Sizce islam iyi mi kötü mü ve bilgi almak isteyen olursa ciddi manada yardımcı olmaya çalışırım

Sizce islam iyi mi kötü mü ve bilgi almak isteyen olursa ciddi manada yardımcı olmaya çalışırım
bilgim var ama çok değil maalesef.
İnşallah artar 🌸🤲🏻
Kendini musluman olarak tanimlayan birinin bu dunyadada asla mutlu olamayacagini dusunuyorum
Belkide kendi karamsarligimdir
Dini mubin İslam aslında mutluluğun ta kendisidir ama kendisi ile özdeşleştirmemiş olanlar şeytanın yeis tuzağına düşer. Yani Karamsarlık ve kıyamete kadar bizimle uğraşacak olan şeytanın çok güzel bir taktiği ve yardımcıları vardır bu yardımcılardan biri ene'dir. Yani benlik
Allah'ın haram kıldığı herşeyi bize çok lezzetli ve zevkli gösterir. Bundan dolayı bir hayatından zevk alamaz, hergünü pişmanlık olarak görürsün. Aslında gerçeği görmek istersen hayatını haramlar ile geçirenlerin çoğu bir yerden sonra hayattan tat alamaz hale gelir ve intihar girişimleri başlar. Kısa bir örnek vermek gerekirse şu an Filistinli kardeşlerimiz ölüyor değil mi? Ama yine de vazgeçmiyor, korkmuyorlar. İşte islam dinini benimsersen bunları nasip eder Rabbim
Cevap
1Cevap
Hocam ben küçükken evlat edinilmişim
Çocuğumuz yok, eşimden yeni boşandım, şimdi eski eşim diyeyim beni evlat edinen üvey baba ile evleniyor
Dinde yeri nedir
Birinci olarak estağfurullah hoca değilim
İkinci olarak üvey baban herhangi bir bağ yok aranızda ve boşandığınız için evlenebilir.
Sağolun hocam
Gözümüm önünde olmasa iyiydi
Şehri terkedip gitmek şart oldu
Maalesef kardeşim 😔
Dinlere inanmıyorum
Olabilir tabi ki senin tercihin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?