Aile & Toplum Evimin karşısındaki tüpçü sürekli beni kesiyodu tüpüm bitmişti tüp istedim bugün bunu getirdi sizce ne demek istiyo? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Düzgün cevaplayın bu bir tüp meselesi Evimin karşısındaki tüpçü sürekli beni kesiyodu tüpüm bitmişti tüp istedim bugün bunu getirdi sizce ne demek istiyo? Cevapla Getir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Maturemale Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Fileli çorap fantazisi😂 ne çıkartalım bundan istiyorsun. Yeni tüpler böyle artık 0 0 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Fileli çorap giy öyle yaparım...Tabi olay gerçekse 0 0 Yorumla
__--_Selçuk_--__ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 87% +1 yıl Jartiyerli bir şey giy demek istemiş 😂😂 0 6 Yorumla __--_Selçuk_--__ +1 yıl Fileli çorap falan Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yanı Yorumla __--_Selçuk_--__ +1 yıl Bilmiyorum ama mutlaka bu tarz bir şey demek istemiş muhtemelen seni beğeniyor Yorumla __--_Selçuk_--__ +1 yıl Yani yıllardır bu tüpten kullanırım hiç fileli tüpe denk gelmedim hemde siyah Yorumla Soran +1 yıl Bende ilk kez görüyorum biri troll soru yazmış tüple nasıl trol soru olur Yorumla __--_Selçuk_--__ +1 yıl Güzel kadın mısın fiziğin falan nasıl kalçaların göğüslerin büyük ve dolgunsa tüpçü senden etkilenmiş olabilir Yorumla
comodus Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 57% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 441 cevap paylaştı. Parasını muhtemelen 😀 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Fileli çorap fantaazisi var heral 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ben sevmiyorum karşılık olarak ne göndere bilirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Parasını gondercen ne gönderven Yorumla Soran +1 yıl Parasına file sevmiyorum yazsam anlar herhalde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ha istiyon ama file sevmiyon doğru mu anladm Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben çorap sevmem de madem 😁 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 🤣 🤣 Fileli seviyor demek 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Demek ki ben nerden bulacam tüpü şimdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kadar lazım 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Bi arkadaş ısınmak istiyor ona yetecek kadar olsa olur😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 🤣 🤣 Milleti tüpçü yapacaksın Yorumla Soran +1 yıl Gazını çeker kafaları açılır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 🤣 🤣 Len o daha çok kafa yapıyor Yorumla Soran +1 yıl Olsun belki depresyondan çıkarlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 🤣 🤣 Sonra önüne gelene halensin Yorumla Soran +1 yıl 🖕bu kaç 😂😂😇😇😇 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalın bir 🤣🤣 Yorumla
sözümyokartık_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Dul musun 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Hayır evliyim Yorumla sözümyokartık_ +1 yıl Güzel kadınsın o zaman Yorumla Soran +1 yıl Eşim çirkin Yorumla sözümyokartık_ +1 yıl Şimdi armudun iyisini ayılar yiyor derler senin için Yorumla Soran +1 yıl Parası iyi Yorumla sözümyokartık_ +1 yıl Ne iş yapıyor ki Yorumla sözümyokartık_ +1 yıl Bana yazsana Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı. Tüp fantezisi var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Komik 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neresi komik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Trol soru Yorumla Soran +1 yıl He bi sen akıllısın Yorumla
mert12356 Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Tüp hala var mı ya 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Eee sen yaptın ayrı evini şimdi garipsersin Yorumla mert12356 +1 yıl Doğalgaza geç sayaç okutanla flörtleşirsin artık 😅 Yorumla Soran +1 yıl Sen kendini komik mi sanıyorsun şimdi ne anlarsın tüpten ayrı eve geçince popon kalkıyor sizin Yorumla mert12356 +1 yıl Ne alaka be evle Yorumla Soran +1 yıl Çalışıyorsundur sen bide şimdi Yorumla mert12356 +1 yıl Bu saatte Yorumla Soran +1 yıl Aile şirketi herhalde Yorumla mert12356 +1 yıl Yooo Yorumla Soran +1 yıl O zaman kahve içelim tüpte demlerim Yorumla mert12356 +1 yıl Yap bakalım Yorumla Soran +1 yıl Çok donuksun Yorumla mert12356 +1 yıl Isıt Yorumla Soran +1 yıl Tüpü yakalım ısıtır hemencecik Yorumla mert12356 +1 yıl İyi yak 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Fileli çorap fantazisi😂 ne çıkartalım bundan istiyorsun. Yeni tüpler böyle artık
Fileli çorap giy öyle yaparım...
Tabi olay gerçekse
Jartiyerli bir şey giy demek istemiş 😂😂
Fileli çorap falan
Nasıl yanı
Bilmiyorum ama mutlaka bu tarz bir şey demek istemiş muhtemelen seni beğeniyor
Yani yıllardır bu tüpten kullanırım hiç fileli tüpe denk gelmedim hemde siyah
Bende ilk kez görüyorum biri troll soru yazmış tüple nasıl trol soru olur
Güzel kadın mısın fiziğin falan nasıl kalçaların göğüslerin büyük ve dolgunsa tüpçü senden etkilenmiş olabilir
Parasını muhtemelen 😀
Fileli çorap fantaazisi var heral
Ben sevmiyorum karşılık olarak ne göndere bilirim
Parasını gondercen ne gönderven
Parasına file sevmiyorum yazsam anlar herhalde
Ha istiyon ama file sevmiyon doğru mu anladm
Evet
Ben çorap sevmem de madem 😁
🤣 🤣 Fileli seviyor demek
Demek ki ben nerden bulacam tüpü şimdi
Ne kadar lazım 🤣🤣
Bi arkadaş ısınmak istiyor ona yetecek kadar olsa olur😂
🤣 🤣 🤣 Milleti tüpçü yapacaksın
Gazını çeker kafaları açılır
🤣 🤣 🤣 Len o daha çok kafa yapıyor
Olsun belki depresyondan çıkarlar
🤣 🤣 🤣 Sonra önüne gelene halensin
🖕bu kaç 😂😂😇😇😇
Kalın bir 🤣🤣
Fileli giy diyo
Sifir tüp getirmis sana
Sen fileli çorap çek. Ben de sana çakayım.
Dul musun
Hayır evliyim
Güzel kadınsın o zaman
Eşim çirkin
Şimdi armudun iyisini ayılar yiyor derler senin için
Parası iyi
Ne iş yapıyor ki
Bana yazsana
Aklin yeter sana
Tüp fantezisi var
Komik
Neresi komik
Trol soru
He bi sen akıllısın
Tüp hala var mı ya
Eee sen yaptın ayrı evini şimdi garipsersin
Doğalgaza geç sayaç okutanla flörtleşirsin artık 😅
Sen kendini komik mi sanıyorsun şimdi ne anlarsın tüpten ayrı eve geçince popon kalkıyor sizin
Ne alaka be evle
Çalışıyorsundur sen bide şimdi
Bu saatte
Aile şirketi herhalde
Yooo
O zaman kahve içelim tüpte demlerim
Yap bakalım
Çok donuksun
Isıt
Tüpü yakalım ısıtır hemencecik
İyi yak 😅
Sana da giydiririm diyo