Aile & Toplum Urfa yolcusu olarak nasılım? apro45 Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yemek olarak tavsiye edeceğiniz yer var mı nerelere gidilir geleneksel hijyenik olarak çulcuoğlu baklava restaurant diye biryer buldum iyi midir Güncellemeler+1 yıl Bu ne sıcak be yordu Urfa yolcusu olarak nasılım? Cevapla Tavsiye Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Urfanın neresine gidiyorsun merkezi hic bilmem ama bir ilçesini cok iyi bilirim 1 5 Yorumla apro45 +1 yıl Merkezdeyim ilçe yok maalesef Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Merkezi hiç bilmiyorum 😄 Yorumla apro45 +1 yıl Harranda mısın Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Hayir birecik Yorumla apro45 +1 yıl Valla bilemedim ki ne yapsam biraz keşfedeyim yöresel birşeyler almayı düşünüyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Altın lokantası enfes mükemmel fiyat olarak da gayet iyidir tavsiye ederim 1 1 Yorumla apro45 +1 yıl Bakayım ona da Yorumla
MetalciCan Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Gayet yakışıklı çıkmışsınız hayırlı sağlıklı Yolculuklar dilerim Urfa hakkında Benim de bir bilgim yok o yüzden o konuda bir şey diyemeyeceğim 1 1 Yorumla apro45 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Aşkın_20 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl cıgercı azız ustaya gıt bırde senın dedıgın yer de guzel 1 1 Yorumla apro45 +1 yıl Tamamdıe not ettim Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yanarsın valla güneş kremi sür orada 1 1 Yorumla apro45 +1 yıl Mahvetti beni gecesi bile Yorumla
the_belansekerim Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben urfalıyım kendim gezmedim öyle bir yer yok 😂 1 1 Yorumla apro45 +1 yıl Var kesin bilgi :))
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaaa middttenniyo 1 8 Yorumla yardımedinplease +1 yıl ahahahhahahahahs Yorumla yardımedinplease +1 yıl çımaaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @yardımedinplease kuzemın şıl bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂 Yorumla yardımedinplease +1 yıl bê xude😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @yardimedinplease tıl ku derani cane ez amed 🙈 Yorumla yardımedinplease +1 yıl lı serçava cano ezji wan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @yardımedinplease ooo ser seramin çawemın xuşkamın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Urfanın neresine gidiyorsun merkezi hic bilmem ama bir ilçesini cok iyi bilirim
Merkezdeyim ilçe yok maalesef
Merkezi hiç bilmiyorum 😄
Harranda mısın
Hayir birecik
Valla bilemedim ki ne yapsam biraz keşfedeyim yöresel birşeyler almayı düşünüyorum
Altın lokantası enfes mükemmel fiyat olarak da gayet iyidir tavsiye ederim
Bakayım ona da
Gayet yakışıklı çıkmışsınız hayırlı sağlıklı Yolculuklar dilerim Urfa hakkında Benim de bir bilgim yok o yüzden o konuda bir şey diyemeyeceğim
Teşekkürler
cıgercı azız ustaya gıt bırde senın dedıgın yer de guzel
Tamamdıe not ettim
Yanarsın valla güneş kremi sür orada
Mahvetti beni gecesi bile
Ben urfalıyım kendim gezmedim öyle bir yer yok 😂
Var kesin bilgi :))
lazz yolcusu olmayasın
Yaaa middttenniyo
ahahahhahahahahs
çımaaaa
@yardımedinplease kuzemın şıl bu