Tabii ki bir şey hapmanıza gerek yok. Sonuçta bir hafatadır konuştuğunuz biri ve tanımıyorsunuz. Yalan söylemiş olma ihtimali var mı? Var. Ama söylememiş olma ihtimali de yüksek. İnsandır sonuçta uyuyacağım der, 1 saat uyur telefonu çalar uyanır, tuvaleti gelir uyanır, susar uyanır vs vs... o sırada da telefona da bakmış olabilir. Hepsi mümkün.
Bence hiç bir şey demeye ya da kafaya takmaya değecek bir şey yok şimdilik.
Ve gerçekten 1 haftadır tanıdığınız kişileri ne hayatınızın merkezine alın, ne de kendisi tarafından hayatının merkezine konulduğunuzu sanın. Her şey zamanla gösterir şeklini.
01 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle cidden ama insanın siniri bozuluyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir haftadır konuştuğunuz kişinin üç saat önce uyuyorum demesine rağmen kısa süre önce sizin paylaştığınız hikayeyi görmesi can sıkıcı bir durum olabilir. Bu tür durumlarda ne yapmanız gerektiği konusunda birkaç adım atabilirsiniz.
Öncelikle, durumu anlamaya çalışmak önemlidir. İnsanlar bazen uyumak üzere olduklarını söyleyip uyuyamayabilirler veya uyuyup kısa süre sonra uyanabilirler. Ayrıca, stres veya başka nedenlerle uyku sorunları yaşıyor olabilirler. Bu nedenle, onun gerçekten niyetini ve durumunu anlamaya çalışın. Eğer bu durum sizi rahatsız ediyorsa, doğrudan ama nazik bir şekilde onunla konuşarak neden böyle davrandığını sorabilirsiniz. Örneğin, "Uyuduğunu söylemiştin ama hikayemi gördün. Bir sorun mu var, iyi misin?" şeklinde yaklaşabilirsiniz. Bu, dürüst bir iletişimin başlangıcı olabilir.
Davranışlarına dikkat etmek de önemlidir. Eğer bu tür davranışlar sık sık tekrarlanıyorsa, karşınızdaki kişinin dürüstlüğü konusunda endişelenebilirsiniz. İlişkilerde dürüstlük ve güven çok önemlidir, bu yüzden bu konuyu göz ardı etmemelisiniz. Ayrıca, kendi duygularınızı değerlendirmeniz de gerekir. Bu durum sizi ne kadar rahatsız ediyor? Eğer sürekli olarak rahatsız hissediyorsanız, kendi huzurunuzu ve mutluluğunuzu ön planda tutmalısınız. Belki de karşınızdaki kişiyle bu durumu ve bu tür davranışların sizi nasıl etkilediğini paylaşmalısınız.
Güven inşa etmek de ilişkilerde kritik bir rol oynar. Eğer bu durum güveninizi sarsıyorsa, bunu karşı tarafa ifade etmeli ve güveni yeniden inşa etmenin yollarını aramalısınız. Karşı taraf bu konuda size karşı açık ve samimi davranmazsa, ilişkinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz.
Unutmayın ki iletişim, sağlıklı bir ilişkinin anahtarıdır. Sorularınızı ve endişelerinizi karşı tarafla paylaşırsanız, birlikte çözüm bulmanız daha kolay olacaktır.
