Otopark sorunu?

İki bina arası otopark sorunu yaşadık şöyleki; biz 2.5 yıllık kiracıyız yan blokla bizim blok arasındaki boşluğa birkaç gündür araç parkediyorum , yan blok giriş katında yaşlı amca çekmememi oranın onlara ait olduğunu çocukları geldiğinde oraya araç koyduklarını söyledi, şimdilik çek daha sonra koyma dedi. Çocukları birkaçgünde bir geliyor 1 ya da 2 saat kadar kalıp gidiyorlar sürekli kalmıyorlar ve o alan boş kalıyor. Ertesi gün oğlu geldi o da çekmememi söyledi , bende boş olduğu sürekli burada olmadıkları için çektiğimi söyledim , o halde biraz daha ileri çek bende arka tarafa koyarım dedi. Bu şekilde anlaştık , birkaçgün önce yaşlı amca cama çıktı ve anne bacı kitap ne varsa küfür etmeye başladı, birkaç tane su bidonu koymuşlar engellemek için vs. Eşim de sinirlendi kavga ettiler , amca diyor ki ben 52 yıldır burdayım burası bana ait , aslında tüm blok sakinleri müşterek çekiyor araçlarını. Böyle bir hakkı var mı bunların? Biz mi hatalıyız onlar mı? Yan yana 7 blok var çoğu ev sahibi evet ve yıllardır aynı yerlere çektikleri için kendilerine ait olduklarını düşünüyorlar..

Otopark sorunu?