”Erkek dediğin ev işi mi yapar?” diyenlere ne söylemek isterdiniz?
Yapar
Yapmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tül perde takmak ev işi değil mi? Genellikle tülü perdeyi erkek takmıyor mu? Ee o zaman erkek ev işi yapıyor demektir. Erkek ev işi yapar temizlik de yapar yemek de yapar. Yüksek bir katta oturduğımu ve evli olduğumu var sayalım camları ben silerim eşimin cama çıkıp dışına uzanıp silmesini göze alamam. Çamaşır zaten makinede yıkanıyor bi tek asmak kalıyor o da kolay yani kuruyunca da dolaba koyuluyor. Başka ev işleri de var bunlarla bitmiyor ama genel anlamda erkek ev işi yapar
Yapar/yapmalı. Hayatın ne getireceği belli olmuyor, o nedenle her ihtimale karşı hazırlıklı olmalıyız. Bugün yanınızda olan insanlar, yarın yanınızdan gidebilirler. Tek başınıza kaldığınızda, başkaları size yardımcı olmaya gelmeyecek. O nedenle; ev işi yapmayı, yemek yapmayı ve kendi başınızın çaresine bakmayı öğrenin.
Bana göre erkeğin esas işi evin geçimi için çalışmaktır. Ev işi yapmasına gerek yok. Ha karısının illaki çalışmasını bekleyen ve ev işini bölüşmeyi isteyen erkeklere de bir şey diyemem. Kendi tercihleri...
Bi zahmet yapsın bu sadece kadına yardım falan değil tek kalınca ne yapacak? Kötü bir şey değil yaşadığın yeri temiz tutmak.
Cevap
8Cevap
Ev işi yapmayan az yesin kendine bir hizmetçi tutsun başkasına böyle bel bağlamış asalaklarla işimiz olmaz
Yapar tabiki neden yapmasın? Hayat müşterek
İyice ılıklaştınız. Ev işini kadın yapar, erkek de para getirip evi geçindirir. Sonra ağlarlar erkekler neden ılıklaştı diye. Acaba neden?
Yaşadığın evin temizliğini yapıp yiyeceğin yemeği yapmak senin erkekliğini nasıl yok ediyor bi anlatır mısın
Erkekliği yok ediyor demedim ama daha ılık olursun dedim
Aynı kapıya çıkıyor iliklasmanin ne anlama geldgni pekala biliyorum ve cvbini alamadm
Magaradan cikmadiysa yapar kadinlarda anasinin karnindan ev isi yaparak dogmuyo toplumsal "normlar"yizunden bu halde anlasiliyo
Tabi ki yapmalı
Özellikle wc banyo temizliği
Erkek tek yaşıyorsa kim yapacak başka
Yapıyorum
yapar tabii
Yapar
yapar
yapmalı az da olsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?