2 erek arasında çok kararsız kaldım, Benim için doğru olanı nasıl seçebilirim?

Flört uygulamasından 2 erkekle tanıştım. İkisinin adıda Selçuk şansa. Neyse Selçuklardan biri aşırı zengin, ailesi Trabzonlu ve çok dindar bir aile ama aşırı zengin. Ayda 300-500 bin arası para harcıyor yani siz düşünün. Mavi gözlü tatlı bir adam. Biraz beğendim ama çok kontrol manyağı habire arayıp mesaj atıyor nerde ne yaptığımı soruyor. Neyse gelelim şimdi ikici selçuğa. Bu selçukta mavi gözlü ve size yemin ediyorum hayatımda gördüğüm en yakışıklı erkeklerden biri. Adama resmen aşık oldum ama bu selçuk öğretmen ve öğretmen maaşı ile kendisi zor geçiniyor. Bu iki selçuk ile sadece 1 kez buluştum. İkisi ilede flört aşamasındayım yani ikisini birden idare ediyorum asılında. Sizce hangi selçuğu seçmeliyim. Eminim birçoğunuz zengin selçuğu seç diyeceksiniz ama zengin selçuk çok kıskanç ve takıntılı bir tipe benziyor yani ondan ilerde iyi bir eş olur mu emin değilim. Ama öğretmen selçuk hem çok kibar hemde ondan ilerde çok daha iyi bir eş olur ve ondan daha çok hoşlandım hatta aşık oldum nerdeyse o derece. Sizce bu durumda sizce ne karar vermeliyim

2 erek arasında çok kararsız kaldım, Benim için doğru olanı nasıl seçebilirim?