Bence bu hep sorgulanır zamanı geriye alsak ne yapmak isterdiniz, Bence böyle bir şey mümkün olmadığını artık kabul etmeliyiz ve geçen zamanı düşünmek yerine gelecek zaman için bir şeyler yapmalıyız, sonuçta geçen zaman geri gelmeyecek, aynı zamanda bazı şeyler nasiptir geçmişte yaşanan şeyler varsa ya da tekrardan yaşanmasını istemediğimiz olaylar varsa belki onlar bizim için bir tecrübedir, O yüzden sürekli olarak acaba geçmişi geri dönsem ne yapardım acaba ne olurdu diye düşünmek istemem.
Sadece geçmişte kaybettiğim rahmetli anneannem dedem ve sevdiğim insanları geri gelmesini isterdim orası ayrı bir şey, Ama yaşadığım birçok şeyi bana hayatın gerçeklerini ve kendimi olgun bir şekilde düşünme içgüdüsü üzerine sağladı.
O yüzden geçmişteki durumları değil geçmişten yaptığım hataları ele alarak şu anki hayatımı şekillendirmek benim için önemli.
Her yaşın bize kattığı ayrı ayrı güzellikler var bu hayatta. Zamanı geriye alacak olsaydım 25’li yaşlarda olmak çok isterdim. Ama hedeflerim doğrultusunda gene aynı yolda ilerle ve ona göre yaşamaya devam ederdim sanırım. Bir çok şeyi kazandım kendi başıma hayatım da o yüzden pişman olduğum bir durum yok şu ana kadar.
Liseye dönmek isterdim ve burayı da hiç görmemek isterdim. Çok şeyler alıp götürdü burası benden. Zaman olsun, kendime saygı olsun hepsini kaybettim. Kaybettiğime de değse. Hala da buradayım işin kötüsü.
18 'e geri dönmek isterdim. Evet hayatımdan memnunum, her zaman olumlu biriyim ama müziğe devam ederdim. Yine mutlu olurdum ama o zaman çalışmış sayılmazdım.