Merhaba. Bunca zaman nedense arabalara, motorlara, futbola vs. karşı ilgi duyamadım nedense. Hadi futbol mesela ailem hiç ilgilenmedikleri için ondan dolayı olabilir ama yine de saydıklarıma karşı ilgisiz olan bir erkek boş mudur? Mesela BAZI kızlara bakıyorum, işte arabacı, futbol oynayan erkek >>> tarzı şeyler görüyorum. Nedense yıllarca hiçbir şekilde insanların neden bu kadar fanatik/bağımlı (bağımlı doğru mu olur bilmiyorum) anlamıyorum. Bu arada yanlış anlaşılmasın, herhangi bir önyargım yok, yani mesela arabaları sevmiyorum gibi bir şey yok ama mesela saydıklarımın hiçbirisini böyle çok iyi anlamıyorum.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
normali bu zaten arabalara veya futbolculara edit yapmak bu kadar fanatik olmak daha garip
Bana da böyle aşırı bağlılık göstermek garip geliyor, tamam keyfi olarak oynanır veya izlenir o ayrı ama ne biliyim, böyle aşırı bağlı olmak çok garip geliyor bana da.
Olabilir herkesin kendi tercihi yani
Anladım, teşekkürler
Rica ederim
En azından birine ilgisi olsun hepsine gerek yok
Mesela okuldayken voleybol oynamaktan genel olarak az çok keyif almışımdır, aynı şekilde baskette de maç değil de öyle arkadaşlar arasında eğlencesine oynarken az çok bi keyif almışımdır ama bilmiyorum, genel olarak bahsettiğim çoğu şeye karşı bir türlü ilgimi veremiyorum. Bir tavsiyen var mıdır nasıl ilgiyi yükseltebileceğimle alakalı?
Herkesin sevdiği şeyler farklı. Ben seviyorum diye sen sevmek zorunda değilsin. İlla vardır ilgi duyduğun bir şey. Bunun araba ya da futbol olmasına gerek yok. Bisikletle yolculuk yapmayı seversin. Ne biliyim spor yapmayı seversin. Alım satım işi seversin. İlla vardır yani. Ben mesela futbol sevmem. Arkadaşlarımın arasında sevmeyen tek kiiiyim. Ama eski arabalara meraklıyımdır çoğu şeyi bilirim. Motora binmeyi severim. Alırım satarım yolculuk yaparım. Çalışmayı severim farklı işlerde deneyim kazanırım. İnternetten yeni şeyler öğrenmeyi yatırım yapmayı severim. Haber takip etmeyi severim. Arada bulmaca çözerim. Vs örnekler çoğalır gider. 20 arkadaşım futbol seviyor diye ben dr sevecek değilim. Onlar da eski araba sevmiyor mesela. Herkes de arabamı konuşur sever zevkimi beğenir takdir eder. Bı şekilde devam ediyor yani. İlla vardır er geç farkına varacaksın. Biraz da üstüne git dinleme kimseyi.
Öncelikle uğraşıp, uzunca bir mesaj yazdığın için teşekkür ediyorum. Yeni bilgiler öğrenmeyi seven birisiyim. Mesela ben de genel olarak arkadaşlarımın arasında arabalar hakkında en bilgisiz ben olabilirim :D. Utandığımdan pek söyleyemiyorum dalga geçerler diye. Neyse dediğin gibi illa seveceğim, ilgi duyacağım şeyler bulabilirim diye düşünüyorum, kimsenin lafını dinlemeye gerek yok. Dediğin gibi herkes aynı şsyleri sevecek diye bir şey yok. Teşekkür ederim tekrardan.
Rica ederim ne demek. Mesela restorasyon videoları var onları izlemeyi severim. Onları izleyebilirsin. Gezdiğin yerler hakkında bilgi sahibi olabilirsin. Yemek konusunda bilgili olabilirsin. Aslında çok şey var. Sığdıramam buraya ama bi gün farkına varırsın. Yapma etme diyeni de dinleme. Seviyorsan istiyorsan bitmiştir. Aldığım arabayı herkes kötüledi almadan önce. Satamazsın sanayiden çıkamazsın, binemezsin, gençsin ona mı bineceksin diyenler şimdi arabayı görünce yüzleri gülüyor. Binenler inmek istemiyor. Hani dedim binmezdin? Uzun yola da gittim mesela. Herkes şaşırdı.
Belgesel izleyip tarih hakkında bilgili olabilirsin. Konuştukça çıkıyor. Düşündükçe sen anla artık :) fotoğraf olur, fotoğrafçılık olur. Yedek parça aksesuar olur. Vs vs
Valla aslında ne kadar çok şey varmış :D bu kadar çok hayal etmemiştim aslında, valla çok sağolasın tekrardan. :)
Daha çok var 😀 birine ilgi duyup az çok ortamda hissettirirsen devamı helir merak etme. Yeter ki başla. Ama istediğinden başla.