10 Yorumla
+1 yılbelki konuşmanızdan sıkılmış olabilir ve uyuyorum diye söyleyip o günlük konuşmayı bitirmeyi düşünmüş olabilir. Bence kesinlikle ona bunu neden yaptığını falan sorma yani o kadar önemsediğini gösterme zaten 1 hafta olmuş buluşmaya da git bence ve sonradan böyle bi davranışını daha görürsen kesmelisin iletişimi çünkü sonradan bağlanırsın falan ondan ötesi bok çukuru nerden bildiğimi sorma kdşsksşsmwpskspm sevgilerleeeee : )
018 Yorumla- +1 yıl
Sonradan görmesine gerek yook balık baştan kokar direkt buluşma iptal vee konuşma kesiliyor nerden biliyorum diye sorma ilgi duyan önemserr yanlış çok doğru getirir
- +1 yıl
yani 1 hafta olduğu için de olabilir tanışalı 1 hafta olduysa çok da bir şey beklememek lazım
- +1 yıl
Erkekler 1 haftada hoşlanır ve porselen bardak gibi narin tutar kıracak hamle yapmaz öbür hafta zor kız ise daha da dikkatini çeker biraz daha duygu verir 2 haftaya da aşık olur duygularını açar utanıyorsa uzar tabi ama erkek belli eder her zaman duygularını ilk konuşma da da son konuşmada da
- +1 yıl
erkek diye genellemek doğru değil bence ya karaktere bağlı bazı erkekler duygularını göstermiyorlar
- +1 yıl
Orası öyle ama genel olarak önemser dikkat eder yani bazı şeylere
- +1 yıl
Peki bu arkadaş 11 aylık sevgilisinden ayrılmış 1 ay sonrada bu kızla konuşmasına ne diyorsun değerli tecrübeli engin bilgi sahibi kardesim ( ironi olarak demiyorum engin bilgi falan tecruben var diye diyorum )
- +1 yıl
bazı erkekler uzun bi ilişkiden çıktıktan sonra öyle biriyle hemen sevgili olmak istemiyorlar biraz birileriyle takılmak istiyorlar yani eğer öyleyse çok da önemsediğini düşünmüyorum
- +1 yıl
Aynen öyle zaten ilk ay çoğu erkeğin diyim umrunda olmaz ama 3 ay sonra masalar kurulur üzüntüler başlar falan ama o 1 2 ay dediğin gibi takılmalık oluyor
- +1 yıl
valla öyle
- +1 yıl
ay sana çok güzel danışılır ha
- +1 yıl
sana anlatsam dinleyip fikrini söyler misin
- +1 yıl
Olur eğer yardımcı olabilirsem ne mutlu
- +1 yıl
Benim yorumuma baksana sabahtan beri danışmanlık yapıyorum egzersizimi yaptım hazırım snndnd
- +1 yıl
ndisnepsnwpsnsp benim de çok hoşuma gidiyo böyle fikrimi söylemek
Soran+1 yılOkuyorum hahahhahah cidden sabahtan beri uliski kocu oldun
- +1 yıl
ndismxşwmspwkağmwğw
- +1 yıl
E napalım aşktan emekli olduk koçluğa adım attık kazıklarımı hatırlatıyor falan iyi oluyor djsnjsjs
Soran+1 yılHahhahaha deneyelimli olmak üzdü
+1 yılBiz bilmiyor först deyt nedir.
Napiyorsiiiin. Sakız var först onu mu diysin.
Ya sizi gidi özenti yaratıklar sizi.
Kaybol şurdan.
İster git , ister gitme , gitsen de bir gitmesen de.
Ne de olsa o karakter o bedenin içinde
Hapsolmuş, ömür boyu ceza almış, atmışlar hücreye.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani 1 haftadır konuştuğun biri için pek de kafa yorma o an girmiştir uyku tutmamistir bakmıştır yani her ihtimal olabilir sonuçta yalan söylüyor diye dusunebilirsin uyumadı asla gibi oladabilir ama olsaydı eğer ki st bakmazdi bence hani açık vermeyim yalancı konumuna düşmeyim yarın date var diyorsun kesinlikle git bir şey kaybetmezsin ama sakın söyleme dün uyumadin mi diye relax aynı davranmani öneriyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılTamam dediğin gibi yapicam ama aşırı soğudum maalesef
Cevap sahibi+1 yılÇok doğal sinir olman da hak veriyorum kızlar olarak erkekler bunu pek anlamaz tabi ama bunun tekrarı olursa ozamann bay şutla
Soran+1 yılDüşüncesizce bir davranış ya cidden bir daha olursa telafisi olmaz
Cevap sahibi+1 yılÖyle yani bidaha olursa dediğim gibi yap
Soran+1 yılTamam teşekkür
Soran+1 yılEderim
+1 yılLan sanane amwq uykusu tutmamıştır adamın
1 haftalıksın nişanlısı mısın karısı mısın amwq?
