Bana gelmiş eski iş arkadaşım Neslihan dedesini arayalım diyor ameliyat olmuş da bende yok dedim haklı mıyım ben bilmiyorum tanımıyorum etmiyorum neden arayayım onlar beni arıyor mu yalnız orada nişanlı
İş yerinde o kız da çalışıyormuş bir zaman o kız bunu çok dinlemiş çok laflarını dinlemiş çok yardım etmiş sonra ben çıktım ortaya sonra nişanlanda evlendik eşimle onu kardeşim gibi görüyorum diyor hatta o kız da nişanla evlenecek o kız bunu ne yapsın ne demek istiyorsunuz yani bir anlatın yani ne demek istiyorsunuz
Tamam söyle diyorum o zaman söyle ne demek istiyorsun açık açık konuş diyorum ne duruyorsun da bana iğneleyi iğneleyici konuşuyorsun söyle o zaman gerçekleri ne biliyorsun da söyle söyle
Bu yaptığı çok saçma bir hareket alakasız bir hareket burada vurguladığın habire nişanlı evlenecek nişanlı evlenecek demek hani birazcık senin kafanı bulandırmak hemen yazılan her şeye saldırıldı bir şekilde cevap vermezsen anlayacaksın bazı şeyleri
Düşünüyorum tamam düşünüyorum ben ona hak vermiyorum ben ona asla güvenmiyorum tamam mı ben takıntılı biriyim ben kıskanç biriyim ben ona iyi demedim ben de kızdım ona daha o da tamam dedi ben sana da suç bulmuyorum
Ben koca onun oyunu az çok biliyorum çok bilmesem de yine az çok biliyorum o yönde düşünüyor benim kocam namaz kılan birisi ya çok biliyorum ya yalan borcum mu var size bu zamanda o zaman da kız bunu dinlemiş bu biraz rahatsızmış bu bunu dinlemiş o önde bu buna değer veriyor önem veriyor
Onu da diyor onu da diyor anlattı ona da anlattı bayağı şey hastalığına anlatmış şunu bunu anlatmış annesine babasına bile anlatmamış ya ben sana olanı söyledim gerçeği söyledim ben burada sesli mesaj atıyorum ondan böyle çok atıyorum hemen Allah sabır versin ne yapmışım ne yapmışım ben evlenelim
Yani hocanın yaptığı burada başlı başına bir hata.. 2 olarak yok o kız beni çok dinledi yok anamı babama demediğim şeyleri ona söyledim falan filan hani sana o kadını niye anlatıyor ki sana o kadar niye övüyor... Vizontele filminden katırcı Bedri olayı gibi
Olabilirsin düşündüğünüzden de düşünüyorum tahmin de ediyorum ama inanın ki ben kocamı az çok tanıyorum yani gibi görüyor onlar vakit geçirmişler önceden yani ben yoktum o zaman ama ne yapabilirim kavga mı edeyim dövüş mü edeyim ben de iyi olanı düşünüyorum olumlu düşünüyorum
Adliye koridorlarını da iyi düşünenler oluyor genellikle sonunda biliyor musun ağlayarak... Sana kavga et demiyorum ama yaptığı şeyin saçma olduğunu ona belli et diyorum. Kadınlık içgüdüsü olarak bu duruma senin gibi tepki vermen gerekiyor. İlişkilerde ve evliliklerde kavga etmek ilişkiyi bitirmez sorunları daha hızlı daha iyi bir şekilde çözmeye götürür
Güzel kocanla ilgili sorunları annene ve çok yakınlarını anlatma... Burada bunları söyleyerek eşim de hata yapıyor tepki vermeyerek kendi hatanı yapıyorsun. Sana günler boyunca kavga mı et dedim..
Aynen öyle ben niye arayayım yani o söyledi diye ne kadar saçma bir şey yani yok dedim ona da kırıldı dedi ki ne kadar zorsun dedi ben tamam diyor aramayacağım dedim tamam dedi sonradan o da
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence konuşmayın onunla
Neden nnn
Burada bir şeyler dönüyor
Benim eşim böyle geçmiş olsun'u çok önemser herkesi geçmiş olsun der öyle şeyler çok dikkat eder o da nişanlı evlenecek bir ay sonra
Bazı işleri de böyle yasak şeyleri çok sever
Yasak şeyleri sevseydi tek başına arardı bana diyor ki ikimiz arayalım diyor
Benim aramam olmaz diyor
Çok masumsun
Masumluk alakası yok
Her ineğin altında da buzağı aramamamız lazım
Her erkek değişiktir kişilikleri ayrıdır ayrı ayrıdır bir benzetme yapılamaz tamam mı
Hı hı
Kardeşim o zaman söyle ağzındaki baklayı çıkar ne demek istiyorsun söyle tamam sen haklısın o zaman söyle o zaman
İş yerinde o kız da çalışıyormuş bir zaman o kız bunu çok dinlemiş çok laflarını dinlemiş çok yardım etmiş sonra ben çıktım ortaya sonra nişanlanda evlendik eşimle onu kardeşim gibi görüyorum diyor hatta o kız da nişanla evlenecek o kız bunu ne yapsın ne demek istiyorsunuz yani bir anlatın yani ne demek istiyorsunuz
Başına gelsin ondan sonra geleceğiz buraya ben de sana derim her buzağının üstünde inek arama diye
Tamam söyle diyorum o zaman söyle ne demek istiyorsun açık açık konuş diyorum ne duruyorsun da bana iğneleyi iğneleyici konuşuyorsun söyle o zaman gerçekleri ne biliyorsun da söyle söyle
Çok biliyorsan söyle kardeş im