Bak bi örnek daha vereyim. Mavi yumurtlayan tavuk var. Onlara merak sardım bi ara. Kimse duymadı o zaman bunu. En aşağı 5-6 sene oluyor. O zaman internette yeni yeni yoğunlaşıyor satışlar. Araya araya yumurta buldum. O zaman 20 yumurtaya 50 lira para vermiştim. 80₺ ye arabanın deposu doluyordu düşün. Gidiş geliş 200₺ yakıt yaktım o zaman 20 yumurta için. Makinesini aldım 350 lira verdim. İyi paraydı o zaman. Neyse araştıra araştıra kuluçkaya yatırmayı öğrendim, falan civciv çıktı büyüdü yumurtluyor. Hala duruyor mesela o tavuklar. Herkes duydu bunu. Köyde şehirde. Hevesti 1 sefer yaptım bıraktım. Aradan 6 sene falan geçti, geçen misafirlikte konusu açıldı. Kuluçka hakkında %80 bilgim var. Herkes beni dinledi. Onlar sordu ben cevapladım mesela. 6 sene sonra karşıma çıktı. Yeni oluyor bu olay. Bak ne kadar saçma demi? Normal yumurta bulamamış da mavisini bulmuş gibi bi düşünce var. Ama öyle olmuyor. Kuluçka lafı geçti mi hemen beni ararlar mesela.
Valla ne yalan söyliyim değişik ama güzel bir hikaye :D
İnsan bir şeye sarınca cidden onu başarana kadar bırakmak istemiyor. Mesela son zamanlarda fitnessa sardım, şu anki amacım böyle aşırı kas kütlesi eklemek değil de daha çok kilo alıp, gücüm biraz daha artsın diye bakıyorum. 40 50 dk bile sürse yine de iyi geliyor mesela.
Aslında çok şey var ya, senle konuşurken farkettim, aklıma bile gelmeyen birçok şeyle bir şeyler başarılabiliyormuş aslında.
Olur neden olmasın? Ama sana tavsiyem spor salonuna yazılacaksan önce aylık kabul et. 1 ay git. Baktın hevesin geçiyor 1 ay sonra gitmezsin. Kardeşim de gitti mesela. Senelik 3000₺ aylık 250ye geliyor. Kampanyalı paket. Aylık alırsa da 500 liraydı geçen sene için bu fiyatlar tabi. Kardeşim dr gaza geldi senelik aldı. Bütün parayı da peşin verdi. Şimdi gitmiyor mesela. Aylık alsaydı hevesi geçince bidaha gitmezdi. Bazı şeylerde süreklilik önemli.
Mesela ben kuluçka makinesi aldığımda bi komşuda olduğunu bilmiyordum. Bilseydim ondan ödünç alır öyle yapardım. Boşuna yenisini almazdım. Ama o zaman iyi paraydı tabi. Hep tecrübe oldu bunlar bana. Ama merak gelşyor gidiyor 😀 bişey yapacağın zaman da iyice araştır. Bunun için Facebook gruplarında güzel detaylı bilgiler edinebilirsin
Şu anki fiyatlar aylık 1000 lira gibi bir şeydi sanırsam, meraklı olduğum için bu tarz konularda 1 yıllık aldım, daha önce de birazcık deneyimim vardı, birkaç ay önce de abimle gitmiştik ondan da bazı şeyler öğrendim falan şu anlık gayet memnunum, hevesim de geçmedi halen. Yani verdiğim paranın boşuna gideceğini sanmadığım için bir tık pahalı da olsa en azından değiyor.
En azından sana özel bir kuluçka makinen olmuş oldu, mesela tekrardan bu tarz bir konuda bir şeye merak salarsın, belki de komşu o an bir işi vardır veya vermek istemez falan en azından sende olduğu için rahat rahat istediğin şekilde yapabilirsin. Bir de mesela yanlışlıkla bozdun diyelim, senin olduğu için çok bir şey olmaz.
Devam edebiliyorsan sorun yok.
İkinci paragraf konusunda haklısın. Duruyor bş kenarda. Bayadır kullanmadım. Bi gün lazım olur ama eminim 😀
Tekrar kullanılmayacaksa bile en azından bir hatıra olarak kalır, mesela birisi misafirliğe gelir, "bu ne" der anlatırsın yaptıklarını. Ki tekrar kullanacağını düşünüyorsan bile ne güzell. :)
Aynen öyle. Hayırlısı diyelim :)
ben de hiç sevmem