Şöyle bide zeka tutulmanız yok mu yemin ediyorum Suriyelilerin Afganların yanında sizi de sınır dışı etmeliler amwq
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılBelki kuzeni falan girmiştir ya da su içmeye kalkmıştir biricik sevilisinin st attığını falan hissetmiştir bakmıştır sende hemen kafanda kuruyorsun be kızıım
073 Yorumla
Soran+1 yılEğer öyle olsaydı mesaj atmaz miydi
- +1 yıl
Belki bildirimden rahatsız olma diye atmamıştır
- +1 yıl
Uyku tutmamıstır ama sana yazmak istememiştir bildirim gelir diye falan hikayeyi gördüğümü görünce belki yazar uyanıksa falan
- +1 yıl
Düşünmüştür belki bunları
Soran+1 yılAma o benim geç uyuduğumu biliyor beni uyku tutmadı da yazabilirdi bilmiyorum ki ya
- +1 yıl
Diye yazılar masum yalanlara inanmıyoruz gülüm çünkü bu masumluğun altında şeytani gülümseme var tam olarak olan seni uyutup öbürlü ile konuşuyordur demiştir o manita hikayeme bak falan filan yanlışıkla onu açacağına seninkini açmıştır eli kaymıştır ya da tam insten çıkarken basmıştır ve hasss tiktir diye bir içinden ses vermiştir djsnjd
Soran+1 yılAyy napicam peki yarın first date var ve sabah illa ki yazicak ne yapmalıyım nasıl davranmaliyim
Soran+1 yılTaktik😔
- +1 yıl
Normal davran ilk günden temas ettitirme kendine öpüşmek el ele falan filan biraz niyetini ölç ve sor uyuyordun falan filan ya lı yulu işte böyleydi şöyledi derse yalan uydurur gibi anla ki bi bkluk var şüpeci yaklaş hareketlerine dikkat et etrafı kontrol edişine falan filan ve çok anlam yüklüyorsun yükleme
- +1 yıl
Ağırdan sat kendini
Soran+1 yılBende direkt yarın hiç mesajlarına bakmiyim daha iyi olur hem buluşmam hemde bitirmiş olursam öylesi daha iyi olur diye düşünmüştüm peki dediğin gibi yapıyım ama anlam yüklemiyorum sinirlerim bozulmuştu 🥹
- +1 yıl
Zor kadınları erkekler sever ama tabi ara sırada hoş davranın ki anlıyalım karşılıklı olduğunu öbür türlü anlayamıyoruz ince detayları falan kafalar farklı calısiyor biliyon
Soran+1 yılBiliyorum biliyorum. Çok cilveli davrandım ama şimdi hiç heyecan falan da kalmadı soğudum direkt konuşmak da istemiyorum fırst date nin denk geldiği güne bak ya
- +1 yıl
Öyle bir şey yapma tabikiside git en azından tecrube kazan insanların şeytanlığını kavra he tabi öyle de olmayabilir ben sadece ihtimal sunarım
Soran+1 yılTamam peki madem gidiyim sence gittikten sonra bir daha bakmasam mesajlarına ararsa aramalarına ne düşünür kafasına takar mı beni beğenmedi mi diye falan
- +1 yıl
Eve vardın mı geçtin mi cümlesini görmez isen yazma
- +1 yıl
Erkekler sevdikleri kadına değer verir kapısına bıraksa bile vardın mı deriz
Soran+1 yılPeki ya o yazıp da ben ona bir daha geri dönüş saglamazsam ne hisseder
- +1 yıl
Ama sanki bu arkadaşın farklı iblislikleri var gibi
Soran+1 yıl11 aylık ilişkisi 1 ay önce bitmiş ve unuttum diyo arkadaş
- +1 yıl
Bir sorun olduğunu hisseder ve yazar ne oldu diye ama yazmassa anla ki çoktaaan salmış
