Yeni evliyim kocam uzman çavuş daha evleneni 7 gün oldu beni hep ailesiyle tek bırakıp gidiyor bir yerlere?

Daha yeni evliyim kocam oldu 3 gündür bir yerlere gidiyor maça balık tutmaya falan kuzenleriyle Bir önceki akşam abisinin evine çıktı okey oynamaya kuzenleri falan geldi geldi bana söylemeden bile çıktı sonra diğer gün yine öyle gibi falan yine halı saha maçına gitti akşamüstü geldi geldi ben sabahtan beri ailesine bütün işleriyle yardım ediyor yani burası köy köy yeri bütün gün evde ben kalıyorum her işleri yapıyorum bazen benle oturuyor falan ama o kaç gündür yani beni hep yalnız bırakıyor yani yine dediğim gibi bugün de saat 6.00'dan uyandı balık tutmaya gitti bana söylemiyordu bile birinden duydum sordum yani bana hiç yok buraya gideceğim şuraya gideceğim falan söylemiyorum bugün yine maç izlemeye gitti abisinin evine sonra antakya'ya gitti kuzenleriyle yemek yemiş saat 12.00 oldu daha eve gelmedi yani ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum zoruma gidiyor böyle yapmasi ne yapmalıyım nasıl davranmaliyim arkadaşlar bana bir yol gösterin 🙏🏻
Güncellemeler
+1 yıl
Açtım
Yeni evliyim kocam uzman çavuş daha evleneni 7 gün oldu beni hep ailesiyle tek bırakıp gidiyor bir yerlere?