Ailemle nasıl başa çıkıcam? Lütfen Okuyun?

Baska biri gibi davranmaktan yoruldum. Ailem cok baskici 18 yasindayim ve artik katlanamiyorum. Birakin disariyi evde bile yaz sicaginda sort giymeme laf ediyorlar. Adana da yasiyorum. Surekli erkek gibi giyiniyorum giybildigim seyler sadece esofman uzun tisort sweatshirt ve uzun pantolon. Kendimi erkek gibi hissediyorum artik. Son iki senedir kendim para biriktirmeye calisarak kiyafet alip eski pantolonumdan sort falan yapip asansorde cikarip eve girmeden bi benzinligin tuvaletinde degistiriyorum. Ailem ben dahil kimseye saygi duymuyor. Disari avm ye ciktigimizda suna bak hic giyinmeseymis sunun ustundekine bak kisacik vb. sozlerle beni birakin insanlari da surekli yargiliyorlar ve bu durumdan da cok rahatsiz oluyorum annem tesetturlu ve tesetturlu oldugu benim de oyle olmam gerektigi anlamina gelmiyor ama ben bunu anlatamiyorum daha once tartistim da guzelce de anlatmaya calistim ama fikirleri asla degismiyor ben ne desem zaten hak vermeyecekler. Onları değiştirmeye çalışmaktan usandım üniversite sınavına hazırlanıyorum ama o da bi çözüm gibi gelmiyor artık. Normal insan olsunlar istiyorum degissinler istiyorum ama bu saatten sonra pek bise degisecegini dusunmuyorum. Hiç umudum kalmadi çok yoruldum. Bazen ölsem de belki o zaman pismanlik duyarlar diyorum bundan nası kurtulucam ne yapicam lütfen fikir verin iki hayatı olmaktan sıkıldım sadece kendim olmak istiyorum ama beni hiçbir zaman olduğum gibi kabul etmediler etmeyeceklerde. Beni sürekli desteklediklerini söylüyorlar ama ben eğer onların dedigini yaparsam basariliysam derslerim iyiyse ya da onların istedikleri gorusu destekliyorsam iyiyim eğer tam tersiyse hayırsız evlat yolundan sapmis günahkar insanim bu benim hayatım artik yonetilmek istemiyorum senelerdir içimde tutmaktan çok yoruldum ne yapacagimi bilmiyorum sizce ne yapmaliyim destek almayi psikologa gitmeyi dusundum ama ona da laf ederler yediğin önünde yemedigin arkanda ne derdin var diyip onu da onemsemezler çok yoruldum dayanamiyorum.
Ailemle nasıl başa çıkıcam? Lütfen Okuyun?