- +1 yıl
Buluşmayı iptal et
Soran+1 yılNasıl değişti bir anda fikrin uzun ilişkiden çıktığı için di mi
- +1 yıl
Kıskandırmak için yapıyor ben unuttum çoktan falan diye kimse kimseyi 1 ayda unutmaz tamam biz man kafayız 3 ayda falan aklımıza gelir ayrılık acıları ama uzun bir ilişkiden sonra hemen aşık olup hemen bir bir şeyler yapmayız yapılmaz da zaten
- +1 yıl
Sırf kafam dağılsın diye boşta kalmıyım diye
- +1 yıl
11 aydır manita triplerine alışkın bi insan hikaye görüpte yazmayacak kadar amatör olamaz
Soran+1 yılAyyy Şu an kendimi çok mal gibi hissettim o zaman ne yapayım şimdi direkt bur daha hiç bir mesajına bakmiyim
Soran+1 yılEvet kesinlikle 3 saat önce uyuyorum diyo 3 saat sonra st atıyorum bakiyo
- +1 yıl
Yazma bakma boş ver oyuncak etme kendini bazı şeyler yüzünden hamuru bozulmuş insanların suçu olmayan insanları saf temiz düşuncelerini bunlar yüzünden kalblerini kırdırmam
- +1 yıl
He istersen ol ilerde erkek düşmanı ünlü çok bilir olmak istiyorsan
Soran+1 yıl🥹🥹 öyle yapiyim bari ay gece gece çok sinirlerimi bozdu aptal ya yara bandı olarak kullanacak
- +1 yıl
Mantıklı olmaya bak duygu bu aralar bu devirde tercih edilmiyor tabi elimizde diil ama bazen dindir
Soran+1 yılTamam tamam peki dedigin gibi ne yazicam ne bulusucam yarabandi olamam
- +1 yıl
İşte erkek ve kız dayanışması ezdirmiyoruz kendimizi her zaman değer verene kalpten sevene vee 11 aylik ilişkisini kestip 1 ay sonra olanla takılmıyoruzz
Soran+1 yılValla çok teşekkür ederim sayende gözüm açıldııı
- +1 yıl
Ne demek şanslı hissetmelisin kendini bizler tabiricaizsse duygusal olarak tikile tikile öğrendik
- +1 yıl
Bu türlerın kız versiyonları var onlar daha kötü
Soran+1 yılOlsun ya her insan bir şey katar bir daha ki sefere daha deneyimli olursun daha az üzülürsün
Soran+1 yılEvet maalesef çok var böyle erkegi kizi
- +1 yıl
Ya tabi deneyim olarak iyide her deneyim yanında bir şey getiriyor duygu gibi güven hassasiyetinin artması gibi gibi o zaman biraz duygusuz oluyorsun yaani bi iliski istemez hale geliyorsun
- +1 yıl
Sonra da gece kuşu gibi gizli insanlara elinden geldiğince destek falan vermeye başlıyorsun mutluluk dağtıyorsun müq aktivite djsnjd
Soran+1 yılEvet ya duygu getiriyor bir şey katiyorlar falan ama boşa zaman kaybı cidden
Soran+1 yılHahhahaha olsun ama senin tavsiyelenle cidden gözüm açıldı
- +1 yıl
Rica ederim ne demek yarın merak ediyorum bakalım ne olucak 😂
Soran+1 yılBende çok merak ediyorum hahaha ama hiç bir mesaja aramaya bakmicam bir süre dener sonra aramaz sormaz
- +1 yıl
bak bi tane daha hikayenin danışmalığını yapıcam sabah mesaim başlıyor dnjsjsj
Soran+1 yılHahahahhaha burdan yazın da bende okuyim
- +1 yıl
Eğer dalga mı geçiyorsun falan yazarsa takma eğer taksa idi uzun yazardı
Soran+1 yılEvet evet uzun uzun yazarsa bulusmayalim derim takmazsa cevap bile vermem
Soran+1 yılŞimdi baktım priv hikayelerini de gizlemiş bana öne çıkanları gitmiş
