2 yıllık bir ilişkim var ailemin önermesi üzerine tanışmaya karar verdim ve sevdik birbirimizi şu an nişanlıyız ve Temmuz un 20 sinde nikahımız var.
şu süreç içerisinde öğreniyorum ki ailesi biz alırız dedikleri her şeyden vazgeçti.
misal tüllerimi ve halılarımı alacaklardı ama fiyatları öğrenince alamayız dediler. Hadi bunu geçtim ama gelinlik için bile pahalı dediler.. hatta babası bana birinin alıp giymediği sıfır kutulu gelinliği çok uyguna alıp üstüne göre yaptırabilirmiş.
Az çok çevrenizde , ailenizde yeni evlenen birileri varsa bakın ya hiç böyle şeyler yaşadılar mı?
misal nişanım oldu ( evde yaptık) hiç takı takmadı kayınvalidem ve kayınpederim.. nişanlım da onlar takmıyor ben alayım yapayım da demedi.
nikahım olacak düğün istemedik en başında.
ona bile bir bilezik takacakmış bir de takarsa bir beşi bir yerde zincir takarlarmış ( o da takarlarsa tabii )
şimdi nişanlımla kavga edip duruyoruz. Ben bu süreçlerimde bunları yaşamak zorunda mıydım?
Nişanlıma dedim ki gel kredi çekeyim ya da sen çek farketmez onlara bel bağlamadan kendimiz yapalım..
yok işte 2 senelik kredi ödeyemem dedi.
balayını ve televizyonu ablamın kartından çektirmiştik. 50.000 tl küsür bir şey tuttmuştu hepsi.
bak dedim hep onu da kapatırız kalanını da gelinlik vs. İçin kullanırız hem de dedim onların istediklerini yapmayız.
kabul etmedi. işte lafta bana arabamı satarım diyordu bende kızıyordum saçmalama sigortasını yeni yaptırdın , tatile gideceğiz bakımlarını yaptın ettin üstüne masraf ettin demiştim.
şimdi bugün dedim ki olmadı en kötü ihtimal arabanı sat ne yapalım dedim.. şimdi ona da yan çiziyor..
yani dedim sen ne yapmak istiyorsun çünkü dedim bir karar ver net ol ki bende ona göre bir şeylere bakabileyim.
Gelinlin bakmaya gideceğim cebimizde para yok neyle alacağım diyorum. Halledicem diyor..
dedim ki ailenin artık beni arayıp şunu böyle yaparız bunu böyle uydururuz demesine tahammülüm yok dedim.
bugün annesi aradı mesela bana gelmiş ay yanlışlıkla aradım ayağına bizim oraya gelmeniz lazım diyor neden anne bir şey mi oldu diyorum yook ama gelmeniz lazım diyor.
sanki ben bilmiyorum bana gelinlik yamamaya çalışacağını..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer