapalı olayım kimse bana bakmasın gibi aptal düşünceler
5 yılın gerektirdiği bir olgunluk ile onu karşına alıp konuşmalısın. Kendini mutsuz hisseden bir kişi evine, ailesine de mutluluk veremez.
Böyle devam edeceksin diyor ama kendisi hiç bir dini görevi yerine getirmiyor sadece lafta yani
En sevilen özellik bu olsa gerek.
Sadece aile geneline göre konuşuyor işte
Ailede öyleyse. Sana başarılar.
Sen Allah için değil eşin için kapanmışsın, keşke tesettürün kıymetini bilebilsen
Önceliğimiz tabi ki Allah ama benim özgürlüğümü elimden aldı tesettürün hakkını veremiyorum boynum açık bone tarzı yapıyorum oda çok kötü duruyor
Ver o zaman hakkını
Şeytanın vesvesesini dinleme
Ama bu adam için değmez ve beni 5 yıldır aldatmış eski sevgilisine yazıp yazıp durmuş ben şimdi onun için hiç bir şey yapmak istemiyorum
Onun için değil Allah için yap
Ahiretin için yap
Ebedi cennet için yap
Ama yaşadığım zamanım ne olacak mutsuzluğum
Allah için kapandım diyip kocam zorla kapattı diyerek için açılıyorsun. Ne diyelim Allah affetsin
Lütfen tesettürden çıkmayın. O kadar duru oluyor ki tesettür o kadar yakışıyor ki insanlara. Benim gözümden görebilseydiniz asla istemezdinizz
Ama bu şekilde çok komik duruyorum tarzımı belirleyemedim boynum açık hep
Olsun zamanla düzelir inanın açılmaktan daha iyidir. Ne kadar naif tesettürlü hanımefendiler var bir tarz oluşturabilirsiniz eminim çok da güzel olur
Ya ona da maddi durum gerekir gerçekten tarz giyinmek istiyorsan tesettür de ilk önce paran olacak sadece şal fiyatı 700 TL
Şal fiyatları 50tl tabi 700 olan da var ama 50 tlye de güzel kombin yapabilirsiniz. Mesela neler var sizde şu an inanın güzel şeyler vardır hepsine bayılırım
50 TL ye altında ki boneyi ancak alırsın 😂
Tesettür aşığıyım o kadar bayılıyorum ki tesettürlü hanımefendilere. Tüm kıyafetlerine bakıyorum ve şallar da geçen merkezi bir yerde 50tl'ye görmüştümm :(
Ya gerçekten paran varsa her şey olur ama tesettür öyle bir şey ki yarı kapalı yarı açık olmuyor
kesinlikle katılıyorum amaaaa lütfen çıkmayın elinizdekilerle güzel kombinler yapmaya bakalım? Sonrasında sırf kendiniz için harcarsınız parayı olmaz mıı
2 çocuk da var tesettür makyaj istiyor yüz güzelliği istiyor sadece yüze hitap ediyorsun çünkü o yüzden benim işim çok zor
Ben yüzünüzün güzel olduğunu düşünmekteyimmmm
tesettür ayrı bir güzellik katıyor zaten
Valla Suriyeli gibi oluyoruz 😂
bence olmuyorsunuz haksızlık etmeyin kendinizee lütfenn. Bakmak isterdim doğrusu..
huhu orada mısınız?
Bence oncelikle esin olacak o insandan hallice kisiden bosan, daha sonra da açıl. Bu hayat senin hayatin neden bir baskasinin yonlendirmesine müsade ediyorsun lutfen biraz ozsayginiz olsun
Bekara karı boşaması kolay
Anlamıyorum neden zorluyorlar içinden gelmiyor sonuçta
Açılıp güzel vücudunu herkese göstermek istiyorsun galiba
Hissettiklerini anlat
Anlamıyor ki ailemiz böyle biz böyleyiz diye konuşup duruyor sen böyle de güzelsin diyor
Böyle olmak istemiyorum de
Vermeyerek terbiye et
Çık sen nasıl istiyorsan onu yap
Anca bosanirsin başka türlü olmaz
edemezsin