- +1 yıl
Ohooo bu kovalamaca peşinde hic bulaşma
Soran+1 yılBir anda gizlemiş akşam acıktı gece gizlemiş bir haltlar yiyor bu ay deli oldum
- +1 yıl
boş ver bırak haltları ile takılsın yoluna bak şüphe tek gerçektir
Soran+1 yılKesinlikle zaten yazmam bundan sonra
- +1 yıl
Sende biraz ayran gönülük var gibi biraz da onu mu iyleştirsek
Soran+1 yılHahahha yok ya sadece 1. Haftadan böyle yapıyorsa sonrasında ne olur diye öyle dedim
- +1 yıl
Hee fhvhfgc ne bilim şey yapınca öyle sandım bende insanım tabi yanılıyoruz 😂
Soran+1 yılHahahhaha yok ya iyi ki ayran gönüllü değilim
- +1 yıl
O çok kötü bir olay zaten olmamana sevindim
Soran+1 yılEvet evet cidden öyle
- +1 yıl
Noldu son durum nedirr
Soran+1 yılBuluştum daaaa... Ve şey dedi bu st bakıp story gizleme işine su içmeye kalkmıştım stni gördüm görüpte yazarsam daha çok yanlış anlarsın diye yazmadım yemin ederim dedi ve story gizleme şeyi de arkadaşı sevgilisi ile kavga etmiş arkadaşı demiş ki sen nu videoyu st at gönderme yap beni etiketle bende ekliyim demiş sende yanlış anlarsın diye gizledim dedi
Soran+1 yılBu arada karşılıklı oturduk temas etmedi ve giderken bir daha ne zaman buluşalım bugün güzel bir gündü falan dedi
Soran+1 yılSence ne yapmalıyım 😔
Soran+1 yılSeri taktik seri cocuk yazdı ne yapayım sence
Soran+1 yılYa görmüyor musun mesajlarii
- +1 yıl
İyi davran bakalım biraz enteresan biri ama gizlediği bir şeyler var eminim
Soran+1 yılSence çok iyi davranıp gece yarısı sabah bakmiyim mi
Soran+1 yılÇok kararsız kaldim😔😔
Soran+1 yılYalan mı söyledi sence st konusunda
- +1 yıl
İlerleyen zamanda bakmamız gerekiyor ona şüpeci yaklaş kötü getir bazı şeyleri sabrını sına bakalım ne kadar değer verecek
Soran+1 yılNe yapayım kötü olarak soğuk mu davraniyim yani
- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılTakmiycan kanka belliki o seni umursamiyor sende umursama o sana yazmadigi muddetce yazma yazarsada takmiyor gibi davran
012 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapiyimmm da yarın first date var ne yapayım gitmeyim mi sence
- +1 yıl
Hayir gideceksin hic birsey olmamis gibi davran diyorum ya bunu farketmemis gibi
Soran+1 yılGittikten sonra akşamına ghostlasam nasıl olur peki
- +1 yıl
Belki ghostlamazsın seversin peşin fikirli olma
Soran+1 yılSinirlerim bozuldu 3 saat önce uyuyorum demişti
- +1 yıl
Erkekler böyle ya*şak
Soran+1 yılMaalesef ve aşırı soğudum iğrendim
- +1 yıl
Bunlar birer ders işte gamsız olacaksin boyle anlam yuklemiyceksin erkeklere ben akıllandım valla
Soran+1 yılAnlam yüklemedim aslında ama garip yani saçma sapan o zaman ben yatıyorum demeseymis
- +1 yıl
Guvenme iste yalancılar
Soran+1 yılGüvenmem guvenmem
- +1 yıl
Bak demiştim ya erkek düşmanı olursun falan işte aynen böyle olursun sjsnjdnsn
+1 yılAynen alttaki anlanında dediği gibi 1 haftalık insana fazla anlam yüklemene gerek yok boş ver, demek ki olmaz bundan.
