Buluşma planladığınız birini azami olarak ne kadar bekleyebilirsiniz?

Buluşma planladığınız birini azami olarak ne kadar bekleyebilirsiniz?
Benim kimi beklediğime göre değişir. . değer verdiğim biriyse uzun süre beklerim dert olmaz.. ama ban geç kalacağını haber vermesi lazım. yoksa 5. günün şafağında ki gandalf gibi olmayalım :D
😄😄
:D
Aslında bu durum kişiye ve o an içinde bulunulan duruma göre değişir. Bu kişi yakın bir akrabam veya çok sevdiğim bir arkadaşım, eşim dostum ise beklerim birkaç saat. Problem olmaz. Ancak belki çok önemli olmayan bir arkadaşım veya flörtüm ise de duruma göre değişir. Mesela sahilde buluşacağızdır giderim ve orada değilse sahil boyu bir tur atarım. Zamanı sallıyorum 15-40dk arası sahilde turlayabilirim, veya o an bankta falan oturur birisini arar biraz muhabbet ederim. Belki biraz geç çıktı 5-10dk ve dolmuşu , belediye otobüsünü kaçırdı , veya trafiğe biraz takıldı diye düşünebilirim. Tabiki önceden de çıkmayı düşünebilir o arkadaş ama yine de biraz insiyatif alırım. Çok değil ama biraz işte.
Böyle durumda dışarda birini beklerken sosyal bi ortamsa kendime yeni bi arkadaş buluyorum öteki gelene kadar zaman hızlı akıyor 😂
Bilmiyorum hiç beklemedim sevmem beklemeyi çok sabırsızım sjjs
🐰🥕
Teşekkür ederim Semiii 🍓🐥🥕🐰😌😊
Günaydın bu arada 😴😊🙃
Cevap
13Cevap
En fazla taş çatlasın 1 saat beklerim sonra çeker giderim 😂 çünkü sabit bir yerde amaçsızca durmayı hiç sevmem sıkılırım
👍😊😂🙋
Beklerim akşama kadar gelmezse biber sürerim ağzına hahah
Maksimum 5 dk sürer. Sözler yerine getirilmesi gerektiğinden
😊
Genelde beni beklerler :) ama benim de 1 buçuk saat falan beklediğim olmuştu
1-2 kere oldu ya bazen olabiliyor böyle durumlar. Malum bizim yaşadığımız yerde bazen çok trafik oluyor anlıyorum o yüzden. Benim de yarım saat 1 saat beklettiğim olmuştu
3 dk lık yolu 40 dk da gittiğimi biliyorum. Evet cok beklemek sinir bozucu bir durum ama bazen olabiliyor maalesef
Hm geçiken, dakik olmayan insan sevmem, dikkat etmeli, ki ben olay yerine 20 dk önceden gitmis olurum ahhshs
Şu ana kadar kimseyi dışarıda beklemedim. Belki bir restoran veya cafede beklemiş olabilirim ama onlar da 10 dakikayı geçmemiştir.
Genelde geç giden oluyorum 😄 beklediğim kişiyle haberleşmiş oluyorum çok geç gelirse ben bi yere gidiyorum o beni arıyor 😄
Yani onun ihtiyaçlarını hareket durumuna göre hareket ederim herhangi bir süre koymam ama herhalde 2 saatte bekletmez diye düşünüyorum.
Eğer samimi bir arkadaşımsa uzun süre bekleyebilirim Çünkü İstanbul trafiği ne zaman nerede patlayacağı hiç belli olmuyor
Ne kadar beklemem gerekiyorsa beklerim. Yarim saatten uzun surdugunu hatirlamiyorum. Onemli sebeplerden uzun surduyse sorun olmazdi.
Zaman önemli insanlar birbirini bekletmemeli tabiki aksaklıklar olabilir ama çok beklemem diye düşünüyorum.
Genelde geç kalan olurum ama en fazla 20 dk beklerim hsbsb
Uzun bir süre beklerim değer verdiğim biriyse
30 dk geldi geldi gelmedi bir daha gelmesine gerek yok
1 saatten fazla beklemem. Onda da haber verdiyse gecikeceğim diye.
Beklemeyi sevmem acil bir durumu yoksa eğer. Dakik olsun herkes.
haber verdiyse 15 dakika vermediyse hiç. bi zahmet vaktinden erken çıkacak geç kalmayack.
İşim yoksa maksimum 1 saat beklerim. İşim varsa sıkıntı olmaz
Ben beklemeyi sevmem ki?
Aynen sjsjs 😃😃😃
😃😃
30 dk geçerse giderim 😂
Genelde geç kalırım 😂
Acelem yoksa beklerim 15-20 dk falan 😄
2 saat beklediğim olmuştu.
Kim olduğuna bağlı yakın arkadaşım kardeşim falansa beklerim
Çok fazla bekletilmek istemem
Kimi beklediğime bağlı
1 saat beklemişliğim var arkadaşımı
gecen 4 dkk bekledim 10-15 dkk oda kisiye gore
15 dakika sonrasi isim çıktı der gelsede giderim
En fazla yarım saat beklerim 😃
En fazla yarım saat beklerim
5 dk.
Beklemeyi hiç sevmem
10 dakika
15..
5 dakika da bekleriz
Saatlerce beklerim..
Sanırım 1-2 saat.
En fazla 30 dakika.
Yarım saat
30 dk çok bile 😂
Arkadaşımı çağırmaya gidince bile kapıya iki defa vuruyorum gelmedi ise ben toz duman 🌪️
Ağa olduk maşallah 😂
1 2 saat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?