Bu yaptığı çok saçma bir hareket alakasız bir hareket burada vurguladığın habire nişanlı evlenecek nişanlı evlenecek demek hani birazcık senin kafanı bulandırmak hemen yazılan her şeye saldırıldı bir şekilde cevap vermezsen anlayacaksın bazı şeyleri
Ya sen gerçekleri bilmeden gerçekte görmeden ne biliyorsun orada konuşuyorsun vırı vır vır vır
Biliyorum saçma hareketi olduğunu doğru hareket olmadığını biliyorum ben de farkındayım
Oturup da kavga mı edeyim onunla bu şeytanın işi bizim işimiz değil
Aynı şeyi konuşuyoruz aynı şeyi söylüyoruz sen bana oradan vır vır konuşuyorsun diyorsun yenge vır vır konuşmayı bırak 10 dakika sağlam düşün
Bir insanın böyle bir durumda işkillenmesi gerekir tamam kocandır güveniyorsun da işkillenmek güveni azaltmaz
Hem konuş diyorsun hem de ondan sonra ne biliyorsun diyorsun niye o zaman anlat diyorsun
Düşünüyorum tamam düşünüyorum ben ona hak vermiyorum ben ona asla güvenmiyorum tamam mı ben takıntılı biriyim ben kıskanç biriyim ben ona iyi demedim ben de kızdım ona daha o da tamam dedi ben sana da suç bulmuyorum
Ben bilmiyorsun demedim sadece farklı yönden söyledim sen de kendince bir şeyleri biliyorsundur ben sana yok değilsin mi dedim
Ben koca onun oyunu az çok biliyorum çok bilmesem de yine az çok biliyorum o yönde düşünüyor benim kocam namaz kılan birisi ya çok biliyorum ya yalan borcum mu var size bu zamanda o zaman da kız bunu dinlemiş bu biraz rahatsızmış bu bunu dinlemiş o önde bu buna değer veriyor önem veriyor
Bir erkek bir kız önüne veremez mi değer veremez mi konuşamaz mı gel de yerinde konuşabilir
Yerli yerinde konuşabilir
Allah bilir o kıza anlattığı kadar sana anlatmamıştır
Allah kocana sabır versin başka bir şey demiyorum
Onu da diyor onu da diyor anlattı ona da anlattı bayağı şey hastalığına anlatmış şunu bunu anlatmış annesine babasına bile anlatmamış ya ben sana olanı söyledim gerçeği söyledim ben burada sesli mesaj atıyorum ondan böyle çok atıyorum hemen Allah sabır versin ne yapmışım ne yapmışım ben evlenelim
Hemen Allah sabır versin oluyor değil mi sana gerçeği anlatıyorum sen lafı başka yerde çekiyorsun e ee
Şimdi barışalım düzgünce konuşalım mı
Olur olur buyurun
Önyargılı olmamak lazım bir önce lafı sözü dinlemek lazım neyin nesiymiş neyin nesiymiş
Yani hocanın yaptığı burada başlı başına bir hata.. 2 olarak yok o kız beni çok dinledi yok anamı babama demediğim şeyleri ona söyledim falan filan hani sana o kadını niye anlatıyor ki sana o kadar niye övüyor... Vizontele filminden katırcı Bedri olayı gibi
Olabilirsin düşündüğünüzden de düşünüyorum tahmin de ediyorum ama inanın ki ben kocamı az çok tanıyorum yani gibi görüyor onlar vakit geçirmişler önceden yani ben yoktum o zaman ama ne yapabilirim kavga mı edeyim dövüş mü edeyim ben de iyi olanı düşünüyorum olumlu düşünüyorum
Kısacası haksızmıyım
Adliye koridorlarını da iyi düşünenler oluyor genellikle sonunda biliyor musun ağlayarak... Sana kavga et demiyorum ama yaptığı şeyin saçma olduğunu ona belli et diyorum. Kadınlık içgüdüsü olarak bu duruma senin gibi tepki vermen gerekiyor. İlişkilerde ve evliliklerde kavga etmek ilişkiyi bitirmez sorunları daha hızlı daha iyi bir şekilde çözmeye götürür
Tamam hatta anneme tanıştım hatta bunu yanlış olduğunu bildim ama üstünde çok durmadım tamam mı
Günler boyunca kavga mı edeyim üstünde mi duruyorum tamam dedim o da tamam dedi aramıyorsa aramayalım dedi bu kadar
Güzel kocanla ilgili sorunları annene ve çok yakınlarını anlatma... Burada bunları söyleyerek eşim de hata yapıyor tepki vermeyerek kendi hatanı yapıyorsun. Sana günler boyunca kavga mı et dedim..
Peki
O kadar konuşturdun konuşturdun sadece peki mi
Yaptın mı kavgayı
Ne alaka?
Nşden kavga edeym
Seninle düzgün konuşabilmek için illa önce sinirlendirmek mi gerekiyor
haklı değilsin bırak arasın kızcağız
Benim eşim kızı arıyor neymiş dedesi ameliyat olmuş
he öyle desene olmaz öyle sana ne elin kızının dededisnden
Aynen öyle ben niye arayayım yani o söyledi diye ne kadar saçma bir şey yani yok dedim ona da kırıldı dedi ki ne kadar zorsun dedi ben tamam diyor aramayacağım dedim tamam dedi sonradan o da
yüz verme çok
Aynen öyle ya gerek yok Bir de kimseyi önemsemeye aramaya onlar bizi arıyor mu sanki
yani o kadar da kötü olmamak lazım aramayana gitmek gitmeyene aramak lazım ama herkes yapamaz bunu
Eşimin de bu lafı anlatıyor yani bu laf diyor yani aramayanı biz arayalım diyor