Bir kız var bir konu oluyor ama kimse inanmiyo inanmıyor değil o kız herkesi iyi bir şekilde manipüle etmiski ben haklıyımken haksızlıga düştüm resmen kız herşeyi sorgulayan hatta iftira atıldığında gidip soran biri ama bu konu hakkında gram yanıma gelip bişey sormadi kendide biliyor ne *** yediğini ama herkesi manipüle edip kendi tarafina aldı ona ne yapacağım bilmiyorum artık psikolojim o kadar bozulduki ayrı bir şey sormak istiyorum insanlara karşı bir savunma geliştirmem lazım ama ne yapacağımı bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Konuyu bilmeden yardım edemeyiz, Ayrıca instagramda manipüle yolları diye gördüğünüz videolardan manipüle kelimesini dilinize dolamayın artık, Yaptığı tek şey insanlarla iyi anlaşıp güven kazanmak ve o güveni kötüye kullanmak, Manipüle etmek belirlediğin bir yolda ilerleyebilmek için insanları kullanmaktır.
Konu hikayemde ve dilime dolaştığım falan yok insanları bir çıkar için kullanana baska ne ad takılabilir? Insanlarla iyi anlasmakmi güldürmeyin beni insanların yüzüne gülüp arkasından demedigini bırakmayan kisiyemi manipüle demeyeceğim teşekkür ederim ama kelimelerin ne olduğunu hangi anlam taşıdığını biliyorum.
Manipüle denmez zaten manipülatör denir, İnsanların arkasından dediklerinin önemi yok, İnsanların yüzüne iyi anlaşıyorsa güven kazanıyorsa bu güveni kötüye kullanıyor demektir, Arkasından dedikleri kendi ucubeliği, Planlamadığı bir şey için güvenleri kullandı o kadar.
Kısacası linçlendin, Çünkü onun yaptıklarına çok takıldın ve onunla uğraşmaya çalıştın, Bir nevi haterlik yaptın, Yaptığın şeyler çok gereksiz şimdi seninle de uğraşacak çünkü güzel planlayamadan yaptın yapacağını, Tekrar söylüyorum konuyu anlatmazsan yardımcı olamayız.
Konuyu anlatayim Ben kişilerin ismine takma ad koyayım bir kızın adı fulya okuldan bu fulyayla ben çok yakınım işte konusuyoruz bahçeye cikiyoruz gülüyoruz falan sonra diğer arkadaşım var Eylül olsun bu da ben eylulle daha sonra çok yakın oluyorum Eylül bana yakın olduğu için fulya Eylule sürekli trip atıyor ya da tavır yapıyor sonra aralarına soğukluk giriyor bu 2 hafta önce olmuş olay 4 gün önceki olaya geleyim ben bı kaç bişeyler öğrendim ben eylülle konuşmuyorum aramıza soğukluk giriyor ama moralim bozuk olduğu için ağzımı açmıyorum o da bana karşılık veriyor konuşmuyor fulyada bunu fırsat bilip yani benim açımdan ben böyle düşünüyorum ki öyle bence başka bir açıklaması olamaz Eylül fulya konusuyolar arka bahçede ama gören gram kimsey yok yani Eylül işte ne bu seylik tavrın falan diyor sonra fulya bana iftira atiyo iftirada yani ben Eylül'ün arkasından konuşuyorum halbuki öyle bişey yok fulya benim hakkımda iki yüzlü demiş ama net yani bu sonra 1 gün sonra okul çıkışı Eylül konuşmak istedi benimle fulyanin dedikleri doğrumu diye bende itiraz ettim yok çünkü öyle bişey birbirimize düşürmeye çalışıyor sonra ben eylullere gittim fulyayi aradık ama Eylül'ün yanımda olduğunu fulya bilmiyor ben konuştum insan gibi bu doğrumu fulya diye fulya itiraz etti yalanladı eylülü sonra birden bana yükseldi sen benim ne yaşadıklarımı biliyomusun diye ağlamaya başladı ki umrumda değil benim konumla ne ilgisi var tamam üzülüyorum ama yalan söylüyor sonra okula gittim kızlarla konusucam herkes olayı biliyor ama doğru bir şekilde değil bu fulya bir akşamda herkese nasıl yaydı Allah bilir bende çözemedim herkes fulyayi savunuyo bana karşı iste fulyayla ne ara görüşücekler fulya hep benim yanımdaydı falan filan suç bana kalmış oluyor yani bu durumda ki eylülle ben şu an konuşuyorum arkadaşız fulyayla konuşuyoruz mesaj yoluyla insanlara duygu sömürüsü yapma diye sürekli itiraz ediyo
Kızında psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum sinirlenince ağlayınca bileğini kesiyor ya da kendine zarar veriyor bunu sadece ben birde biri daha biliyor banada kimseye söyleme dedi aslında bunu yayarak intikam alsam diye düşünüyorum çünkü içim hiç bir şekilde rahat etmez insanlar nasılsa yalan bir kişiye inanabiliyorki
Ses kayıt cihazını aç eylül dediğin o kızın yanına git tek olduğunuz ve kimsenin sizi duyamayacağı bir zamanda ağzından laf almaya çalış, Neden yalanlıyorsun veya neden beni öyle gösterdin arkasında ne sebep vardı birisi mi yapmanı istedi tarzı sorular sor, İlla aptallığı tutup bir şeyler söyleyecektir o zaman da ya ses kaydıyla şantaj yaparsın ya da açıp sınıfa dinletip nasıl birisi olduğunu gösterirsin.
Bunu yapicam ya keşke iftira atsaydimda haksız duruma öyle dusebilseydim yaptığım tek şey ağlamak ama bunu yapicam
Bu arada çok teşekkür ederim bu uygulamayı ilk defa denedim belki birisi yolumu gosterir diye böyle bir çözüm aklıma hiç gelmemiş
Rica ederim umarım çalışır, Böyle insanlardan ben de nefret ederim gerekeni yapabileceğine inanıyorum.