07 Yorumla- +1 yıl
Alttaki ablanında dediği gibi*
Soran+1 yılYarın fırst date var sence ne yapmalıyım gitmeyim mi
- +1 yıl
Enayilikte kariyer yapma gibi bir hedefin varsa git
Soran+1 yılGitmeyecem tamam o zaman direkt hiç bir mesajına bakmiyim
- +1 yıl
Bence engelle direkt. İnsan en azından ilk 1 hafta davranışlarına dikkat eder, daha ilk haftadan bile bu kadar hanzo olan birinden ilerde ne olmasını bekliyorsun? Çok geç olmadan çıkar hayatından kurtul işte başka erkek mi yok sanki. Tabi yine sen bilirsin bir şey diyemem.
Soran+1 yılTamam tavsiyelerini dikkate alicam teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Yalanlik bi durum yokki görceğini bilerek acmis uyku tutmamiştik direkt aldatma seyini yapstirma
00 Yorumla
+1 yılFirst date e gitme ama son dakikaya kadar gidecekmiş vibe ı ver
Yani BULUNACAKMIŞ gibi yap ama buluşma sakın
Son an da işim çıktı de01 Yorumla- +1 yıl
buluşacakmış**
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBı haftadır konustugunuz kısılere bu kadar anlam yuklemeyın gerısı hallolur
03 Yorumla- +1 yıl
Öğrenecekler yavaş yavaş yaşıyarak
Soran+1 yılAnlam yüklemek değil sinirlerim bozuldu yarın fırst date var ne yapmalıyım gitmesem mi
- +1 yıl
E anlam yuklemek ıste bı hafta olmus kendı kendıne trıp attın sınır oldun kafanda kurdun bıle ne gerek var
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen böyle durumlarda ilişkşye giriyorum onla sağlam sertce yapıyorum sonra ayrılıyorum
00 Yorumla
+1 yılmesajlarina bakma uc gun bes gun ya da goruldu at umursamadigini ve ona ihtiyacın oldugunu dusunmesib
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHackerlarin işi kesin 🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahahhaaha
Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Belki uyur bakardır.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılUmursamaz uzak davran
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılYeterince aktifmiş.!
00 Yorumla
+1 yılFirt ney?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırakın özgür kalsın
00 YorumlaYaz hemen
017 Yorumla
Soran+1 yılNe yazicam
Soran+1 yıl
Ama çok önemsediğimi sanmaz mi daha 1. Hafta
Soran+1 yılDiğerleri de diyo sallama hiç olmamış gibi davran direkt ghostla sonra da
Soran+1 yılTamam o zaman üstünde durmayacam bir de yarın fırst date var :(
Soran+1 yılBuluştuktan sonra ghostlasam ne hisseder çünkü aşırı soğudum
Soran+1 yılAma o da gereksiz harekette bulumdu
Soran+1 yılGahahahha ama oyle
Soran+1 yıl😁bence ben hic bulusmuyim bununla
Soran+1 yılPriv hikayelerini gizlemiş az önce baktım
Sana yalan söylüyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSal onu olmaz ondan
00 Yorumla
+1 yılRahat bırak :)
00 Yorumla
+1 yılSeni yrmiş
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem