Ailem nasıl düzelir?

Merhabalar ben bir lise öğrencisiyim ailem öğretmen dolaylı olarak yüksek not beklentisi olan bir kişiyim fakat bende bu olmuyor özel ders alıyorum olmuyor calismak istemiyorum sanki matematigim kötü değil hocam arkadaşlarım söylüyor ama sınavdan hep kalıyorum ve yine kaldım annem kıyameti kopardı onla bunla kıyaslama olsun hakaret olsun aşağılama olsun ilerde temizlikçi bile olmaz senden olsun diye ona yaoabildimi sınavda heyecan yaptımi söylüyorum calismiyorsun diyor daha dinlemiyor bile ne alakasi var iki konunun anneme sanki beni umursuyorsun diyorum umursamasam ders mi aldiririm diyor o kadr par veriyorum sana diyor ben onu demiylrum k ilgi sevgi istiyorum sadece hiç gelip nasılsın demiyor erkek arkadaşım var aranız nasıl ne yapıyorsunuz demiyor çıkarken para veriyor azarlayip yolluyor hiç seviliyor gibi hissetmiyorum çok yalnız hissediyorum babam desen o hiç takmıyor doğum günümü hatırladi şaşırdım doğum günü demisken ta 7. Sınıftan beri sadece iyi ki doğdun diyorlar hediye yok sebebiyse dershaneye ver özel derse gitmemmis ufak biseyde olurdu araba falan beklemedim ki ben onlardan sanki bı kıyafet olurdu eşya olurdu yok yani o kadad durumu kötü adkafasim var ailelwri neler alıyor yapıyor artık onlar düzelsin bana ilgi gostersinler istiyorum belki kendime zarar versem dikkatlerini çekerim diye düşünüyorum tavsiyenizi bekliyorum

Ailem nasıl düzelir?