Tesettürden çıkmak istiyorum?

öncelikle herkese merhaba, bundan tam 6 sene önce daha 13 yaşındayken tesettüre girmeye karar verdim. o zamanlar tamamen kendi kararım doğrultusunda bir eylem gerçekleştirdiğimi zannederken aslına bakıldığında içten içte bi baskı vardı üzerimde. ailem kapanmam için zorlamadılar ancak daha çok küçükken sürekli ileride kapanmam gerektiğini vurguluyorlardı, bu da o zamanlardaki beni biraz manipüle ederek etkilemiş olmalı ki henüz 13 yaşındayken kapanmaya karar vermişim. yıllar geçtikçe zor olduğunu düşündüğüm bu eylem bana daha da zor gelmeye başladı. eskiden çok severek taktığım bu örtüyü şu an mutlu olmadan sadece Allah rızası için takıyorum. Açılmak istememin sebebi inancımı kaybetmiş olmam değil, hala aynı şekilde Allah'a inanıyorum ancak artık bu sorumluluk bana biraz ağır geliyor. özgürlüğümü kısıtladığını hissediyorum. istediğim gibi koşamıyorum bisiklete binemiyorum yüzemiyorum... kendi evimde hava almak için balkona bile çıkamıyorum, çok küçük bir şey için markete gitmek bile eziyet gibi geliyor... üzerine daha uzun bir şey giymem, altıma daha bol bir şey giymem başıma yazma takmam gerekmesi düşüncesi hevesimi kaçırıyor... mesela rüzgarın saçlarımı savurmasının ne demek olduğunu bilmiyorum... okuyanlar için çok komik gelebilir ama yıllardır böyle basit şeylerden bile mahrum olmak insanı bir yerden sonra çok yoruyor. beni en çok yoran şeylerden biri ise insanların ön yargıları. sırf tesettürlü olduğum için bir sürü damga yiyorum ben... siyasi görüşümü ve hayat ile ilgili görüşlerimi bile tahmin edebileceklerini düşünüp beni sınırlandırıyorlar ve ben sürekli aksini kanıtlamaya çalışırken buluyorum kendimi... girdiğim her yeni ortamda benim de onlardan bir farkım olmadığını kanıtlamam gerekiyor ki beni kafalarında oluşturdukları insanlar gibi sanmasınlar... bütün bu zorluklar önceden de vardı ama çekilebilir geliyorlardı.. zaman geçtikçe yorulduğumu hissettim... tesettürden çıkmaya tamamen karar vermedim, tabiri caizse iki arada bir dereceyim allah korkum ağır basıyor ama saçımı açmış olmam benim samimiyetimden ne kaybettirir ki? ben hala allahın varlığına ve birliğine inanıyor olup ona iman etmeye devam edeceğim zaten. ne yapmam gerekiyor sizce doğru veya yanlış düşündüğüm noktalar neler? kırıcı olmadan ve empati yaparak yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim.. şimdiden çok teşekkür ederim.
Tesettürden çıkmak istiyorum?