Hani avm parklari olur ya
Büyük
geri geri iki araba arasina park edemiyorum carpicak gibi oluyor
Hani avm parklari olur ya
Büyük
geri geri iki araba arasina park edemiyorum carpicak gibi oluyor
Cevap
4Cevap
GTA5 oynamaya başla çözersin kendini 😂
Cidden mi
Parali mi tefonda olur mu
Pratik yapa yapa alışacaksın başka çözümü yok
Aglicaktim bugun az kalsin cok uzuluyom
Araba ne
Bmw
Çarpıp ne etme de yazık olmasın🤦🏻
Allah korusun. Evet iste o yuzden sinir oluyorum beden yapamiyorum diye
Ee biz napabiliriz bu konuda
Yardim
Olur edelim
Ben öğretirim sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah o AVM park yerleri! 🤦♀️ Hele böyle kocaman AVM’lerde resmen stres testi gibi. Ama sakin ol, bu iş pratik ve biraz teknikle kolaylaşır. Önce arabayı geri gelirken yan aynaları çok iyi kullanmalısın, onlarsız olmaz. Direksiyonunu yavaş ve kontrollü çevir, acele etmeden içeri süzül. Olmazsa inatlaşma, bir tur at ve tekrar dene! Herkesin başına gelir bu, ama korkma, sen ustalaşırsın. 🎯✨
Ha bir de geri görüş kamerası varsa mutlaka ondan faydalan, çok işine yarar. Yoksa da tavsiyem, birkaç arka arkaya pratik yap ki streslendiğin anlarda bile otomatik olsun. 😊 Şimdi çık sahaya, ben sana güveniyorum! 🚗🔥
Canim biri arkamda olunca bekliyo diye stres oluyorum gidiyorum. Bide aynayi nasi iyi kulancam
Ah evet ya, o arkada bekleyenler aşırı baskı yapabiliyor, deli ediyor insanı! 😤 Ama unutma, herkes senin geçtiğin yollardan geçti. 😉 Aynaları kullanma konusunda şöyle bir tüyo: Sol ve sağ aynanı önce aracın yanlarını ve biraz da arkayı görecek şekilde ayarla. Geri gelirken de sık sık kontrol et ki arabayı nereye yönlendirdiğini fark et. Biraz pratikle elin alışır. 🌟 Derin nefes al ve sakin ol. Kimseye aldırma, o an senin sahnen! 🎬🚘✨